Mozda idemo, ali na titulu Prve lige FBiH sljedece godine. Znas koje cudo bi bilo da mi ovakvi, mislim i na financije i atmosferu i situaciju i sve, se probijemo ispred daleko stabilnijih klubova tipa Zrinjskog. To bi se trebalo poklopiti milion stvari. Bolje se pripremiti psihicki na jos jednu patnju jer sta ces drugo ocekivati u ovakvom rasulu?Dokoljenko je napisao/la:Iz Amarovih usta: Idemo na titulu!Manijaci19871921 je napisao/la:Nego ima li ko kakvih vijesti za pojacanja, malo me ovo zatisje cini nervoznim... konkurenti pokupise neke koji valjaju..
Neka dovode svi, nije frka. Bice naravno i kod nas novih igraca. Jeste tezak zadatak, sa ovakvom ekipom, sa limitiranim sredstvima, treba sklopiti sampionski tim. Nase je da odradimo posao na tribinama a Amar ce na terenu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Necemo biti toliko losi. Moje je neko misljenje top3. Ako ti je isti igracki kadar a zavrsio si na 4. poziciji. Od kad je Amar Osim trener, bili smo -5 za vodecim. Ne znam sto bi bili losiji? Atmosfera je bila najgora kad je on preuzeo sa 5 poraza u nizu. Od toga ne moze gore, jos je sad upoznao bolje i igrace.LjoZee je napisao/la:Mozda idemo, ali na titulu Prve lige FBiH sljedece godine. Znas koje cudo bi bilo da mi ovakvi, mislim i na financije i atmosferu i situaciju i sve, se probijemo ispred daleko stabilnijih klubova tipa Zrinjskog. To bi se trebalo poklopiti milion stvari. Bolje se pripremiti psihicki na jos jednu patnju jer sta ces drugo ocekivati u ovakvom rasulu?Dokoljenko je napisao/la:Iz Amarovih usta: Idemo na titulu!Manijaci19871921 je napisao/la:Nego ima li ko kakvih vijesti za pojacanja, malo me ovo zatisje cini nervoznim... konkurenti pokupise neke koji valjaju..
Neka dovode svi, nije frka. Bice naravno i kod nas novih igraca. Jeste tezak zadatak, sa ovakvom ekipom, sa limitiranim sredstvima, treba sklopiti sampionski tim. Nase je da odradimo posao na tribinama a Amar ce na terenu.
Liga sa Borcem i Velezom je sad dosta ozbiljnija. Zavrsili smo mi 4., ali bilo je klimavo haman citavu polusezonu. Ne znam, idalje mislim da nema sanse za prva dva mjesta ove sezone jer pitari i Zrinjski su tu najozbiljniji i ove sezone. Nama ostaje da krvimo sa ovim dolje sa standardnim Sirokim, Radnikom, mozda i Velezom zavisi. Za titulu mi bi morali bruku uloziti, ali sad Boga mi tesko po ovoj situaciji. I za Evropu, ali eto sve se nade covjek ako ostane ovo sto valja uz neke prinove koje su ok ko igraci da moze se “pobiti”.
- plavousrcu
- Kontakt:
Koliko para imamo vidi se i po tome sto nema igraca. Jabih bio zadovoljan da ostane ovaj kadar uz jednog dobrog veznog i stopera. Izgleda da Sarajevo i Zrinjski bas imaju love a mi gdje si tu si.
A bila prica ovdje fazon preyebat cemo ligu, ima sredstava i to. Ima klinac izgleda. Da ima dosad bi dosao neki igrac kvalitetniji. A ovako kuburi sa Bogicevicem, Zajmovicem kad smo kokuzi. Samo nastavak patnje iz ove sezone. Moliti Boga da ovaj ne napravi gresku, da Hajdarevic opali jednom kako Bog zapovijeda, da Ermin ne kihne i ne povrijedi se, da Veselinovic nekako probije za kakvu-takvu sansu. Ybm ti i fudbal i sve vise.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 12 jun 2019, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Polako...
- Dokoljenko
- Kontakt:
Dobro, onda cemo vjerovati sta @Ljozee kaže a ne Amar. @Ljozee zna.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ja samo kazem na sta lici ovo sve trenutno. Ima i drugih navijaca sto se ne nadaju.Dokoljenko je napisao/la:Dobro, onda cemo vjerovati sta @Ljozee kaže a ne Amar. @Ljozee zna.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Bilo je i gorih vremena, samo se raja ne sjeca ili kratka pamet. Trenutno je vise vjestacka kriza nego bilo kakva druga, sta god se objavi "neko" napise gasimo se, raspadamo se. Nigdje veze.LjoZee je napisao/la:Ja samo kazem na sta lici ovo sve trenutno. Ima i drugih navijaca sto se ne nadaju.Dokoljenko je napisao/la:Dobro, onda cemo vjerovati sta @Ljozee kaže a ne Amar. @Ljozee zna.
Samo kuknjava neka u pm, gdje su igraci, gdje su raskidi, gdje ovo gdje ono. Ne pita se vise mahala i zdravo.
Mi smo Željini, Željo je naš!
I ja da sam Amar rekao bi idemo na titulu. Mi iduce sezone se borimo za evropu. Ostali su skoro svi igraci, igraci koji nemaju pobjednicki mentalitet.
Za dobra pojacanja nemas para a ni vremena.
Kakve ba titule realno. U ligu usao Borac i Velez, konkurencija ce biti jos jaca. Nismo mogli titulu uzeti u Krupi a ne da u Mostaru uzmemo npr.
Jos ova previranja, bas sranje.
Kakve ba titule realno. U ligu usao Borac i Velez, konkurencija ce biti jos jaca. Nismo mogli titulu uzeti u Krupi a ne da u Mostaru uzmemo npr.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- plavousrcu
- Kontakt:
Vidjet cemo sve, ako Ermin ostane i jos dva dobra igraca moze se uz Amara napasti titula. Para nemamo, duzni smo i to su cinjenice, ali nismo ni 2009. imali.Bezideja je napisao/la:I ja da sam Amar rekao bi idemo na titulu. Mi iduce sezone se borimo za evropu. Ostali su skoro svi igraci, igraci koji nemaju pobjednicki mentalitet.
Te godine je situacija bila deset puta gora, sa finansijskog a posebno sa igrackog gledista. Dovede Alen Mesanovic iz drugoligasa kao najvece pojacanje na ekipu koja se prethodne godine borila za opstanak.plavousrcu je napisao/la:Vidjet cemo sve, ako Ermin ostane i jos dva dobra igraca moze se uz Amara napasti titula. Para nemamo, duzni smo i to su cinjenice, ali nismo ni 2009. imali.Bezideja je napisao/la:I ja da sam Amar rekao bi idemo na titulu. Mi iduce sezone se borimo za evropu. Ostali su skoro svi igraci, igraci koji nemaju pobjednicki mentalitet.
A trenutno situacija nije bajna ali uopste nije losa koliko se predstavlja, hajmo sacekati subotu i skupstinu pa da imamo okvirnu sliku sve u i oko kluba.
Nadam se i taj intervju Amarov da ce poblize objasniti neke stvari.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- plavousrcu
- Kontakt:
Kakav intervju?
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Ne mogu ti slova jednog kontrirat za prvi dio, a ne rijeci.. covjece kakva vremena prvi put se reflektori za nas plae navijace, istok betonski blicevi ceka se da se prvi put upale.. nedugo zatim utakmica sa zrinjskim, prva pod reflektorom jug imo one trake od tribine do zastitne ograde terena... sjecam se Haris Redzepi igrao, ne znam jel ga Alen tad zabio.. ma sjeta me obuzme.. a punog gora situacija bila tad. Veoma slicna ovoj, aBd da opet bude tako neka utakmica ubrzo, cak mozda i ove sezone, koja ce biti prekratnica do nase ponovne dominacije.irfo je napisao/la:Te godine je situacija bila deset puta gora, sa finansijskog a posebno sa igrackog gledista. Dovede Alen Mesanovic iz drugoligasa kao najvece pojacanje na ekipu koja se prethodne godine borila za opstanak.plavousrcu je napisao/la:Vidjet cemo sve, ako Ermin ostane i jos dva dobra igraca moze se uz Amara napasti titula. Para nemamo, duzni smo i to su cinjenice, ali nismo ni 2009. imali.Bezideja je napisao/la:I ja da sam Amar rekao bi idemo na titulu. Mi iduce sezone se borimo za evropu. Ostali su skoro svi igraci, igraci koji nemaju pobjednicki mentalitet.
A trenutno situacija nije bajna ali uopste nije losa koliko se predstavlja, hajmo sacekati subotu i skupstinu pa da imamo okvirnu sliku sve u i oko kluba.
Nadam se i taj intervju Amarov da ce poblize objasniti neke stvari.
Neko je spominjao da ce 1921tv napraviti. Ima li ista od toga, zna li neko?plavousrcu je napisao/la:Kakav intervju?
Ja ne sumnjam da će sve biti u redu, Željo je to ba ljudi šta vam je, ne treba nas interesirati šta je bilo, već šta će biti, a bit će Željo, opet, onaj stari...
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Idemo daljeirfo je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/foto-filip-eri ... ara/37342/

“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Bolje i 3 igraca kako treba, nego 20 kako su navikli znalci.
Samo da procitam Zaim I asim napustili Grbavicu, insala’

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Evo gledam kako sloboda i zrinjevci su preuzeli nasu staru taktiku, svaki dan kamion nekakvih anonimusakerimatomic1921 je napisao/la:Bolje i 3 igraca kako treba, nego 20 kako su navikli znalci.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.