Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Jimmy from the hood
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Jimmy from the hood » 02 maj 2011, 20:21

Bin Laden je rekao da ima Atomsku skrivenu negdje u Europi i da ce ona biti ispaljena dan nakon njegove smrti. Vidjecemo sta ce sutra biti, mozda ne bude Amerike. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 02 maj 2011, 20:22

dubrava je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Mozemo samo nagadjati.Ja iskreno ne znam sta da mislim i cemu da vjerujem niti da je mrtav,niti da je ziv ,niti da je uopste postojao.Samo da ce se na ovome zavrsiti,da ne bude jos gore.Ako Al-Kaida da izvinete popizdi bice jos svega.Iskreno se nadam da je tome dosao kraj.
Evo citam da je smrt Osame bin Ladena i Adolfa Hitlera objavljena na isti dan,iako je Hitler umro 30. aprila. :? :roll:
Ste je slijedece sto ce objaviti?Toliko toga su danas objavili za nepovjerovati.
Ajmo pogadati šta ce biti sutra..
U petak je bilo vjencanje ono dvoje ped.era Engleza,
u subotu ubijen Gadafijev sin
u nedelju papa Ivan Pavao 2 progalsen blazenim
danas ubijen Miladin,
sta je sutra?! da li ce uopce biti sutra?!
tko je sljedeci na listi za "odstrel" :lol:
previse je ovo slucajnosti...tu mač :lol:
Fakat si upravu,ja se pitam sta bi moglo biti slijedece? :roll: Najvjerovatnije neki napad Al-Kaide,ali ko ce ti ga znati,sta ce oni izmisliti Bog te pitao.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 02 maj 2011, 20:26

Jimmy from the hood je napisao/la:Bin Laden je rekao da ima Atomsku skrivenu negdje u Europi i da ce ona biti ispaljena dan nakon njegove smrti. Vidjecemo sta ce sutra biti, mozda ne bude Amerike. :mrgreen:
I ja sam cuo da je Al-Kaida rekla da ako Osama bude uhapsen ili ubijen da ce je ispaliti.Mozda su to rekli samo da ih uplase?Nesto sve ovo vuce na namjestaljku. :roll: Prvo kazu ubili ga,pa onda bacili ga u more (govore da su sve obavili po Islamskim propisama,a ja bi prije rekao da ga nisu ogasulili vec da su se popisali na njega),pa onda govore da imaju slike,ali da ih nece stavljati,u stvari prvo su ih stavili pa kad se utvrdilo da su lazne onda su odradili neki DNK,prvo rekli da se mora cekati nekoliko dana,pa poslije sat vremena rezultati gotovi. :lol: :roll:
Da nije smijesno bilo bi zalosno to se jedino moze reci.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 02 maj 2011, 20:31

Kakvi crni islamski propisi, covjek ukopan 4 sata nakon "ubistva" :lol:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 maj 2011, 20:31

Ma gluposti,rade šta im je u interesuju kako bi zamazali oči narodu.
FK Pjetlovi

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 maj 2011, 20:32

Al-Kaida nikad nije postojala ,kao ni Osama ,sutra niko neće ništa ni spominajti ,oni odlaze u historiju ,a Ameri će već nešta novo izmisliti ,ako budu bacali tu atomsku ja bi volio da bace na Ameriku ili VB (ali opet stradaće nedužni narod ,al štaš niko nije pito ni Japance ni nas što smo nedužni stardali,nek i oni vide kako je )na nas neće mi smo nebitni u svemu ovome , :lol:

Obami pada popularnost i ovo je jedan od pokušaja da se ponovo digne popularnost ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 02 maj 2011, 20:32

Ne mucite se, i ne razbijajte glavu, sve je to propaganda ;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 02 maj 2011, 20:34

Jimmy from the hood je napisao/la:Kakvi crni islamski propisi, covjek ukopan 4 sata nakon "ubistva" :lol:
Koji smajli vise odgovara svemu ovome: " :lol: " ili " :cry: "?
Ili ona pjesma "Jer ti kad me varas ti me varas najbolje"! :lol: :lol:

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 02 maj 2011, 20:36

Vise odgovara recenica
Da nije smijesno bilo bi zalosno.

Amerika upravlja ljudima kao da su marionete, ne vjerujem ja u ovo ni 1% :D

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 02 maj 2011, 20:37

ma boli ih ... vladaju svijetom, a sad su se i opravdali kod svojih amerikanaca ... Obama opet pobjedjuje na izborima ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 02 maj 2011, 20:39

Gdje ste ?

Kako je bilo za 1. maj ? - Ja sam se odlično proveo u Podrinju, kiša je malo kvarila atmosferu ali je sve ispalo i bolje od zamišljenog. :D
Still learning...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 02 maj 2011, 20:42

Moze da prodje ta recenica.Ma Obama me je razocarao kakva se samo prasina bila digla oko njega,ja sam mislio on ce sve pozlatiti,ali kakvi,gori je od Busa. :roll:
Sad covjek zeli jos jedan mandat i naravno uz ovo sad ce da pobijedi.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 maj 2011, 20:43

Jao nemojte o politici i tim zavjerama dajte nešto veselije. :mrgreen:
FK Pjetlovi

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 02 maj 2011, 20:48

dubrava je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Mozemo samo nagadjati.Ja iskreno ne znam sta da mislim i cemu da vjerujem niti da je mrtav,niti da je ziv ,niti da je uopste postojao.Samo da ce se na ovome zavrsiti,da ne bude jos gore.Ako Al-Kaida da izvinete popizdi bice jos svega.Iskreno se nadam da je tome dosao kraj.
Evo citam da je smrt Osame bin Ladena i Adolfa Hitlera objavljena na isti dan,iako je Hitler umro 30. aprila. :? :roll:
Ste je slijedece sto ce objaviti?Toliko toga su danas objavili za nepovjerovati.
Ajmo pogadati šta ce biti sutra..
U petak je bilo vjencanje ono dvoje ped.era Engleza,
u subotu ubijen Gadafijev sin
u nedelju papa Ivan Pavao 2 progalsen blazenim
danas ubijen Miladin,
sta je sutra?! da li ce uopce biti sutra?!
tko je sljedeci na listi za "odstrel" :lol:
previse je ovo slucajnosti...tu mač :lol:
..sutra bi mogao Obama da rikne :lol: :mrgreen:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 02 maj 2011, 20:49

neutralan__ je napisao/la:Moze da prodje ta recenica.Ma Obama me je razocarao kakva se samo prasina bila digla oko njega,ja sam mislio on ce sve pozlatiti,ali kakvi,gori je od Busa. :roll:
Ma jos samo malo ekonomije u njegovoj prici i siguran je jos 4 godine u W House ;) .

Kakva atomska u Europi :lol: , samo hoce da uzbihuzure narod ( glupane koji u to vjeruju :lol: ) te da skrenu pricu u drugom pravcu , da ne bi bilo puno pitanja , pa kako tako brzo nestade najtrazeniji lik , bez kjednog kvalitetnog dokaza , doduse ima krvi u onoj kuci gdje se pucalo :? , a gle price molim ja tebe , DNK je uzet od njegove sestre koja je nekada ranije umrla u Bostonu , te su njen mozak sacuvali jer su znali da ce im biti potreban kada budu utvrdjivali analizu Ladenovog DNK :lol: :mrgreen: .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 02 maj 2011, 20:53

*ebo vas bin laden....vise, sta koji urac se raspravljate o tome...umro i sta....jeli ga trebamo zalit....ako je ubijao narod ko sto raja misli, onda ga Bogami necu zalit.....kanite se toga...dajte vedrije teme

karate li ista
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 02 maj 2011, 20:55

da i ovdje upitam. skidam igricu mafija 2 i doslo bi do 96 %. i sad mi skida po 0,1 kb/s, a prije oko 150 kb/s. zna li iko kako mogu ovo rjesiti, ili moram cekat' dvije godine do se skine ?? :evil: :cry: :roll:
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 02 maj 2011, 20:57

dr.van nostrand je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Moze da prodje ta recenica.Ma Obama me je razocarao kakva se samo prasina bila digla oko njega,ja sam mislio on ce sve pozlatiti,ali kakvi,gori je od Busa. :roll:
Ma jos samo malo ekonomije u njegovoj prici i siguran je jos 4 godine u W House ;) .

Kakva atomska u Europi :lol: , samo hoce da uzbihuzure narod ( glupane koji u to vjeruju :lol: ) te da skrenu pricu u drugom pravcu , da ne bi bilo puno pitanja , pa kako tako brzo nestade najtrazeniji lik , bez kjednog kvalitetnog dokaza , doduse ima krvi u onoj kuci gdje se pucalo :? , a gle price molim ja tebe , DNK je uzet od njegove sestre koja je nekada ranije umrla u Bostonu , te su njen mozak sacuvali jer su znali da ce im biti potreban kada budu utvrdjivali analizu Ladenovog DNK :lol: :mrgreen: .
:lol: :lol: Sta reci osim da nije smijesno bilo bi zalosno. :lol: :lol: Dobro aj manimo se Ob(s)ame i tih sr.anja.Samo Bog dragi zna pravu istinu.
Evo opet lijepo vrijeme,hvala Bogu,odma se covjek bolje osjeca.Steta sto nije od petka bilo ovako.

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 02 maj 2011, 20:59

..ima li veceras sta fino na TV-u ?! ..kakav dobar film ili nesto ?! :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 maj 2011, 21:03

CeMa je napisao/la:
karate li ista
slabo ti :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []