FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kosewsko hill
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Evo i zvanično je potvrđeno da je Zeba dobio "slobodne papire" i skoro sigurno potpisuje.Super 
Željo - My first love!!!
još dobar napadač i to je to... 
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
čitaj nam to naglas ...kosewsko hill je napisao/la:Evo i zvanično je potvrđeno da je Zeba dobio "slobodne papire" i skoro sigurno potpisuje.Super
1996
- kosewsko hill
- Kontakt:
Evo na sportsport.bacassanova je napisao/la:čitaj nam to naglas ...kosewsko hill je napisao/la:Evo i zvanično je potvrđeno da je Zeba dobio "slobodne papire" i skoro sigurno potpisuje.Super
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-38484.htm
Željo - My first love!!!
- kosewsko hill
- Kontakt:
Onaj Teo Kardum je ja mislim napadač, pisali su da bi trebao priključiti u Fojnici .ja sam je napisao/la:još dobar napadač i to je to...
Željo - My first love!!!
Danas utaorka mog'o je ko kupit onaj Sport. 
Zadnja izmjena: cassanova, dana/u 22 jun 2010, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
1996
Rekao je dobar napadac,sumnjam da je Teo tajkosewsko hill je napisao/la:Onaj Teo Kardum je ja mislim napadač, pisali su da bi trebao priključiti u Fojnici .ja sam je napisao/la:još dobar napadač i to je to...
Rotor Volgograd...
nesto tipa Steve Nikolica, a ne neko ko je karijeru gradio u Zmaju(ne ovom nasem) ...kosewsko hill je napisao/la:Onaj Teo Kardum je ja mislim napadač, pisali su da bi trebao priključiti u Fojnici .ja sam je napisao/la:još dobar napadač i to je to...
BRAVE HEART 1979-2005
E pa Stevo Nikolić i Amar su uspostavili kontakt, on hoće da ide od tamo, džaba grije klupu. Neznam šta će od svega toga biti. 
1996
[youtube][/youtube]cassanova je napisao/la:E pa Stevo Nikolić i Amar su uspostavili kontakt, on hoće da ide od tamo, džaba grije klupu. Neznam šta će od svega toga biti.
muzika glavna jos ce neko pomisliti da je lik brazilac...
BRAVE HEART 1979-2005
- elninho_resTO
- Kontakt:
nije mofgla bolja vijest, povratak zebe nas je vec poboljso u odnosu na proslu sezonu,jos kad bi napadaca nekog dobrog uzeli imali bi kompletnu momcad za visoke domete,al amar zna sta radi
a sto se tice novinarove greske pozurio coek,da nas sto prije obraduje
a sto se tice novinarove greske pozurio coek,da nas sto prije obraduje
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Raja šta je sa Eldarom Hasanovićem
Ne vidim ga na popisu...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- kosewsko hill
- Kontakt:
Ja mislim da je pile rekao da je na neku probu otišao u Tursku, ovako nešto...vjerovatno ako ne nađe nešto vani da će ostati kod nasHamo je napisao/la:Raja šta je sa Eldarom HasanovićemNe vidim ga na popisu...
Željo - My first love!!!
-
ultracimanija
- Kontakt:
Citam u danjasnem Avazu da se rade te sluzbene prostorije na AFH.Pise da ce igraci Torpeda imati otezane uvjete za rad zbog rekonstrukcije svlacionica vip soba i toga
Dobro je poceo dan
Dobro je poceo dan
- elninho_resTO
- Kontakt:
joj sto me trznuse ovi,sa medunanjinom,reko potpisuje za hapoel,vec se napsovo svega,kad ono ode u macabi
forum im je dosta tezak sa shvatit,hebrejjski im je **** pravo,al sa cromom se moze nekako,ali oni poznaju nenu markovica i kazu da je bio jedan od najvecih kosarkasa koji je igro za hapoel
forum im je dosta tezak sa shvatit,hebrejjski im je **** pravo,al sa cromom se moze nekako,ali oni poznaju nenu markovica i kazu da je bio jedan od najvecih kosarkasa koji je igro za hapoel
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
-
TOJEMOJTIM
- Kontakt:
to je to!!!!!!! Zeba je naše veliko pojačanje...Veliko
sada napokon imamo igrača koji u sredini i blizu gola lagano pravi višak, ima zadnji pas sjajan i šut pofin
samo još pravi špic
kažu da je ovaj kardum pojak bio ali se ne zna kakav je sad
za onog što je došao iz Gradačca kažu da je odličan
sada napokon imamo igrača koji u sredini i blizu gola lagano pravi višak, ima zadnji pas sjajan i šut pofin
samo još pravi špic
Zar mu nije više dosta EUROPE neka se iskali kod nas pa onda da se proda za fine pare...mlad je jednom mu je prisilo...kosewsko hill je napisao/la:Ja mislim da je pile rekao da je na neku probu otišao u Tursku, ovako nešto...vjerovatno ako ne nađe nešto vani da će ostati kod nasHamo je napisao/la:Raja šta je sa Eldarom HasanovićemNe vidim ga na popisu...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- samir_tm87
- Kontakt:
TOJEMOJTIM je napisao/la:to je to!!!!!!! Zeba je naše veliko pojačanje...Veliko
samo još pravi špic
da bio jedan od najtalentovanijih igraca u hajduku i onda kao klinac presao u dinamo gdje nije imao bas neku minutazu i nije vise ni igrao u kako treba klubovima :p
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.