FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DamirT
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DamirT » 31 mar 2024, 12:20

Jedino da im prije svake utakmice zaprijeti uprava oduzimanjem procenta od plate za svaku utakmicu u kojoj nema zalaganja. Znaci ne poraz, yebat ga izgube i jaci. Ali onakvo nezalaganje je sramotno. Kad covjek pogleda, rekao bi da je Gradina prva, a mi sredina tabele kako su se zalagali njihovi, a kako nasi.

Itekako bi ovo imalo efekta. Boris se, pa i da izgubis nema veze, zasluzio si platu. Ne boris se, igras ko pizda, nema 20% npr od plate, pa ako ti se isplati svaku sedmici tako, super za tebe. A onda bi vidjeli kako se bore sa svaki aut, a kamoli gol.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 31 mar 2024, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 31 mar 2024, 12:21

antisisoja1919 je napisao/la:
31 mar 2024, 12:00
Trazit krivca za jucerasnji kiks u tudjim redovima, a ne u našim, je cista glupost.
Ti kad das na vrijeme dva gola, onda nek se protivnicki igraci valjaju do sutra.
Al ne, nas strucnjak "taktizira" do 70. minute i bi i ne bi napadao.
Unisti cijelu lijevu stranu rotiranjem Cive i Harija.
Da imalo ima autoriteta i da je trener, sinoc bi poslije onakve partije svi oni na Tusanj na trening.
U gostima igraju ko zadnje, da ne kazem sta, bez imalo borbe i agresivnosti.
Mozda kontaju da ce im se na nase ime i na nas roster neko sam sklanjati. A realnost je ustvari drugacija, tj da svi protiv nas igraju na 120%.
Za ove sramote i bruke opravdanja nema, pa godilo to nekome ili ne.
Posto vjerujem da uprava radi posao, nek im sljedeci korak bude odlazak na trening i jedan kvalitetan razgovor sa SS i igracima, ako planiramo u PL.
A ovako necemo sigurno.
Igraju ko to zahvaljujući tom istom Nali, koji ide ziheraski na bodnsa dva defanzivca. U gostima Dilaver nema sta da trazi u napadu mora Nikola igrati jer unosi energiju i sve, sto što se i jučer pokazalo. Ali jok ovaj tvrdoglav drzi se svojih nekih principa
Sloboda je moja nacija

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 31 mar 2024, 12:26

Sunderland je napisao/la:
31 mar 2024, 12:21
Trazit krivca za jucerasnji kiks u tudjim redovima, a ne u našim, je cista glupost.
Ti kad das na vrijeme dva gola, onda nek se protivnicki igraci valjaju do sutra.
Da imalo ima autoriteta i da je trener, sinoc bi poslije onakve partije svi oni na Tusanj na trening.
Mozda kontaju da ce im se na nase ime i na nas roster neko sam sklanjati. A realnost je ustvari drugacija, tj da svi protiv nas igraju na 120%.
Posto vjerujem da uprava radi posao, nek im sljedeci korak bude odlazak na trening i jedan kvalitetan razgovor sa SS i igracima, ako planiramo u PL.
A ovako necemo sigurno.
Igraju ko to zahvaljujući tom istom Nali, koji ide ziheraski na bodnsa dva defanzivca. U gostima Dilaver nema sta da trazi u napadu mora Nikola igrati jer unosi energiju i sve, sto što se i jučer pokazalo. Ali jok ovaj tvrdoglav drzi se svojih nekih principa
Da se razumijemo, po meni, za sve ovo je 80% Nala kriv, 20% igraci.
Barem igraci mogu ici jace i agresivnije u duele, kad ih vec "strucnjak" svojom "taktikom" stavi u totalnu blokadu.
Volim tebe, više od sebe

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 31 mar 2024, 12:33

31 mar 2024, 12:26
A ovako necemo sigurno.
Barem igraci mogu ici jace i agresivnije u duele, kad ih vec "strucnjak" svojom "taktikom" stavi u totalnu blokadu.
Koja taktika kod gospodina preslikana gostujuca igra iz njegovog prvog mandata. Pokusaj od noge do noge, onda preskakanje i nabijanje visokih lopti na nase napadace. Izvedi ofanzivno 2 napadaca uvali 3 gola i neka se valja ko hoce poslije. Ovako do 70 minute ne zna bili ili ne napadao.
Sloboda je moja nacija

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 31 mar 2024, 12:34

DamirT je napisao/la:
31 mar 2024, 12:20
Jedino da im prije svake utakmice zaprijeti uprava oduzimanjem procenta od plate za svaku utakmicu u kojoj nema zalaganja. Znaci ne poraz, yebat ga izgube i jaci. Ali onakvo nezalaganje je sramotno. Kad covjek pogleda, rekao bi da je Gradina prva, a mi sredina tabele kako su se zalagali njihovi, a kako nasi.

Itekako bi ovo imalo efekta. Boris se, pa i da izgubis nema veze, zasluzio si platu. Ne boris se, igras ko pizda, nema 20% npr od plate, pa ako ti se isplati svaku sedmici tako, super za tebe. A onda bi vidjeli kako se bore sa svaki aut, a kamoli gol.
Svasta bi se ovdje dalo poduzet.
Mislim da imaju odlicne finansijske uslove, ako je vjerovati svemu do sad sto uprava prica, za razliku od nekih sezona kad nije bilo plate po ne znam kolko mjeseci, a bolje se igralo i to jos u PL.
Da se ovo dovede u red, dok jos nije kasno.
Volim tebe, više od sebe

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 31 mar 2024, 12:34

A ovako necemo sigurno.
Potpisujem. 99% igrača u ovoj ligi bi dobilo blokadu u glavi kad vidi da objektivno 3x jači igrač 3x više grize. Ovako naši nonšalantno izadju, djeca grizu protiv nas i onda naši dobiju blokadu u glavi "vidi jbt i ovaj igra fudbal". I tu ti sva taktika pada u vodu kad ti nemaš mentalitet. I tu dolazimo do Naline loše selekcije igrača za prvih 11, loših izmjena... Fura to neko zajedništvo, ima on tog nekog znanja analitike, ali to ovdje ne prolazi, ovdje umjesto zajedništva "poderi" svakog svog igrača i nafuraj ga da da 100%, nek ih 5 posto izgine, na kvalitet ćemo dobit. Ovako sve neko drugarstvo i niko da mrdne guzicama. Opet kažem što pričam sedmicama već, ova ekipa je beton, armirani, kod kuće. Da li što se pred navijačima se nafuraju, ili pred navijačima nema zahebancije, da li što u gostima već imaju spreman alibi radi terena pa se opuste, ne znam. To je do struke.

Nala je trener za maksimalno, ali maksimalno do sredine tabele PL. Za ovu ligu je previše neiskusan i mekan, ali srećom ima individualni kvalitet. A čim dodje prva veća kriza, ide i to zašto ko igra i koliko, paš vit cirkusa :D
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 31 mar 2024, 12:36

31 mar 2024, 12:33

Koja taktika kod gospodina preslikana gostujuca igra iz njegovog prvog mandata. Pokusaj od noge do noge, onda preskakanje i nabijanje visokih lopti na nase napadace. Izvedi ofanzivno 2 napadaca uvali 3 gola i neka se valja ko hoce poslije. Ovako do 70 minute ne zna bili ili ne napadao.
Eh bas to, 100% se slazemo.
Negdje sam bas naveo da se 70% vremena nase igre svodi na dodavanjima zadnje linije i eventualno Hadzan tu uleti, da vrati koju loptu Aziru. I onda kad malo ljudi izadju i stisnu nas, nabijaj dole neplanski loptu, pa ako se sta desi.
I tako svaka gostujuca utakmica.
Volim tebe, više od sebe

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 31 mar 2024, 12:40

simonknows je napisao/la:
31 mar 2024, 12:34

Potpisujem. 99% igrača u ovoj ligi bi dobilo blokadu u glavi kad vidi da objektivno 3x jači igrač 3x više grize. Ovako naši nonšalantno izadju, djeca grizu protiv nas i onda naši dobiju blokadu u glavi "vidi jbt i ovaj igra fudbal". I tu ti sva taktika pada u vodu kad ti nemaš mentalitet. I tu dolazimo do Naline loše selekcije igrača za prvih 11, loših izmjena... Fura to neko zajedništvo, ima on tog nekog znanja analitike, ali to ovdje ne prolazi, ovdje umjesto zajedništva "poderi" svakog svog igrača i nafuraj ga da da 100%, nek ih 5 posto izgine, na kvalitet ćemo dobit. Ovako sve neko drugarstvo i niko da mrdne guzicama. Opet kažem što pričam sedmicama već, ova ekipa je beton, armirani, kod kuće. Da li što se pred navijačima se nafuraju, ili pred navijačima nema zahebancije, da li što u gostima već imaju spreman alibi radi terena pa se opuste, ne znam. To je do struke.

Nala je trener za maksimalno, ali maksimalno do sredine tabele PL. Za ovu ligu je previše neiskusan i mekan, ali srećom ima individualni kvalitet. A čim dodje prva veća kriza, ide i to zašto ko igra i koliko, paš vit cirkusa :D
Ovdje treba neko tipa Grado il Vojvodic.
Grado je znao nabrijat ekipu, da Real protiv nas igra, ne bi dobro prosao.
Zato kazem, ovdje se hitno treba nesto poduzeti, jer sa ovim blagim pristupom utakmica, nas ulazak je pod velikim upitnikom, a to ce se pokazat u narednim kolima.
Mene samo strah da se ne desi prvi kiks na Tusnju, jer mislim da bi bas tad sve krenulo nizbrdo.
Volim tebe, više od sebe

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 31 mar 2024, 14:01

Ovo cu sad napisat pa cu malo odmorit od foruma, dosta ljudi ovde prati fudbal u rangu djeteta od 12 godina i tako razmisljanje ima.

Ja mislim da je najmanje do trenera. Nije se nijedna ekipa (koja je ime za ovu ligu) odvojila 15 bodova i usla u PL, i Velezu je bilo gutavo do kraja. Jedino Gosk sto se odvojio i Posusje kad su ulazili al nije isto kad Gosk dolazi u Srebrenik, Banovice i kad dolazi Sloboda. Protiv Slobode se gine 4 puta vise.

Pa imali smo Ciru Blazevica, pa bilo je stani padni, pa smo mu morali kupovat bodove cijelu drugu polusezonh, Gracanica ga oducila od fudbala, ubila ga na mrtvo. U Capljinu dvije kese para morali odnijet na poluvremenu, nisi mogo centra prec.

Volio bih da se promjeni trener samo da pojedini ovde vide koliko ne znaju, kad vide da ce bit sve isto, mozda samo i gore.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 31 mar 2024, 14:15

RollingPaper je napisao/la:
31 mar 2024, 14:01
Ovo cu sad napisat pa cu malo odmorit od foruma, dosta ljudi ovde prati fudbal u rangu djeteta od 12 godina i tako razmisljanje ima.

Ja mislim da je najmanje do trenera. Nije se nijedna ekipa (koja je ime za ovu ligu) odvojila 15 bodova i usla u PL, i Velezu je bilo gutavo do kraja. Jedino Gosk sto se odvojio i Posusje kad su ulazili al nije isto kad Gosk dolazi u Srebrenik, Banovice i kad dolazi Sloboda. Protiv Slobode se gine 4 puta vise.

Pa imali smo Ciru Blazevica, pa bilo je stani padni, pa smo mu morali kupovat bodove cijelu drugu polusezonh, Gracanica ga oducila od fudbala, ubila ga na mrtvo. U Capljinu dvije kese para morali odnijet na poluvremenu, nisi mogo centra prec.

Volio bih da se promjeni trener samo da pojedini ovde vide koliko ne znaju, kad vide da ce bit sve isto, mozda samo i gore.
Evo ja koji poznajem Nalu mogu reći da je stvarno čovjek na mjestu i kakav ti treba u klubu. Kažem da mu treba duži period dati da ne mijenjamo stalno. Pogotovo jer svakako nećeš preći 6.-7. mjesto u PL. A to u neko vrijeme i on može dostići ako dobije priliku, tražena pojačanja i slično.

Ali selekcija ekipe i pristup u gostima su katastrofalni u zadnje vrijeme. A nije da se i za njega već nisu nosile koverte.

Ja sam ZA da ostane, čak i na duže vrijeme, ali neke stvari mora početi mijenjati, inače nema PL, a s ovim ulaganjima i uslovima, Murinjo da je trener i ne udje u PL, tjeraj to.

Vjerujem da ćemo ući, opet to je moje mišljenje da se razumijemo odmah, ali će biti opasnooo gutavo, opasno preopasno. Odlučit će vjerovatno DK i Tešanj. Važno je samo ne izgubiti u Olovu i srediti Tomislav i Rahić, ovo srediti nek shvati kako ko hoće i kako vam je lakše.

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 31 mar 2024, 14:38

Zamolio bih sve koji poznaju klauna Nalu da ga zamole da se prebaci u tv komentatore,bit ce bolje i za njega i za Slobodu
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 31 mar 2024, 15:12

Admir Smajić i Zlatan Nalić, kakav bi to tandem bio :D

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 31 mar 2024, 15:20

Slavko Petrović je slobodan. :thumbup:

Tzhc075
Kontakt:

Post Postao/la Tzhc075 » 31 mar 2024, 15:23

A ima i radnu dozvolu 🤣🤣🤣🤣

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 31 mar 2024, 15:24

31 mar 2024, 15:12
Admir Smajić i Zlatan Nalić, kakav bi to tandem bio :D
Sa Smajicem smo igrali najljepsi fudbal zadnjih 15 godina, sve dok se nije desio onaj strajk i kriza.
Volim tebe, više od sebe

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 31 mar 2024, 15:25

Fino Vavju zbori, moram priznat.
Nadam se samo da ce se ovo i realizovat, da ne ostane na ovom postu samo.
Volim tebe, više od sebe

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 mar 2024, 15:34

Jel ovo on nesto nagovjestava ili? :mrgreen:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 31 mar 2024, 15:35

DamirT je napisao/la:
31 mar 2024, 15:34
Pa kad si dobar sve što tražiš to će ti se bar pokušat sredit, a kad si bezobrazan ima mjera i za to.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 mar 2024, 15:37

31 mar 2024, 15:35
DamirT je napisao/la:
31 mar 2024, 15:34
Pa kad si dobar sve što tražiš to će ti se bar pokušat sredit, a kad si bezobrazan ima mjera i za to.
Posteno :thumbup:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 31 mar 2024, 16:11

I jos nesto, mislim da je krajnje vrijeme da se stane s ovim primitivnim prozivanjima i etiketiranjem nekoga za "seljaka".
Ako je seljak onaj ko nije iz carsije, onda svi trebamo bit svjesni da nam 70% posjete na tribinama cine ti isti "seljaci".
Carsiji je problem dat 5KM za kartu, jer skupo je to za gledat Slobodu. Znam iz iskustva, jer sam x puta cuo ti pricu.
Al nije problem promijenit 10 lokala danas i potrosit 20KM samo za kafu, il otic u Vivu pa dat 100KM za alkohol.
A vjerujem da svakog "seljaka" utakmica na Tusnju kosta minimlano 20-30KM.
Volim tebe, više od sebe

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.