Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Bosnier
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Bosnier » 31 mar 2011, 13:21

Sa Sport.ro

U pismu se može razbiti nade Rumunjske! Predsjednik Bosna i Hercegovina je uključena u skandal UEFA!

Google Translate :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 31 mar 2011, 13:21

Ima li neko broj od Michela Platinia ???

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 31 mar 2011, 13:23

Zasto je retardiran? Sta je to u njemu ne prihvatljivo?

Mozemo pricati o tome da nije realan i da je to samo spisak lijepih zelja, ali da je retardiran nije cak naprotiv...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 31 mar 2011, 13:25

Eh jbga sad i vi najradije nebi nikoga iz RS-a u savezu ! Pa upravo se protiv takvih stavova i treba boriti, protiv tog nacionalnog kljuca. Neznam sada dali je Savo Milosevic pravo rjesenje jer nije igrao za Bosnu i Hercegovinu tako da bih ja prije Aleksandra Ristica, recimo, volio vidjeti u tom novom savezu, ali i kada bi usao Savo Milosevic nebih se previse bunio, moze on pomoci itekako.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 31 mar 2011, 13:26

SrdjanBL je napisao/la:Zasto je retardiran? Sta je to u njemu ne prihvatljivo?

Mozemo pricati o tome da nije realan i da je to samo spisak lijepih zelja, ali da je retardiran nije cak naprotiv...
zato sto savo ima veze s bh. nogometom ko' i mateja kezman, eto zasto. definitivno jedan od glupljih clanaka koji je napisan od kako je odbijen statut
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 31 mar 2011, 13:28

Pa najbolje da savez formira grad Sarajevo i da sve sto se odlucuje odlucuje Sarajevo ostalu BIH ko ****, svejedno nema BIIH izvan Sarajeva, jeli tako? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 mar 2011, 13:31

SrdjanBL je napisao/la:Ma smijesno je meni uopste dovoditi u vezu Dodika i FSBIH.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Dodik: Srbi treba da napuste Fudbalski savez
Subota, 17. Juli 2010. 15:59
Predsjednik Vlade RS Milorad Dodik izjavio je da bi predstavnici tog entiteta trebalo da napuste Fudbalski savez BiH, jer u toj organizaciji \"postoje politička uplitanja, što je neprihvatljivo.

Komentarišući događanja na jučerašnjoj sjednici Skupštine Fudbalskog saveza gdje srpski delegati nisu prihvatili ukidanje tročlanog Predsjedništva Saveza i uvođenje jednog predsjednika, što je bio zahtjev UEFA-e i FIFA-e, Dodik je utvrdio da je "zahtjev za političkim rješenjima u fudbalskim savezima apsolutno degutantan i govori o snažnom pritisku koji se želi učiniti u tom segmentu".

On je mišljenja i da su se delegati iz RS-a "juče dobro ponašali", jer nisu prihvatili izmjenu statuta koja se odnosi na ukidanje Predsjedništva Fudbalskog saveza BiH, što su zahtjevale FIFA i UEFA.
Ili naprimjer komentari sa druge stranice:
svaka cast dodki, tako trba da se ponasa pravi Srbin i brani Srpstvo, sta njega ima da interesuje neka grupica mudzahedina koja trci ko luda bez glave za jednom loptom, njemu su preca sudbina i drzava Republika Srpska! Odgovori Preporučujem (+42) Ne preporučujem (-7)
Gdje se vidi da vecina ljudi tako nesto podrzava. Mozemo mi ovako beskrajno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 31 mar 2011, 13:32

slazem se sa dodom sto se tice napustenja saveza
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 31 mar 2011, 13:33

Principatus je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Ma smijesno je meni uopste dovoditi u vezu Dodika i FSBIH.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Dodik: Srbi treba da napuste Fudbalski savez
Subota, 17. Juli 2010. 15:59
Predsjednik Vlade RS Milorad Dodik izjavio je da bi predstavnici tog entiteta trebalo da napuste Fudbalski savez BiH, jer u toj organizaciji \"postoje politička uplitanja, što je neprihvatljivo.

Komentarišući događanja na jučerašnjoj sjednici Skupštine Fudbalskog saveza gdje srpski delegati nisu prihvatili ukidanje tročlanog Predsjedništva Saveza i uvođenje jednog predsjednika, što je bio zahtjev UEFA-e i FIFA-e, Dodik je utvrdio da je "zahtjev za političkim rješenjima u fudbalskim savezima apsolutno degutantan i govori o snažnom pritisku koji se želi učiniti u tom segmentu".

On je mišljenja i da su se delegati iz RS-a "juče dobro ponašali", jer nisu prihvatili izmjenu statuta koja se odnosi na ukidanje Predsjedništva Fudbalskog saveza BiH, što su zahtjevale FIFA i UEFA.
Gdje se vidi da vecina ljudi tako nesto podrzava. Mozemo mi ovako beskrajno.[/quote]

Normalno, boldovani dio, i ja sam da napuste ako je se preko FSBIH zeli provuci politicka pitanja. Ti nisi?

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 31 mar 2011, 13:36

Sta je ovo Kakav Savo??!? Igrao frajer za Srbiju i sada da vodi nas savezz ... ljudi bjezimo iz ove bosne rat jos jedan nam negine... Hajmo i Seselja i Mladica jos u Vladu RS-a i eto nam sta smo dozvolili...

Nema otisla ova drzava skroz u .urac , a fudbal pogotovo...
>>No body likes us but we dont care<<

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 31 mar 2011, 13:37

bordo_Sarajevo je napisao/la:slazem se sa dodom sto se tice napustenja saveza

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 31 mar 2011, 13:37

Principatus je napisao/la: Ili naprimjer komentari sa druge stranice:
svaka cast dodki, tako trba da se ponasa pravi Srbin i brani Srpstvo, sta njega ima da interesuje neka grupica mudzahedina koja trci ko luda bez glave za jednom loptom, njemu su preca sudbina i drzava Republika Srpska! Odgovori Preporučujem (+42) Ne preporučujem (-7)
Gdje se vidi da vecina ljudi tako nesto podrzava. Mozemo mi ovako beskrajno.
divljaci ostaju divljaci. niposto ne treba dozvolit da bude i "novi" savez(ako zaista dodje do toga) sastavljen po nacionalnom kljucu. ova drzava ima dovoljno nogometni legenda s sve "tri strane" koji ce zasigurno gledati da rade za dobrobit naseg nogometa. e sad znamo svi da ce i oni smetati vecini iz RS-a posto nisu za njihovu anti-bh politiku(dovoljno je vidjeti sta je onaj kovacevic rekao o pasicu :roll: ) al' otom potom.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 mar 2011, 13:38

@Srdjan
Ne kontas ili? On se time sam politicki mjesa u rad saveza.

A inace se nabacuje UEFA/FIFA-i, da samo zbog bosnjackog lobija postoji ovakav statut i zbog toga hoce da se uvede. Kao Pusina je lobirao, da se uvede novi statut. Potrazi i procitaj. :lol:

Ovakve izjave treba iskoristiti i pokazati ko daje podrsku FSRSu i podstice na njihovo glasanje. Sta mislis kakav to efekat moze da ima? ;)

Nesto ti poznata ova recenica sa Mudzahedinima? :D
Dobro je ocjenjena +42.
bordo_Sarajevo je napisao/la:slazem se sa dodom sto se tice napustenja saveza
:D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 31 mar 2011, 13:41

ustvari ne mislim na Srbe, vec na dodokovce

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 mar 2011, 13:43

SrdjanBL je napisao/la: Vec sam jednom rekao, sve mudzahedine protijerati iz BIH, da nebi bilo opet:
http://www.jutarnji.hr/teroristicki-nap ... ac/842281/

Sta god da covijek kaze "budala" okrene na stranu koja njemu odgovara da cuje i dzaba. 8-)
Ja samo citam sta pise, a za interpretaciju nije mnogo mjesta.
A da ne tjeramo ove Ravnogorce ha? Nesto mi lice na ove Vehabije. :D

modrica
Kontakt:

Post Postao/la modrica » 31 mar 2011, 13:49

De ba KOJA politicka pitanja,ostanite na argumentima a ne na supljoj.De mi ti Srdjane objasni zasto se tako "ucahureno" glasa iz RS-a,zasto ljudi glasaju onako kako znaju da je pogresno,daj mi JEDAN dobar argument i pokazi sta je ispravno u glasanju delegata iz RS-a da onda i ja otvorim oci.Kod 90% forumasa interes je buducnost fudbala u BiH-a,neka eto budu u savezu i Ristic,i Pasic,i Milosevic ako hoces i nijedan vise iz Bosnjackog naroda ako ce biti bolje,politika je prisutna i Dodik igra i te kako ulogu,znas,treba dokazati svima da NISTA ne funkcionise zajedno,treba sve razjebat sto imalo funkcionise.JA bih bio najsretniji covjek na svijetu kad bih dozivio transparente na tekmi repke iz Doboja,B.Luke,Bijeljine(al ne one iz Beograda) jer sam Bosanac,uvjeren da je BiH drzava SVIH njenih naroda e sad kad ce i dali ce to ikad vise bit zavisi sve neces vjerovat od politike.
Zadnja izmjena: modrica, dana/u 31 mar 2011, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 mar 2011, 13:50

Tako je, podrzavam.
Hajmo, se malo smiriti.

Zamolio bih te isto Aleksandre, da ne brises moj kratki post u kojem sam samo se slozio sa tobom rijecima:
Hajmo, upravu si.

Ili mi zelis zabraniti da pricam svojim jezikom ovdje?
Ili moram reci ajmo, da mi post nebih bio obrisan.

drH(za PES 6)
Kontakt:

Post Postao/la drH(za PES 6) » 31 mar 2011, 13:59

Pobjedili smo ;)

slika
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 31 mar 2011, 14:07

modrica, jedan od razloga je taj sto nisu zeljeli da isti ljudi ostanu u FSBIH, a to zele iz razloga da bi se zaustavila kradja novca namijenjena FSRS i fudbalu BIH uopste, potpisivanjem stetnih ugovora, koji su sada na sudu i prijeti kazna od nekoliko milona evra itd.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 mar 2011, 14:13

SrdjanBL je napisao/la:Ako se vec qurcis sa tim "svojim" jezikom bar ga nauzi priblizno tacno
Tako je. Apsolutno te podržavam. Samo da dodam još ovo:
SrdjanBL je napisao/la:Zasto je retardiran? Sta je to u njemu ne prihvatljivo?
:mrgreen:

Btw, mislim da ne bismo trebali i ovu temu pretvoriti u "gramatičke i pravopisne nedoumice".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Micron, Vaya i 13 gostiju.