FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Drago mi je samo što se skupljaju ovi iskusniji oko Hajdara da mu malo skinu pritisak, biće slobodniji ove sezone vjerovatno. Vjerujem u momka da može biti jako dobar igrač kasnije.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja se nadam da će pored Meše doći jedan kvalitetan centralni vezni jer ovo što sada imamo na centralnim veznim pozicijama je po meni bezveze: Dado, Meša, Hajdar, Osmanović.
Nije, ali je Zec jedan od razloga zašto smo doveli igrača koji u Slobodi nije bio prevaga.LjoZee je napisao/la:Pa nije pupcanom vrbcom Ermin vezan za ovog pa da ne moze bez njega igrati. Ovi iz Slobode slavili kad je ovaj otisao.
Imao je dobru karijeru, al' mislim da mu se sve svodi na onu jednu sezonu u Šibeniku.
Ali dobro, ako ništa ima ogromno iskustvo, a to treba našem veznom redu od odlaska Blagojevića.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hajdar je odigrao odlicnu polusezonu s Blagojevicem, Ramovicem, Zakaricem i Vojom. Jbg nije nesto kreativan, ali zato trci dobro i osvaja lopte na sredini. Dobar je kad ima nekome dodati do sebe i zavrsiti svoj posao.
Valjda dodje jos jedan veznjak mada ne znam opet sta je s Mujezinovicem, gdje ce se najvise koristiti. Vjerovatno onda na mjestu Ramovica, ali ce i tu biti guzva jer ce i Zec igrati iza Krpica. Ima tu nekih opcija vidjecemo.
Mislim da su nam kriticnije pozicije krila i stopera sad ako ode Rodin.
Valjda dodje jos jedan veznjak mada ne znam opet sta je s Mujezinovicem, gdje ce se najvise koristiti. Vjerovatno onda na mjestu Ramovica, ali ce i tu biti guzva jer ce i Zec igrati iza Krpica. Ima tu nekih opcija vidjecemo.
Mislim da su nam kriticnije pozicije krila i stopera sad ako ode Rodin.
Cuva Bog Zelju svog!
Znal iko kakva je situacija s onim malcem iz Zvijezde?
Upravo to, a nije mu konkurencija u Slobodi bila prevelika pa da kazes nije se istakao.Raonffa je napisao/la:Nije, ali je Zec jedan od razloga zašto smo doveli igrača koji u Slobodi nije bio prevaga.LjoZee je napisao/la:Pa nije pupcanom vrbcom Ermin vezan za ovog pa da ne moze bez njega igrati. Ovi iz Slobode slavili kad je ovaj otisao.
Imao je dobru karijeru, al' mislim da mu se sve svodi na onu jednu sezonu u Šibeniku.
Ali dobro, ako ništa ima ogromno iskustvo, a to treba našem veznom redu od odlaska Blagojevića.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Dokoljenko
- Kontakt:
kerimatomic1921 je napisao/la:
Treba se strpiti, treba pomoci klubu i treba nam zajednistvo. Kada nas dodje 10.000 na pravu tekmu sezone, da se dusmanima vilica ukoci od šoka. To je Zeljo i samo je to ispravan put.
Mi navijaci se mozemo organizovati, bar se probati dogovoriti da prestanemo upirati prstom jedni u druge i da trazimo krivce u svima koji su na bilo koji nacin imali kontakte sa klubom, upravljacki, sportski ili navijacki. Uvalili smo sebe i Zelju u zivo blato, jos mu se popeli na ramena da mozemo bolje pljuckati mulj koji nam sada vec opasno prijeti da nas cijele proguta. Umjesto da razmisljamo kako popraviti stvari, mi raspravljamo kako smo tu dospjeli, "ciji je tata jaci", ko je vise kriv. Naopako su nama slijepcima postavljeni prioriteti, po svoj logici i zdravom razumu da se iscupamo trebali bi kucati zajedno kao jedno srce, jer mi smo Zeljo i htjeli to ili ne, dok Mi tonemo i Zeljo tone sa nama. Previse je na nama smeca koje smo bacili jedni na druge, pa se brod koji u pjesmi veselo plovi Dunavom pod tezinom sve te prljavstine, opasno nageo. Braca po Zelji decenijama vise jedan drugoga ne pitaju za zdravlje, kako su nam djeca i jesmo li ih vodili da vide nasu Grbavicu. Generacije prije nisu nas tako ucile, ne treba ni da Mi pogresno ucimo ove sto tek dolaze.
Drugovi sa tribine, Zeljovci, Manijaci, svi smo u istom kosmaru, sa namjerama nevini, u djelima krivci. Zato sada skupa ispastamo a samo svi zajedno mozemo naci snagu i pamet da pokusamo pomoci nasem Zelji. Jer samo je Zeljo bitan a On najvise s" nama ovakvima trpi. Od ovakvog stanja niko sem dusmana nema ama bas nikakve koristi, trenutno smo mu potrebni mozda i najvise u njegovoj dugoj istoriji. Molim vas sto prije moramo ovo ludilo zaustaviti, valja dostojanstveno proslaviti sto godina naseg Zelje, kako i dolikuje Najvecem klubu u Drzavi . Zar cemo sebi dopustiti da bas Mi budemo Ti koji su dozvolili da Zeljo tone jer mu se navijaci medjusobno prepiru i optuzuju, a dusmani se nasladjuju i cinicno cerekaju, dok gledaju kako im nesvjesno ispunjavamo najludje snove. Nije nase da sudimo, potkazujemo i pljujemo, nase je da navijamo ujedinjeni kao sto smo uvijek bili, jer Zeljo spaja, Zeljo ne razdvaja. Nase je da napunimo tribine, ponosno dignemo plave salove visoko pa kao jedan pjevamo nasem starcu pjesme, umjesto novih bora na lice mu stavimo osmijeh i srecu. Mi smo Zeljina snaga, mi smo sila koja ga pokrece i gura naprijed, a ne teret koji ga vuce ka dnu. Zeljo moj oprosti nam, nismo znali sta radimo. Bog nam je svima svjedok da te volimo, nikada ti nista nazao ne bi ucinili, nikada ti ledja ne bi okrenuli. Ljubavi moja, doci cu da ti pomognem i znam da ce brat sa tribine biti pored mene, rame uz rame kako je uvijek bilo i kako treba da bude. Svi smo Mi Zeljini i Zeljo je nas!
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Manijaci, trebate devedeset minuta svi, cijeli stadion nam treba, i zato najjace...
Bio bih zahvalan ako neko postavi ovaj post na **. Hvala.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Elem, jedva čekam Borac 
Džaba koliko su nas izhandrili opet se čovjek zaželi, pogotovo što te izmore ove neke stvari van terena.
Džaba koliko su nas izhandrili opet se čovjek zaželi, pogotovo što te izmore ove neke stvari van terena.
Zna li iko kome od juniora ističe staž u O P i ko prelazi u seniore a ko ide na posudbu
Ja nešto nisam za ovog Alispahića posebno što je kod pitara igrao
Ma nisam ni ja zadovoljan Alispahićem, ne zato što je igrao kod pitara već zato što smatram da nije neka sreća. Ali ako će Alispahić biti opcija za klupe onda ok.
Ako Brko kaže da jeste, treba mu vjerovati. Za mene dovoljno.
Ono sto pisu da se igraci zale na teren u Hrasnici je laz. Bio sam na svakom treningu i teren je savrsen, ne vjerujem kakve se lazi poturaju
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Hoces ici veceras?Zeljo92 je napisao/la:Ono sto pisu da se igraci zale na teren u Hrasnici je laz. Bio sam na svakom treningu i teren je savrsen, ne vjerujem kakve se lazi poturaju
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hocu, javim vam kako bi na treninguLjoZee je napisao/la:Hoces ici veceras?Zeljo92 je napisao/la:Ono sto pisu da se igraci zale na teren u Hrasnici je laz. Bio sam na svakom treningu i teren je savrsen, ne vjerujem kakve se lazi poturaju
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- Manijaci19871921
- Kontakt:
A eto dosao vakat izgleda da se vise nista ne gleda i da sve valja... nejse. Najavljivan remont ekipe na ljeto, ide kao 90% igraca, a boga mi raskide samo ovaj sto je zabiljezio maltene 1 nastup... pozurismo i sa prodajom, mislim da Rodin a pogotovo Ramovic (ako ode) su se mogli profati za dosta vise para, tako da izjava **** licencu nije na mjestu. Onaj nam celikovic pobjeze u smrdljivi Zrinjski, valja nam trazit finog stopera. U svakom slucaju ocejivao sam vise od prelaznog roka, Amar je znao za malu platu dovest extra igraca.bojamora je napisao/la:Ja nešto nisam za ovog Alispahića posebno što je kod pitara igrao
Jbg, svi smo mi ocekivali totalni remont, jer iz ekipe od prosle sezone tesko da ima 5 igraca koji zasluzuju ovaj dres. Ja da se pitam otjerao bih sve do jednog i poceo iz pocetka, ali opet imamo neki pritisak rezultata. Kao sto smo navikli i to ce se u hodu rijesavati. Utjeha je sto je liga propala na najnize grane i sljedeca sezona ce nastaviti trend da bude losija od prethodne.
Do sad smo doveli Erica i evo Alispahica. Ovaj drugi moze pomoci iskustvom, a da ce biti neka prevaga cisto sumnjam. Totalni remonti iz sezone u sezonu nas i jesu doveli do ovoga.
Do sad smo doveli Erica i evo Alispahica. Ovaj drugi moze pomoci iskustvom, a da ce biti neka prevaga cisto sumnjam. Totalni remonti iz sezone u sezonu nas i jesu doveli do ovoga.
Cuva Bog Zelju svog!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ja sam iskreno prezadovoljan ovim igracem. Ima bolji cv i standardniji je od 95 % igraca u zadnjih ko zna koliko godina. Iskusan, zna stati na loptu, dobar pas, dobro prati igru, ofanzivno gdje smo skripali cemo profitirati u velikoj mjeri. Uostalom, vidjeces.braco je napisao/la:Ma nisam ni ja zadovoljan Alispahićem, ne zato što je igrao kod pitara već zato što smatram da nije neka sreća. Ali ako će Alispahić biti opcija za klupe onda ok.
Celikovic je drugi koji nam je "otisao" u Zrinjski posle Hadzica. Slucaj Hadzica je sa megalomanskim zahtjevima koje ne bi ispunili sve da lezimo na parama a Celikovic ima tatu koji voli objasnjavati treneru sta je najbolje za njegovog sina.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Pa dovoljno je samo slike na zvanicnoj pogledati i vidjeti da je teren perfekcijaZeljo92 je napisao/la:Ono sto pisu da se igraci zale na teren u Hrasnici je laz. Bio sam na svakom treningu i teren je savrsen, ne vjerujem kakve se lazi poturaju
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."