estufi98 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 16:53
Lewy21 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 16:50
Slabo, jako slabo, za sad nas vadi sto je Santos napravio dobar potez, a Bukvic glupost. Sloboda nam uspijeva vrsit pritisak, nije ni malo lijepo gledat ovu igru. Ako izdrzimo, bila bi jako bitna pobjeda za nas jer smo imali niz kriminalnih utakmica protiv ekipa sa dna tabele i drugoligasa.
Prestao sam razmisljati o Evropi, ovo je prezivljavanje, na hajr nam bilo.
Realno bas lose igramo, al je isto tako jako tesko igrati na ovakvim terenima kao sto je sad Grbavica. Na hajr.
Druze moj tuzna cinjenica je to da nam je sad teren u skladu sa nasim kvalitetama, sportskim i finansijskim. Jos tuznije je to da smo mi izgubili identitet od kako je postavljen ovaj travnjak i hibrid, gostujuce ekipe uopste nemaju neki razlog za strah kada dolaze na Grbavicu, pa cak ni one s dna tabele. Svako moze odigrati protiv nas.
Sreca je sto nas klub ima puno bolesnika oko sebe, jer samo zbog toga i dalje ima nade da ce bit nekog hajra nekad u buducnosti.
Zeljeznicar Sloboda 1:0 - kriminalna igra, opet ne mozemo biti dominantni u odnosu na ekipu sa dna tabele, dobili smo utakmicu na Bukvicevu glupost. Ovo smatram velikom pobjedom, trebamo nogom u guzicu za ovo da se udaramo, ali sta dalje?
Edise, sta kontas? **** ovu sezonu, ali sta kad ova sezona zavrsi? Jos jednom, na hajr...