FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
36
22%
2. Borbu za Evropu
80
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 161

ExBlueone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ExBlueone » 04 mar 2023, 18:14

Ja ne znam šta vi hoćete.
Prvo dođite na tekmu, podržite momke pa nešto pričajte.
Te ne valja teren, te loša igra te posjeta.ovakva.
Najlkaše je iz topline doma laprdati.
Mi smo Željo i da nam daš Wembley naši stručnjaci bi ga upropastili al baš zato se Željo i voli, jbg takvi smo kakvi smo, hajvani :D

Doktorinho
Kontakt:

Post Postao/la Doktorinho » 04 mar 2023, 18:18

Pretpostavljam da je ovo oko terena jedna igra, gdje sa ovim trenutnim stanjem terena imamo dobar argument da budemo ukljuceni u novi ciklus ugradnje hibridnih terena (zajedno sa Širokim, Posušjem itd.).

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 04 mar 2023, 18:18

RajvoSA03 je napisao/la:
04 mar 2023, 17:57
LegendaIvica je napisao/la:
04 mar 2023, 17:56
RajvoSA03 je napisao/la:
04 mar 2023, 17:54

Da je dovest Mehmedovica iz Slobode i Mahmica iz Igmana za iducu sezonu zajedno sa Ovcinom bilo bi odlicno
Ovcina i Durakovic je sad za sad sve sto ovoj ekipi treba uz nekog solidnog golmana
Ja bi Karicu dao sansu na golu. I naravno mijenjat trenera. Ne znam je li Joldic slobodan?
Teško će bilo ko od navedenih igrača doći kod nas: Mehmedovic, Mahmic, Durakovic.

Oni su već izgradjeni igraci i već mogu igrati nivo iznad naše lige.

Mi moramo tražiti neafirmisane igrače, a koji imaju dovoljno potencijala da se dalje razvijaju. Na drugoj strani moramo imati trenera koji zna unaprijediti odredjene segmente kod mladog igrača i dovesti ga na ozbiljan nivo.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 04 mar 2023, 18:19

estufi98 je napisao/la:
04 mar 2023, 16:53
Lewy21 je napisao/la:
04 mar 2023, 16:50
Slabo, jako slabo, za sad nas vadi sto je Santos napravio dobar potez, a Bukvic glupost. Sloboda nam uspijeva vrsit pritisak, nije ni malo lijepo gledat ovu igru. Ako izdrzimo, bila bi jako bitna pobjeda za nas jer smo imali niz kriminalnih utakmica protiv ekipa sa dna tabele i drugoligasa.

Prestao sam razmisljati o Evropi, ovo je prezivljavanje, na hajr nam bilo.
Realno bas lose igramo, al je isto tako jako tesko igrati na ovakvim terenima kao sto je sad Grbavica. Na hajr.
Druze moj tuzna cinjenica je to da nam je sad teren u skladu sa nasim kvalitetama, sportskim i finansijskim. Jos tuznije je to da smo mi izgubili identitet od kako je postavljen ovaj travnjak i hibrid, gostujuce ekipe uopste nemaju neki razlog za strah kada dolaze na Grbavicu, pa cak ni one s dna tabele. Svako moze odigrati protiv nas.

Sreca je sto nas klub ima puno bolesnika oko sebe, jer samo zbog toga i dalje ima nade da ce bit nekog hajra nekad u buducnosti.

Zeljeznicar Sloboda 1:0 - kriminalna igra, opet ne mozemo biti dominantni u odnosu na ekipu sa dna tabele, dobili smo utakmicu na Bukvicevu glupost. Ovo smatram velikom pobjedom, trebamo nogom u guzicu za ovo da se udaramo, ali sta dalje?

Edise, sta kontas? **** ovu sezonu, ali sta kad ova sezona zavrsi? Jos jednom, na hajr...
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 04 mar 2023, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 04 mar 2023, 18:20

Skromno, ali sta da se radi, pisi 3 bobe i suti.
Nego moze li neko ispred udruzenja navijaca pitati Upravu zasto 5 dana ni rijeci o unistenom terenu? Mi vise nemamo hibrid na ne malom dijelu terena. Hoce li to neko platiti?

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 04 mar 2023, 18:35

NerminFatic je napisao/la:
04 mar 2023, 18:20
Nego moze li neko ispred udruzenja navijaca pitati Upravu zasto 5 dana ni rijeci o unistenom terenu? Mi vise nemamo hibrid na ne malom dijelu terena. Hoce li to neko platiti?
Jeb.o nam je Misimovic majku s prevarom od terena. To je jedino i kad on nece odgovarati za sta su dali 2 miliona i više..

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 04 mar 2023, 18:36

Sjebali ste teren, Evrope nismo vidjeli od Haife, a kako stvari stoje necemo jos dugo. Imamo solidnu ekipu a gledamo antifudbal. Sve nam je u qrcu osim navijaca.

Nije Edis kriv sto ne zna vec oni koji su ga postavili tu i koji ga th jos drze.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 mar 2023, 18:36

GIBRA je napisao/la:
04 mar 2023, 17:00
LjoZee je napisao/la:
04 mar 2023, 16:56
Santos propusti nekoliko utakmica, vrati se i nastavi samo gdje stao. Ovo ostalo nije bilo suspendovano, guzelja jedva ko da nikad utakmice odigralo nije. Herava odbrana i jos gori napad. Niko ne lici na sebe iz prvog dijela sezone.

Nadam se da Uprava uziva u ovom umjetnickom djelu sto je napravila od terena. Vjerujem da je iz loze bas dobar pogled. Da Bog da vam na san izlazio svaku noc. Sa ovakvim uslovima ne da nismo za Evrope nego ni za bajramskog turnira.
Ko je pratio zna da je unistavanje terena pocelo od dolaska kamatara debelog a ovo samo zavrsni dio

Od sad ce nam draze biti igrati u gostima nego na nasem stadionu,nikakav fudbal se ovdje ne moze ocekivati

Vadi Kosorica dok je vrijeme covjece
Fudbal se na Grbavici ne igra od 2015 godine i pokojnog Ode....
Za teren neko treba odgovarati od onih koji su ga postavljali bez ispravnih grijača i loše drenaže na sjeveroistoku, do ovih današnjih koji su za zatvora šta su od hibrida uradili.
Pobjeda na mišiće, danas se potvrdilo da je Santos lokomotiva ove ekipe i da ga se bezveze handrilo na pripremama.
Dzenis odličan na novom mjestu i pametno odmaranje Drine za derbi, kao i Štile.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 mar 2023, 18:38

Hulahopka je napisao/la:
04 mar 2023, 18:35
NerminFatic je napisao/la:
04 mar 2023, 18:20
Jeb.o nam je Misimovic majku s prevarom od terena. To je jedino i kad on nece odgovarati za sta su dali 2 miliona i više..
Misimovic nije ni isplatio teren kada je dezertirao ostao je pozamašan dug za teren o čemu je Šiljak govorio na skupštini.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

farisbond245
Kontakt:

Post Postao/la farisbond245 » 04 mar 2023, 18:39

Oporavit će se teren sad ide reprezentativna pauza

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 04 mar 2023, 18:40

ja sta uradise od terena dabogda ko je odobrio traktore da oru da mu oru i na mezaru onako , tuga gledati onu oranicu a sto se tice tekme ne do bog nikome one patnje

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 04 mar 2023, 18:43

+7 bjezimo pitarima, oni sutra sa Sirokim. Odlicno sto se mene tice. Samo imamo problem Veleza. Oni ce nam prici nandva boda ako uzmu Borca.
Nisi igraci krivi sto morsju opet po njivi igrati.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 04 mar 2023, 18:44

bhsport je napisao/la:
04 mar 2023, 18:36
GIBRA je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
04 mar 2023, 16:56
Santos propusti nekoliko utakmica, vrati se i nastavi samo gdje stao. Ovo ostalo nije bilo suspendovano, guzelja jedva ko da nikad utakmice odigralo nije. Herava odbrana i jos gori napad. Niko ne lici na sebe iz prvog dijela sezone.

Nadam se da Uprava uziva u ovom umjetnickom djelu sto je napravila od terena. Vjerujem da je iz loze bas dobar pogled. Da Bog da vam na san izlazio svaku noc. Sa ovakvim uslovima ne da nismo za Evrope nego ni za bajramskog turnira.
Ko je pratio zna da je unistavanje terena pocelo od dolaska kamatara debelog a ovo samo zavrsni dio

Od sad ce nam draze biti igrati u gostima nego na nasem stadionu,nikakav fudbal se ovdje ne moze ocekivati

Za teren neko treba odgovarati od onih koji su ga postavljali bez ispravnih grijača i loše drenaže na sjeveroistoku, do ovih današnjih koji su za zatvora šta su od hibrida uradili.
Pobjeda na mišiće, danas se potvrdilo da je Santos lokomotiva ove ekipe i da ga se bezveze handrilo na pripremama.
Jel znas ikako koliko se teren odrzavao za vrijeme kamatara? Ne znam kako vas vise nije sramota branit najveceg grobara Zelje
Sjecas li se Olimpika i terena?

Odmaranje Drine? Ne bih rekao,momka je zbog lose utakmice klupiro

Svakako,vratit Drinu i Bendera,vratit 4231 sa Stilom i Hodzom i da dobijemo pitare
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 04 mar 2023, 18:54

Bruka i sramota jos jednom

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 04 mar 2023, 19:05

GIBRA je napisao/la:
04 mar 2023, 18:44
bhsport je napisao/la:
GIBRA je napisao/la:

Jel znas ikako koliko se teren odrzavao za vrijeme kamatara? Ne znam kako vas vise nije sramota branit najveceg grobara Zelje
Sjecas li se Olimpika i terena?

Odmaranje Drine? Ne bih rekao,momka je zbog lose utakmice klupiro

Svakako,vratit Drinu i Bendera,vratit 4231 sa Stilom i Hodzom i da dobijemo pitare
Ma da je iko radio dobro i u korist Zelje mi ne bi bili ovdje
gdje jesmo

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 04 mar 2023, 19:09

drzgemboadislic je napisao/la:
Sjebali ste teren, Evrope nismo vidjeli od Haife, a kako stvari stoje necemo jos dugo. Imamo solidnu ekipu a gledamo antifudbal. Sve nam je u qrcu osim navijaca.

Nije Edis kriv sto ne zna vec oni koji su ga postavili tu i koji ga th jos drze.
Na ovakvoj oranici ne mozes ni gledati bolji fudbal. Vidio si koliko puta je Santosu loptu odskocila i promijenila smjer dok je trcao kontru. Al eto, valjda ce se malo popraviti situacija za ovo vremena sto cemo igrati u gostima utakmicama
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 04 mar 2023, 19:09

jako vazna 3 boda, najbitnije da niko nije dobio zuti i kompletirani smo za derbi.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 mar 2023, 19:11

Jeste li za napad.Santos Stilic Hodzic Hamo i Drljo.

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 04 mar 2023, 19:22

Katastrofalan teren koji je danas mogao kostati. Santos opet ono sto se ne pise u statistiku toliko. Jos jedan iznudjen penal. Aco spasio pobjedu, ali je odigrao bas losu utakmicu. Bitna su 3 boda, ali ovo nije nista bolje od Igmana. I Dzenis je odlicna opcija za veznu liniju kad zafali ili sa klupe. Nevjerovatno koliko mu ovo vise lezi od napadaca. Pripremiti se za derbi, gdje bi nas pozitivan rezultat mnogo priblizio cetvrtom mjestu.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 04 mar 2023, 19:26

Alipasino je napisao/la:
04 mar 2023, 19:11
Jeste li za napad.Santos Stilic Hodzic Hamo i Drljo.
A jbga, kad stavis Santosa, Drlju i Amoaha u prvu postavu, nemas nijednog igraca s klupe koji moze nesto uraditi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: obagol i 53 gosta.