FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nadam se da ćemo ih dobiti i gurnuti prema mjestu gdje i pripadaju, a to je federalka.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Koja je to opsada gola bila. Borili su se kao za zivot. To jenziva istina da im je Leotar platio. Svi su tad zapinjali protiv nas.jointunija je napisao/la: ↑03 mar 2023, 21:51Auuu kako ste vi mladi,pobjeda 1-0 golom Alihodžića u 98.minuti.Čini mi se 2003 kad smo se sa Leotarom ganjali.
Leotar im dao cifru,oni poginuli,Mirza Mešić fulao penal u prvom poluvremenu,u drugom opsada gola.Hare zadnjih 10.min igrao u špicu.
Ta tekma i Zeljo Celik kad je onaj Markovic zabio,ja nikad u svom zivotu nisam vidio takve bunkere na Grbavici.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
I tad nam je bila igra bez igre. Šest buseva iz Sarajeva krenulo, sunce upeklo, gužva na ulazu,dosta raje iz Živinica i okoline nije ni ušlo na kraju, špica na tribinama, Memija opali nekakvu frljoku, Lendra pokupi krompir i 0:1 za nas. Jedna od dražih pobjeda te polusezone.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- MocMahale444
Meni ovo izgleda kao sabotiranje, neko namjerno zeli da ostanemo bez el.
Neko iznutra a kandidata takvih je hejbet.
Nista nije kako treba biti sve je suprotno od tog.
Neko iznutra a kandidata takvih je hejbet.
Nista nije kako treba biti sve je suprotno od tog.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- jointunija
- Kontakt:
I na Tušnju smo ih dobili 0-1,Mirza Mešić im zabio iz poluvoleja.Sanel Jahić dobio crveni.Tad smo bili prekoputa zapada njihovog iza ograde bilo par redova za stajanje.BarbareZeljin je napisao/la: ↑03 mar 2023, 23:07Koja je to opsada gola bila. Borili su se kao za zivot. To jenziva istina da im je Leotar platio. Svi su tad zapinjali protiv nas.jointunija je napisao/la: ↑03 mar 2023, 21:51Auuu kako ste vi mladi,pobjeda 1-0 golom Alihodžića u 98.minuti.Čini mi se 2003 kad smo se sa Leotarom ganjali.
Leotar im dao cifru,oni poginuli,Mirza Mešić fulao penal u prvom poluvremenu,u drugom opsada gola.Hare zadnjih 10.min igrao u špicu.
Ta tekma i Zeljo Celik kad je onaj Markovic zabio,ja nikad u svom zivotu nisam vidio takve bunkere na Grbavici.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Veliko olakšanje Borac Banja Luka izbačen iz evropskih takmicenja
-
- Kontakt:
Kakvo olaksanje,sad ce ti Vico sve opstruirati i uradice sve da mnogi nasi klubovi ne dobiju licence ili ce barem otezavati.
-
- Kontakt:
I to sto kazess
Nisam optimističan nikako danas
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Pozdrav, koga vam nema danas? Mladog Armina, Štile, još neko? Usput, duel dvije neznalice Edisa i Adnana...
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
to je to sto se izostanaka tice ali vjeruj mi to nam je kompletan vezni red i 70% ekipesimonknows je napisao/la: ↑04 mar 2023, 09:33Pozdrav, koga vam nema danas? Mladog Armina, Štile, još neko? Usput, duel dvije neznalice Edisa i Adnana...

ne znam kakav je taj vaš ali ovaj naš je ne daj Bože nikome

Mi smo Željini, Željo je naš !
- dubioza144
- Kontakt:
Nikad vise nisam vjerovao u pobjedu 3 razlike 
Laksi trening pred derbi

Laksi trening pred derbi

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Nije ove sezonefarisbond245 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 09:07Veliko olakšanje Borac Banja Luka izbačen iz evropskih takmicenja
Ma u najboljem slucaju danas ide remi. S njima vjecito dosadne utakmice na Grbavici koje zavrse nerijeseno. Mogu misliti na sta lici teren danas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Muftic
Galic-Drina-Cocalic-Jasarevic
Hajdarevic-Mekic
Amoah-Beganovic-Santos
Hodžić
Galic-Drina-Cocalic-Jasarevic
Hajdarevic-Mekic
Amoah-Beganovic-Santos
Hodžić
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- dubioza144
- Kontakt:
Kad je Beganovic zarola danas
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ko plitak potok…
-
- Kontakt:
- manijacikonjic87
- Kontakt:
a evo ssba pise da je samo novcana kazna.. hebo lud zbunjenog..
UPDATE: https://www.klix.ba/sport/nogomet/tumac ... /230304022
Mi smo Željini, Željo je naš !
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Levin, ZeljeznicarUberAlles i 34 gosta.