NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Baš kao što sam i očekivao. Najgore igramo protiv rasterećenih ekipa. Prvo poluvrijeme je pokazalo da mi odavno imamo jednog stopera i jednog beka u ekipi kada tu nema Maida Mrgana. Kuduzović odigrao utakmicu za zaborav.... Svaka čast TOŠK-u na igri. Tri šanse tri gola dovoljno govori za sebe. Sretno i da i protiv Širokog ovako efikasni budete.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
StarmoCity
- Kontakt:
Svaka cast Tosku odavno nam neko nije stvorio probleme ko vi na domacem terenu. Sretno u kupu!!
Plastika nema sta trazit protiv nasjosipmusa2 je napisao/la:Ma sarkastičan sam brate, fanastično ste igrali do sudijske nadoknade prvog. Nadam ste da ćete otrest plastiku, dovoljno ste snažniatomac123 je napisao/la:Necemo valjda za plasticare igrat?josipmusa2 je napisao/la:sreća pa ste se sklanjali Fajiću![]()
![]()
TŽV!
Svaka cast na transparentu i sve najbolje u kupu od srca vam želim! 
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bog vam svo zdravlje svijeta dao. Zbog postenja i svega ostalog. Prva ste ekipa koja je s mudima dosla kod nas u goste i umalo vam se nije isplatilo. Vile nas pronosale da zabijete cetvrti i da ku.rcu sviramo ovu sezonu. Bravo momci onako se igra,onako igrajte i na Otoci
trans parola

Sretno u kupu
Sretno u kupu
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Svaka vam čast ljudi.
Svaka cast Atomci svaka cast TOSK. Hvala na podrsci-paroli . Hvala vam od srca. Zelim vam sve najljepse u kupu i buducnosti opcenito, i da iduce godine igramo zajedno premijer ligu. Uvijek ste dobrodosli u Mostar. Nadam se da ste se osjecali kao kod kuce. Veliki pozdrav.
Mostar u srcu Velez do groba!
Mostar u srcu Velez do groba!
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Hvala momci. Praznik fudbala u Mostaru.
Tragedija je sta nam je nas golman uradio i radi iz utakmice u utakmicu, samo sto ovakve ekipe to maksimalno koriste.
Sretno do PL, nadam se da stizemo i mi poslije vas.
Tragedija je sta nam je nas golman uradio i radi iz utakmice u utakmicu, samo sto ovakve ekipe to maksimalno koriste.
Hvala Rodjeni, sve najbolje u PL, nadam se da cemo uskoro i mi. Ne brinite, plastika pada protiv nas.plavobijeliii je napisao/la:Hvala momci. Praznik fudbala u Mostaru.
Sto se tice nas i nasih golmana, vazda rak rana, ko se sjeca prosle godine su nas golmanske greske kostale preko 10 bodova, ove godine sve isto. Ne mogu da shvatim da je ljeljak u glavi i da im se ne moze nista objasnit. Bole se 2 tekme zaredom igra pred golom, a evo sad nas je to i kostalo.
TŽV!
Kako vam se za sada čine Šehić i Dacić?
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Igrac broj 4 na sredini terena i momak sto je igrao krilo lijevo,zabio onaj prvi gol iz slobodnjaka daleko najbolji igraci vase ekipe.Jedina ekipa u zadnje 2 godine sto je igrala otvoreno u Federalnoj ligi s nama kuci,kasnije ste pali poslije 60min i svjesno se povukli.Pozdrav za Tešanj 
#musvdg
Jos je period navikavanja, bice to ok.braco je napisao/la:Kako vam se za sada čine Šehić i Dacić?
TŽV!
Broj 4 i ko je zabio prvi iz slobodnjaka je isti igrac.1922VFC1981 je napisao/la:Igrac broj 4 na sredini terena i momak sto je igrao krilo lijevo,zabio onaj prvi gol iz slobodnjaka daleko najbolji igraci vase ekipe.Jedina ekipa u zadnje 2 godine sto je igrala otvoreno u Federalnoj ligi s nama kuci,kasnije ste pali poslije 60min i svjesno se povukli.Pozdrav za Tešanj
A mi smo igrali otvoreno prosle godine u gostima(i ako se kup racuna, dvaput u istoj godini), i Zvijezda kad je izgubila 7-0 ove sezone je igrala otvoreno.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nije
, broj 4 Kitanović a 16 Pavlović
Mokroguz je napisao/la:Broj 4 i ko je zabio prvi iz slobodnjaka je isti igrac.1922VFC1981 je napisao/la:Igrac broj 4 na sredini terena i momak sto je igrao krilo lijevo,zabio onaj prvi gol iz slobodnjaka daleko najbolji igraci vase ekipe.Jedina ekipa u zadnje 2 godine sto je igrala otvoreno u Federalnoj ligi s nama kuci,kasnije ste pali poslije 60min i svjesno se povukli.Pozdrav za Tešanj
A mi smo igrali otvoreno prosle godine u gostima(i ako se kup racuna, dvaput u istoj godini), i Zvijezda kad je izgubila 7-0 ove sezone je igrala otvoreno.
Jeste pardon u pravu si, pogledao sam sad u nsfbih.TZV123 je napisao/la:Nije, broj 4 Kitanović a 16 Pavlović
Mokroguz je napisao/la:Broj 4 i ko je zabio prvi iz slobodnjaka je isti igrac.1922VFC1981 je napisao/la:Igrac broj 4 na sredini terena i momak sto je igrao krilo lijevo,zabio onaj prvi gol iz slobodnjaka daleko najbolji igraci vase ekipe.Jedina ekipa u zadnje 2 godine sto je igrala otvoreno u Federalnoj ligi s nama kuci,kasnije ste pali poslije 60min i svjesno se povukli.Pozdrav za Tešanj
Fintali me podaci na transfermarktu.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kakva su vaša realna očekivanja i prognoze za sutra?
Jel istina ovo da dolazi 100-tinjak navijaca na Pecaru?
Samo jedno ime
Ma 100-200 ljudi ode gdje god da igra TOSK, ali nisu to navijaci sad da navijaju i prave probleme nego normala onako gledaoci. Moguce da dodju i Atomci ali nisam cuo da se sta organizuje.penke je napisao/la:Kakva su vaša realna očekivanja i prognoze za sutra?
Sto se ocekivanja tice, nemamo ih
TŽV!
Nema navijaca ni u Tesnju. I tu su samo gledaoci, realno. Kad se prosle sezone borilo za ostanak i bilo je navijanja.atomac123 je napisao/la:Ma 100-200 ljudi ode gdje god da igra TOSK, ali nisu to navijaci sad da navijaju i prave probleme nego normala onako gledaoci. Moguce da dodju i Atomci ali nisam cuo da se sta organizuje.penke je napisao/la:Kakva su vaša realna očekivanja i prognoze za sutra?
Sto se ocekivanja tice, nemamo ihvidjet cemo sve danas. Samo rastereceno
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Uz pristup kao protiv Velez, bez ikakvog pritiska, mislim da se imamo čemu nadati.
I Skrijelj ce nam valjati, trebao bi istrcati u startnih 11
I Skrijelj ce nam valjati, trebao bi istrcati u startnih 11
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.