FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

montolivo18
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la montolivo18 » 30 mar 2024, 20:06

Sky9 je napisao/la:
30 mar 2024, 19:21
sviunapad1010 je napisao/la:
30 mar 2024, 19:19
Potpuno se slažem sa komentarima za Nalića, treba ga smijeniti po hitnom postupku, jer ovako može svako voditi ovu ekipu. Lik veze nema s vezom, lafina mrtva.
U Švedskoj u dosijeu njihovog Saveza mu piše:

Ime: Zlatan
Prezime: Nalić
Zanimanje: video scouting

Ne znam šta nije jasno, čovjek NIJE TRENER.
Uloga Zlatana Nalića u plasmanu Švedske U21 na Euro (osvojili) je ista kao i uloga Elvira Baljića za plasman BiH 2014. na SP. :urnebes: :urnebes:

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 30 mar 2024, 20:08

Gumistucna je napisao/la:
30 mar 2024, 19:03
Sjenjak1919 je napisao/la:
30 mar 2024, 18:58
Gumistucna je napisao/la:
30 mar 2024, 18:54

nemoj mislit da pravdam onu grupu pijanica na onom brijegu,bio sam na tusnju na jesen,na onoj tribini "normalnoj", poveo sestrića sa sobom bilo me stid šta dijete sluša ,nisam dugo čuo onoliko psovki i gnjusnih uvreda prema i igračima i a i srebreničanima,
De mi samo reci jel tebi i tvom sestricu uputio bilo kakvu psovku? Brate doso si na stadion, nenormalnih psovki je bilo i bice zauvijek, nebitno ko da igra i koji je stadion u pitanju. Ako je ko sta opsovo tebi i tvojima evo izvinjavam ti se ja u ime citavog grada.
haj dobro kako god,
ps
nadam se ulasku slobode u PL
Hvala druze, i vi da udjete u narednim sezonama.
SLOBODA ILI NIŠTA

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 30 mar 2024, 20:42

Post festum: Harun klupa, Merdovic klupa, Civic spor, Mujkic tanak. SIVILO općenito. Nalićev bod dođe kao poraz, ovo se moralo dobiti danas. S ovakvim pristupom teško ćemo ostati prvi do kraja... Mi sem Gradačca i Rahića u ovoj ligi nemamo prijatelja, vjerovatno. Vidilo se danas sve koji primitivci. Na stranu sve jako loše smo odigrali danas... Igrači sramite se podrške koju imate na svakoj utakmici, ne zasluzujete je. Domaća grupa smjesna, sve tudje pjesme pjevaju, Fukare spram brojnosti ok.

Dobit Zvijezdu, a onda u Olovu nek nam je Bog na pomoći, jer s ovakvom igrom samo možemo doziviti tezak poraz. Igrači moraju shvatiti da nam se niko neće skloniti,a mnogi su se previse digli umislili da su neke zvijezde.ova ekipa i ovaj trener bi se odma vratili ovdje i ako uđu. Na proljeće smo jako losi, iako statistiicki imamo jos jedan dodatni bod, na ona 3 od polusezone.

Tanko, jalovo, bezidejno.....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 30 mar 2024, 21:13

a da je prečka Dilavera bila go sve loše bi zaboravili.
& $ ?

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 30 mar 2024, 21:18

klma1 je napisao/la:
30 mar 2024, 21:13
Ima i toga, ali istina je da na proljeće igramo dosta slabije.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 30 mar 2024, 22:21

klma1 je napisao/la:
30 mar 2024, 21:13
To opet ne bi promijenilo cinjenicu da nam igra ne lici ni na sto.
70% naseg posjeda se potrosi na dodavanjima na relaciji Azir-Aleks-Mujkic-Hadzan
Volim tebe, više od sebe

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 30 mar 2024, 22:27

Nala kaze da neki igraci moraju igrat. Pametnom dosta.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 30 mar 2024, 23:20

RollingPaper je napisao/la:
30 mar 2024, 22:27
Moraju zato sto ih Nala.preferira i voli zato i igraju.
Sloboda je moja nacija

Legolas
Kontakt:

Post Postao/la Legolas » 30 mar 2024, 23:37

Danas nam je Kurtalic falio radi sigurnosti u sredini, a i Civa vise nije za ozbiljnog fudbala mi smo na jednom lijevom beku i Hasanovic sto krpi tu poziciju, a otjera Nalic malog Kovcica koji je danas zatvorio cijelu svoju stranu, nije se primjetio Dervisagic i Cvijanovic kad je ušao pored malog. Valjda bude bolje protiv Zvijezde pa za dvije sedmice derbi protiv Stupcanice..

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 30 mar 2024, 23:39

Sunderland je napisao/la:
30 mar 2024, 23:20
E onda Nala sere.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 mar 2024, 23:50

Gifron je napisao/la:
30 mar 2024, 18:36
Ako sam i imao malo sumnje, sad sam 100% siguran da je Nala jedna velika qarina od trenera. Svakom se desi poneka losa utakmica, ali ovo je sad vec redovno.
Mic po mic sve vise ljudi ti shvata i prihvata. Kakav Nala i trener, kesurina obicna.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 30 mar 2024, 23:54

30 mar 2024, 23:39
Sunderland je napisao/la:
30 mar 2024, 23:20
E onda Nala sere.
Vi tek sada primjetili da on sere.
Sloboda je moja nacija

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 mar 2024, 08:15

Eh, evo i jutra pa moglo bi se početi i objektivno sagledati. Za početak hajmo se prvo prestati nazivati sve oko sebe seljacima i salgledati svoje redove i gdje tražiti krivca.

1) Koliko ono košta Slobodin platni spisak mjesečni? 85 milja a? Sa 85 milja i izmjenama tipa Komazec, Said, Dela ili Cvija. Uh, pa nismo mogli bar na 100 milja nagurat i još imati suđenje uvijek pa da krivimo i dalje druge. Recimo igrači Gradine imaju 500-800KM platu koji su jučer poginuli i pojeli goste sa željom, pa tako Aličić br 77 koji je jučer izašao iz juniora Slobode očita lekciju borbe i fudbala.

2) Hajmo malo o gostovanjima ove sezone. Izgubiš redom u Zenici, Gračanici, Goraždu zatim dobiješ Bau Bau neću ni reći kako, kiks protiv Rudara i Gradine uz pobjedu u Bihaću (hvala golmanu što mu lopta ispade na vrijeme). S ovom ekipom trebaš imati +15 prednosti a ne tražiti krivca u drugima il izležavanju nekakvom.

Loš teren u Bihaću i Kaknju, jučer Wembley. Pade i taj izgovor.

3) Suđenje jučer.. :plac: Liga prvaka reklo bi se odnosno moj dojam u terenu ali šta ćemo s ključnim detaljima..

4) Ponovo niko iz Srebrenika riječi nije rekao odnosno prvi počeo dok se ponovo s kontra strane nisu začule prozivke. Al hajd nejse, biće to dobro, što bi rekli “znam ja nas, hebo ti nas”, a sutra na Tušnju ću vidjet 50 ljudi iz Sreb koje znam koji su došli podržati Slobodu.

5) PETO I KLJUČNO. Da li se Gradina trebala jučer skloniti i ako nije da li je zbog toga Gradina odnosno komšija neprijateljski nastrojen prema Slobodi? Raspored koji nas čeka kaže da od 7 utakmica, četiri gostujemo ekipama kojim gori (Bihać, Kakanj, Gradačac, Hadžići) dok tri su kući bile i to protiv Slobode, Stupčanice i Budućnosti. Koliko bodova ovdje očekivati za Gradinu? Koliko bi ih Sloboda ovdje uzela uopšte i da li bi Gradina mogla i put nižeg ranga? Heh. A o pregovorima i ponudama i pozivima za neka puštanja tekme neću ni da pričam - čisti amaterizam.

Samo se bojim kako ćemo u Premijer ligi i koliko potrošiti i odakle. Nek je Bog na pomoći od ljeta svima i puno živaca.

Vidimo se na Tušnju kao i uvijek.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 31 mar 2024, 08:49

Prvo kamenovanje klupe Slobode, šta pričati dalje... Nema ni poente. Plus, na sve to, nam sudija prekine napad gdje je mogao pasti gol. Pa onda ona izležavanja i zadržavanja... Vazda seljakluk sa ovakvim ekipama i primitivnim sredinama.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 mar 2024, 10:02

Ma dzaba seljakluk kad nasi sami use.ru gostujuce utakmice. Ne znam koji im je qrc vise kad odu sa Tusnja... Moliti Boga da u Olovu nekako bude X, jer nema teoretske sanse da dobijemo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 31 mar 2024, 10:48

Sa ovim igračima treba biti mnogo mnogo bolja igra, jer realno imamo u ligi najjači roster. Zašto to nije tako kriv je isključivo Nalić.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 31 mar 2024, 10:58

Benjo_AFC86 je napisao/la:
31 mar 2024, 08:15
Eh, evo i jutra pa moglo bi se početi i objektivno sagledati. Za početak hajmo se prvo prestati nazivati sve oko sebe seljacima i salgledati svoje redove i gdje tražiti krivca.

1) Koliko ono košta Slobodin platni spisak mjesečni? 85 milja a? Sa 85 milja i izmjenama tipa Komazec, Said, Dela ili Cvija. Uh, pa nismo mogli bar na 100 milja nagurat i još imati suđenje uvijek pa da krivimo i dalje druge. Recimo igrači Gradine imaju 500-800KM platu koji su jučer poginuli i pojeli goste sa željom, pa tako Aličić br 77 koji je jučer izašao iz juniora Slobode očita lekciju borbe i fudbala.

2) Hajmo malo o gostovanjima ove sezone. Izgubiš redom u Zenici, Gračanici, Goraždu zatim dobiješ Bau Bau neću ni reći kako, kiks protiv Rudara i Gradine uz pobjedu u Bihaću (hvala golmanu što mu lopta ispade na vrijeme). S ovom ekipom trebaš imati +15 prednosti a ne tražiti krivca u drugima il izležavanju nekakvom.

3) Suđenje jučer.. :plac: Liga prvaka reklo bi se odnosno moj dojam u terenu ali šta ćemo s ključnim detaljima..

4) Ponovo niko iz Srebrenika riječi nije rekao odnosno prvi počeo dok se ponovo s kontra strane nisu začule prozivke. Al hajd nejse, biće to dobro, što bi rekli “znam ja nas, hebo ti nas”, a sutra na Tušnju ću vidjet 50 ljudi iz Sreb koje znam koji su došli podržati Slobodu.

5) PETO I KLJUČNO. Da li se Gradina trebala jučer skloniti i ako nije da li je zbog toga Gradina odnosno komšija neprijateljski nastrojen prema Slobodi? Raspored koji nas čeka kaže da od 7 utakmica, četiri gostujemo ekipama kojim gori (Bihać, Kakanj, Gradačac, Hadžići) dok tri su kući bile i to protiv Slobode, Stupčanice i Budućnosti. Koliko bodova ovdje očekivati za Gradinu? Koliko bi ih Sloboda ovdje uzela uopšte i da li bi Gradina mogla i put nižeg ranga? Heh. A o pregovorima i ponudama i pozivima za neka puštanja tekme neću ni da pričam - čisti amaterizam.

Samo se bojim kako ćemo u Premijer ligi i koliko potrošiti i odakle. Nek je Bog na pomoći od ljeta svima i puno živaca.

Vidimo se na Tušnju kao i uvijek.
1. Reci kako. Dobit ćemo još isto tako. Problem neki s tim?
2. I to izležavanje ima granice.
3. S ključnim detaljima ćemo to da nam je poništen čist gol. Prvo to pa dalje, da se ne pozivaš samo na penal.
4. Ko tebe psovkom, ti njega kamenom, smradovi jedni!
5. Sljedeći put ćemo tebe zvati velesilo od pregovarača.
6. Koliko i kako ćemo? Kako misliš ćemo? Gradina ne znam odakle će i tom pitanju nije mjesto ovdje. Veze vi sa Slobodom nemate.
7. Nažalost.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 31 mar 2024, 12:00

Trazit krivca za jucerasnji kiks u tudjim redovima, a ne u našim, je cista glupost.
Ti kad das na vrijeme dva gola, onda nek se protivnicki igraci valjaju do sutra.
Al ne, nas strucnjak "taktizira" do 70. minute i bi i ne bi napadao.
Unisti cijelu lijevu stranu rotiranjem Cive i Harija.
Da imalo ima autoriteta i da je trener, sinoc bi poslije onakve partije svi oni na Tusanj na trening.
U gostima igraju ko zadnje, da ne kazem sta, bez imalo borbe i agresivnosti.
Mozda kontaju da ce im se na nase ime i na nas roster neko sam sklanjati. A realnost je ustvari drugacija, tj da svi protiv nas igraju na 120%.
Za ove sramote i bruke opravdanja nema, pa godilo to nekome ili ne.
Posto vjerujem da uprava radi posao, nek im sljedeci korak bude odlazak na trening i jedan kvalitetan razgovor sa SS i igracima, ako planiramo u PL.
A ovako necemo sigurno.
Volim tebe, više od sebe

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 31 mar 2024, 12:13

Benjo_AFC86 je napisao/la:
31 mar 2024, 08:15

Benjo sta ocekivat od amatera koji vode Slobodu?profesionalne pregovore o necemu ?? :urnebes: :urnebes:
Ova ekipa je pikasta,svako gostovanje cuvaju noge a trener je obicni klaun kojem menadzeri određuju sastav.U gostima nema ni igre ni borbe.
Nit igre nit taktike tako da je i bod u gostima za ovu Slobodu predobar!
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 31 mar 2024, 12:17

mirsonetz je napisao/la:
30 mar 2024, 15:56
Ide Nala na trkuuu napokon Merda i Keno od starta 0:3 prvo poluvrijeme
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 11 gostiju.