U pismu se može razbiti nade Rumunjske! Predsjednik Bosna i Hercegovina je uključena u skandal UEFA!
Google Translate

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
zato sto savo ima veze s bh. nogometom ko' i mateja kezman, eto zasto. definitivno jedan od glupljih clanaka koji je napisan od kako je odbijen statutSrdjanBL je napisao/la:Zasto je retardiran? Sta je to u njemu ne prihvatljivo?
Mozemo pricati o tome da nije realan i da je to samo spisak lijepih zelja, ali da je retardiran nije cak naprotiv...
SrdjanBL je napisao/la:Ma smijesno je meni uopste dovoditi u vezu Dodika i FSBIH....![]()
![]()
![]()
![]()
Ili naprimjer komentari sa druge stranice:Dodik: Srbi treba da napuste Fudbalski savez
Subota, 17. Juli 2010. 15:59
Predsjednik Vlade RS Milorad Dodik izjavio je da bi predstavnici tog entiteta trebalo da napuste Fudbalski savez BiH, jer u toj organizaciji \"postoje politička uplitanja, što je neprihvatljivo.
Komentarišući događanja na jučerašnjoj sjednici Skupštine Fudbalskog saveza gdje srpski delegati nisu prihvatili ukidanje tročlanog Predsjedništva Saveza i uvođenje jednog predsjednika, što je bio zahtjev UEFA-e i FIFA-e, Dodik je utvrdio da je "zahtjev za političkim rješenjima u fudbalskim savezima apsolutno degutantan i govori o snažnom pritisku koji se želi učiniti u tom segmentu".
On je mišljenja i da su se delegati iz RS-a "juče dobro ponašali", jer nisu prihvatili izmjenu statuta koja se odnosi na ukidanje Predsjedništva Fudbalskog saveza BiH, što su zahtjevale FIFA i UEFA.
Gdje se vidi da vecina ljudi tako nesto podrzava. Mozemo mi ovako beskrajno.svaka cast dodki, tako trba da se ponasa pravi Srbin i brani Srpstvo, sta njega ima da interesuje neka grupica mudzahedina koja trci ko luda bez glave za jednom loptom, njemu su preca sudbina i drzava Republika Srpska! Odgovori Preporučujem (+42) Ne preporučujem (-7)
Gdje se vidi da vecina ljudi tako nesto podrzava. Mozemo mi ovako beskrajno.[/quote]Principatus je napisao/la:SrdjanBL je napisao/la:Ma smijesno je meni uopste dovoditi u vezu Dodika i FSBIH....![]()
![]()
![]()
Dodik: Srbi treba da napuste Fudbalski savez
Subota, 17. Juli 2010. 15:59
Predsjednik Vlade RS Milorad Dodik izjavio je da bi predstavnici tog entiteta trebalo da napuste Fudbalski savez BiH, jer u toj organizaciji \"postoje politička uplitanja, što je neprihvatljivo.
Komentarišući događanja na jučerašnjoj sjednici Skupštine Fudbalskog saveza gdje srpski delegati nisu prihvatili ukidanje tročlanog Predsjedništva Saveza i uvođenje jednog predsjednika, što je bio zahtjev UEFA-e i FIFA-e, Dodik je utvrdio da je "zahtjev za političkim rješenjima u fudbalskim savezima apsolutno degutantan i govori o snažnom pritisku koji se želi učiniti u tom segmentu".
On je mišljenja i da su se delegati iz RS-a "juče dobro ponašali", jer nisu prihvatili izmjenu statuta koja se odnosi na ukidanje Predsjedništva Fudbalskog saveza BiH, što su zahtjevale FIFA i UEFA.
bordo_Sarajevo je napisao/la:slazem se sa dodom sto se tice napustenja saveza
divljaci ostaju divljaci. niposto ne treba dozvolit da bude i "novi" savez(ako zaista dodje do toga) sastavljen po nacionalnom kljucu. ova drzava ima dovoljno nogometni legenda s sve "tri strane" koji ce zasigurno gledati da rade za dobrobit naseg nogometa. e sad znamo svi da ce i oni smetati vecini iz RS-a posto nisu za njihovu anti-bh politiku(dovoljno je vidjeti sta je onaj kovacevic rekao o pasicuPrincipatus je napisao/la: Ili naprimjer komentari sa druge stranice:Gdje se vidi da vecina ljudi tako nesto podrzava. Mozemo mi ovako beskrajno.svaka cast dodki, tako trba da se ponasa pravi Srbin i brani Srpstvo, sta njega ima da interesuje neka grupica mudzahedina koja trci ko luda bez glave za jednom loptom, njemu su preca sudbina i drzava Republika Srpska! Odgovori Preporučujem (+42) Ne preporučujem (-7)
bordo_Sarajevo je napisao/la:slazem se sa dodom sto se tice napustenja saveza
Ja samo citam sta pise, a za interpretaciju nije mnogo mjesta.SrdjanBL je napisao/la: Vec sam jednom rekao, sve mudzahedine protijerati iz BIH, da nebi bilo opet:
http://www.jutarnji.hr/teroristicki-nap ... ac/842281/
Sta god da covijek kaze "budala" okrene na stranu koja njemu odgovara da cuje i dzaba.
A da ne tjeramo ove Ravnogorce ha? Nesto mi lice na ove Vehabije.svaka cast dodki, tako trba da se ponasa pravi Srbin i brani Srpstvo, sta njega ima da interesuje neka grupica mudzahedina koja trci ko luda bez glave za jednom loptom, njemu su preca sudbina i drzava Republika Srpska! Odgovori Preporučujem (+42) Ne preporučujem (-7)
Tako je. Apsolutno te podržavam. Samo da dodam još ovo:SrdjanBL je napisao/la:Ako se vec qurcis sa tim "svojim" jezikom bar ga nauzi priblizno tacno
SrdjanBL je napisao/la:Zasto je retardiran? Sta je to u njemu ne prihvatljivo?