Nisam ja ni rekao da ga nije trebalo prodati. Ovo je u ovoj situaciji super ispalo. Bilo bi dobro kad bi uspjeli Kjosevskog prodati pa i za istu cifru vrh vrhova. Eric prva opcija, Fejzic druga nije lose za sezonu jednu.plavousrcu je napisao/la:Moze biti za nas najbolji ili najgori. Sudeci po drugoj polovini sezone Amaru nije bio medju 2 stopera. Bio je ta neka treca opcija. Je li bolje imati ga kao 3 ili 4 opciju ili ga prodati za 300.000?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Iskreno saucesce Mesi, izdrzi legendo nasa:
- Dokoljenko
- Kontakt:
Tristan10 je napisao/la:Iskreno saucesce Mesi, izdrzi legendo nasa:
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Stvarno teške vijesti, pogotovo što u tako kratkom vremenu izgubi oba roditelja. Izdrži Meša.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sta kaze onaj lobotomac sto ovdje cita pa tamo glumi insajdera pisemo da bi Bogicevic i Regoje bili dobri nazad
Trazi od megamixa mozak na 2 min da skontas koliko si glup
Trazi od megamixa mozak na 2 min da skontas koliko si glup
Cuva Bog Zelju svog!
Nista bez decka s mog avatara. Veliki potencijal, vanjska ko Salah za Maneta u sred Minkena.Bezideja je napisao/la:Regoje, Hasanovic E, i Samir Bekric. Jos Amar gotivio uvijek Kajkuta...HongKong je napisao/la:Da nam je Bojana Regoju dovesti umjesto Rodina. Mislim da su on i Bogi vec igrali u Olimpiku zajedno, poznaju se dobro. Kakav bi to bedem pred golom bio.
Cuva Bog Zelju svog!
Nije Musija toliko ludOsim13 je napisao/la:Bajić za Boju
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Realno treba dovesti Elsnera i Husica. Ovaj drugi strasan bek bolji od Stane...HongKong je napisao/la:Nista bez decka s mog avatara. Veliki potencijal, vanjska ko Salah za Maneta u sred Minkena.Bezideja je napisao/la:Regoje, Hasanovic E, i Samir Bekric. Jos Amar gotivio uvijek Kajkuta...HongKong je napisao/la:Da nam je Bojana Regoju dovesti umjesto Rodina. Mislim da su on i Bogi vec igrali u Olimpiku zajedno, poznaju se dobro. Kakav bi to bedem pred golom bio.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Sjecam se debi Elsnera, usao protiv Viteza na strani, pri prvom kontaktu sa loptom se vidilo o kakvoj se krampi radi. Cini mi se odma u zuti zaradio. Inace Vojo postigao ekstra gol za 1-1.
Kakav je taj lik imo pas na stranu. Pirlo zbog njega zavrsio karijeru.
Cuva Bog Zelju svog!
A Husic crveni protiv pitara, penal protiv Celika 
A Bosanski Van Persie Denis Pozder sto je dosao iz Holandije koja je tek to krampa 
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Stilić je pozeljan
A još nam prodali priču o Elsneru reko evo ga Sergio Busquets...a onda skontam, pa kakav je to super star u sred sezone dolazi 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Denis Pozder igracina trenutno u svicarskoj 5.ligi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- StrikeWarzone
- Kontakt:
A plata kao dvije Erminove.Stole je napisao/la:A Bosanski Van Persie Denis Pozder sto je dosao iz Holandije koja je tek to krampa
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Od ovih sto su nas napustili jedino mi je bilo zao Muse jer mislim da se mogao iskoristiti bolje ali Slavko nije vjerovao Afrikancima, pricao da nisu pouzdani. Pozder je prica za sebe, njega su najavili na klixu mjesecima unaprijed cini mi se da sezona nije ni zavrsila bila.
A grcki sakupljac zeljeza zvani Toskas. Igra za kavalu.
Podsjeti me na onog postara sto je prokocko penzije "u utorak je kavala nekakva grcka liga" 
Edit: Ovaj transfer plod je višemjesečnog detaljnog skautinga, a profil napadača kakvog trenutno nema u rosteru ekipe, trebao bi podići igru FK Željezničar na veći nivo.
Edit: Ovaj transfer plod je višemjesečnog detaljnog skautinga, a profil napadača kakvog trenutno nema u rosteru ekipe, trebao bi podići igru FK Željezničar na veći nivo.
Zadnja izmjena: HongKong, dana/u 19 jun 2019, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!
A prije toga igrao u Njemackoj 9 liga sjever. A kod nas imao platu 8 hiljadaBosniaBoston je napisao/la:Denis Pozder igracina trenutno u svicarskoj 5.ligi
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: roccosiffredi i 11 gostiju.