FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jbt deseta godisnjica te sezone, kao da je jucer pocela dominacija. Kome smeta takav Zeljo?
Cuva Bog Zelju svog!
Eh moj Lendra, posro si se sa ovim....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Legenda!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Pravi decko, **** li ga Senad u pakasirfo je napisao/la:Eh moj Lendra, posro si se sa ovim....
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ovo je odlicno za nas. Nisu mu sigirno zaboravili ono radovanje nakon gola. Nova ekipa, nema vise starih da to drze pod kontrolom, razyebace im svlacionicu u mjesec dana.
Kad je kod nas zario i palio Lendric je rekao hladno da ne bi imao nikakav problem da sutra potpise za pitara i pred Jugom proslavi gol. Takav je lik, budala totalna i ne vidim nista cudno u njegovom potezu.
Cuva Bog Zelju svog!
Čovjek profesionalac. Ko da pare igrat će. Mi to nemamo sada. Tuga je da smo niko i ništa u državi trenutno.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Najveci i najtrofejniji klub u drzavi FK Zeljeznicar!Admir74 je napisao/la:Čovjek profesionalac. Ko da pare igrat će. Mi to nemamo sada. Tuga je da smo niko i ništa u državi trenutno.
Moj brate po plavoj krvi, još malo, stižu svi. Moramo se pod hitno trznuti. Nadam se da Brko ima jokera...Dokoljenko je napisao/la:Najveci i najtrofejniji klub u drzavi FK Zeljeznicar!Admir74 je napisao/la:Čovjek profesionalac. Ko da pare igrat će. Mi to nemamo sada. Tuga je da smo niko i ništa u državi trenutno.
Mislim yebe mi se gdje igra, ovo sam samo napiso da vidim hoce li pojedini navijaci reagovat kao u slucaju Stanic 
**** to, sta ima kod nas novo? Sta je s Rodinom sad? Definitivno ostaje? Ako ostane i Pavic onda nam je rijesena zadnja linija.
Eric, Stevanovic, Rodin, Sipovic, Pavic. Na klupi Kjosevski, Stanic, Bogicevic, Osmankovic, mali Sehic na kojeg ce se izgleda racunati. Nije lose.
Moze jos jedan dobar veznjak i krilo, sve preko toga je plus.
Eric, Stevanovic, Rodin, Sipovic, Pavic. Na klupi Kjosevski, Stanic, Bogicevic, Osmankovic, mali Sehic na kojeg ce se izgleda racunati. Nije lose.
Moze jos jedan dobar veznjak i krilo, sve preko toga je plus.
Cuva Bog Zelju svog!
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Pa jesmo li makar njemu mogli ponudit vise od onih kamenjara smrdljivih, imaju vec finog napadaca nema sanse da su pod svaku cijenu zapinjali za njim. Kod nas se dokazao a treba nam jos jedan dobar spic... Iznenadio me yebo cehru svoju, titule pred vjecnom najavljivo, prco onog Kukoca i ultrase... ccc
Pa imamo sad Krpica kao prvog napadaca, prosle sezone najbolji strijelac lige, iako nije neka pljacka ne vidim zasto bi doveli drugog napadaca u ovakvoj situaciji. Pored toga imas i Ermina Zeca koji ce sigurno igrati i kao napadac. Jedino da se prodao Krpic imalo bi smisla. Ne znam gdje bi ubacili Lendrica. Bitnije nam je da dovedemo jos jednog dobrog veznjaka i krilo.
Cuva Bog Zelju svog!
Ma krilo nam treba ko jumbo plakat u predizbornoj
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Tek poceo transfer rok.
A sto bi mu nudili ista? Imamo Krpica i Zeca, imamo mladog Zubanovica takodjerManijaci19871921 je napisao/la:Pa jesmo li makar njemu mogli ponudit vise od onih kamenjara smrdljivih, imaju vec finog napadaca nema sanse da su pod svaku cijenu zapinjali za njim. Kod nas se dokazao a treba nam jos jedan dobar spic... Iznenadio me yebo cehru svoju, titule pred vjecnom najavljivo, prco onog Kukoca i ultrase... ccc
Znate dobro kakav je Lendric u svlacionici, neke stvari nisu za pricu, zasto rizikovati ponovo
A uostalom s obzirom kakve je pare dobio u Zrinjskom, siguran sam da mu Amar ne bi ni dao tolko ni da smo u mogucnosti ponuditi
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Pa koliko sam upratio forum puno vas je sralo po Krpi da ne valja, da ne moze sam iznijeti sezonu itd. Mislim da nam Lendric ne bi bio visak, s njim bi volio da isprobamo konacno neku novu formaciju, ali nebitno sad.
Sinoc nesto citam ( ne zagovaram ni u kom slucaju povratak bekrije), Bekric u posljednoj sezoni gdje nikako nije bio standardan, dobijao zadnjih 20-30min je zabiljezio 2 gola i 5 asistencija, covjece... 34 mu godine. Pa to je bas fina brojka, njom se ne moze pohvalit bruku igraca iz nase lige
Sinoc nesto citam ( ne zagovaram ni u kom slucaju povratak bekrije), Bekric u posljednoj sezoni gdje nikako nije bio standardan, dobijao zadnjih 20-30min je zabiljezio 2 gola i 5 asistencija, covjece... 34 mu godine. Pa to je bas fina brojka, njom se ne moze pohvalit bruku igraca iz nase lige
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.