A ko će drugi.leorey je napisao/la:Joj jel ovo Kari obitava opet s novog profila
Išamara Roger Lucu. Može li kako skip do polufinala, da vas gledam kako se krvite oko najnebitnijeg meča za obojicu.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
A ko će drugi.leorey je napisao/la:Joj jel ovo Kari obitava opet s novog profila
leorey je napisao/la:Joj jel ovo Kari obitava opet s novog profila
Znaci pazi ovo Nadal ga udarao kitom po celu na svim podlogama GS finala (kasnije nastavio Djokovic), i onim dje je Federer navodno goat i onim dje nije, lik poslije nekih finala plakao od nemoci i frustracija i ono mi ovdje dodje i kaze Federer goatshevchet je napisao/la:Hahaha, e svaka ti čast buraz, sve tačno u bocu...japa je napisao/la:Sta se nerviras pusti Fedtarde to ti je najgora vrsta dickridera na forumu, samo lazu izvrcu cinjenice, prejadni likovi dovoljno je da pogledas njihove komentare kada igarju Djokovic ili Nadal likovi iskompleksirani doslovno mole boga da ovi ispadnu kako bi njihov miljenik osvojio i onda kada se to izjalovi protivnik Djokovica ili Nadala je uvijek levatina teska koja ne zna da hoda, zalutao u pro tenis![]()
itd itd.. fol goat goat ovo ono ali daj bgt nemoj da protiv ove dvojice mora da igra morel kako Cilic u finalu?
Ma ja Tsonga je specijalac, smijesan lik i sl, a njihov lažni Goat ga na sreću dobio u Halle-u prije 10-ak dana... Hahahahahahahahah, cirkus su, svega mi!
Ako Federer osvoji ovaj WB, evo ja javno obećavam da ću napisati da nemam veze o tenisu i da sam neznalica br. 1 na forumu... Jel može? A ako ne osvoji, vi Fedtardi nikad više da ne smarate da je Goat? Jel može?delinjo je napisao/la:idemo dalje![]()
za titulu treba pobjediti Nisikorija,Nadala i Novaka....ako osvoji pored svega toga treba da svi napustite forum od stida....moze li tako ?shevchet je napisao/la:Ako Federer osvoji ovaj WB, evo ja javno obećavam da ću napisati da nemam veze o tenisu i da sam nezanlica br. 1... Jel može? A ako ne osvoji, vi Fedtardi nikad više da ne smarate da je Goat? Jel može?delinjo je napisao/la:idemo dalje![]()
Sevcet Haljimi, kako ne znas drzi buregdzinicu u TLN.babino je napisao/la:hu d fak iz sefket![]()
Ma može jarane i harakiri da izvršim live na YT, ako vaš lažni Goat osvoji pored Rafe i Noleta...delinjo je napisao/la:za titulu treba pobjediti Nisikorija,Nadala i Novaka....ako osvoji pored svega toga treba da svi napustite forum od stida....moze li tako ?shevchet je napisao/la:Ako Federer osvoji ovaj WB, evo ja javno obećavam da ću napisati da nemam veze o tenisu i da sam nezanlica br. 1... Jel može? A ako ne osvoji, vi Fedtardi nikad više da ne smarate da je Goat? Jel može?delinjo je napisao/la:idemo dalje![]()
![]()
Volio bi on da nahrani mirkine gladne oci sa jos para, al nemere nema kuveta. Ma da hoce past kakva bombetina nek odu sve 3 vis u qrac i da prestanu ove diskusije. Al et osto bi onda sa jucvom GOATdelinjo je napisao/la:Effe ide li babuka do kraja....Effenberg je napisao/la:Yebo ovo vise. 3 gmaza koje niko ne mere skinut, sa lopatarom Kverijem i jos ovim boratima i Sandgreen Tenisima penisima.i to je wimbledon. Nema cestita i dostojna tenisera. Fog je i bio u pravu i treba im bacit bombu da se opamete.
![]()
![]()
FotosopBosniaBoston je napisao/la:
Kako “lazni” GOAT dobija Djokovica na apsolutnom vrhuncu na najneomiljenijoj podlozi.Uzivajte
Neki dan sam dobio po pičci za toshevchet je napisao/la:@penaltiky
Jel te samo to roditelj naučio da komuniciraš na tom nivou sa ljudima? Lijepo je biti internet ratnik, treba nekom u facu i u lice reći da sere kao foka...
Pametnice mala, ja nisam uopšte ni rekao ništa ni o gledanju ni o igranju, dok ti i takvi poput tebe niste počeli laprdati i svašta pisati, pa moram reagovati kad pišete kretenizme i pametujete tu o tenisu, a loptice udario nisi u životu... Idi gledaj hrkljuš matere ti tvoje, kani se tenisa i ti!
Lijepo je biti mentol izgleda...Ja lupetam gluposti, hahahah. Idi majke ti gledaj hrkljuš umjesto tenisa i sjaši mi više sa qrca. Drugačiji jezik ti očito ne razumiješ. Nije ni bolest sve što boli.Penaltiky je napisao/la:Neki dan sam dobio po pičci za toshevchet je napisao/la:@penaltiky
Jel te samo to roditelj naučio da komuniciraš na tom nivou sa ljudima? Lijepo je biti internet ratnik, treba nekom u facu i u lice reći da sere kao foka...
Pametnice mala, ja nisam uopšte ni rekao ništa ni o gledanju ni o igranju, dok ti i takvi poput tebe niste počeli laprdati i svašta pisati, pa moram reagovati kad pišete kretenizme i pametujete tu o tenisu, a loptice udario nisi u životu... Idi gledaj hrkljuš matere ti tvoje, kani se tenisa i ti!![]()
Pazi sereš ko foka i lupetaš gluposti, tebe sam prvog primjetio.
gledao sam babuku uzivo,sta mogu sa tim referencama ???Penaltiky je napisao/la:Druže izjavio si da si stručnjak veći od nekog forumaša jer si nekad išao da gledaš ATP Turnir, jer si pobogu odigrao termin.
Jesi li držao reket u rukama? Ili još bolje igrao rekreativno nekad?delinjo je napisao/la:gledao sam babuku uzivo,sta mogu sa tim referencama ???Penaltiky je napisao/la:Druže izjavio si da si stručnjak veći od nekog forumaša jer si nekad išao da gledaš ATP Turnir, jer si pobogu odigrao termin.
S-Y-L-A-R je napisao/la:Jesi li držao reket u rukama? Ili još bolje igrao rekreativno nekad?delinjo je napisao/la:gledao sam babuku uzivo,sta mogu sa tim referencama ???Penaltiky je napisao/la:Druže izjavio si da si stručnjak veći od nekog forumaša jer si nekad išao da gledaš ATP Turnir, jer si pobogu odigrao termin.
Na travi? Čime?Justin je napisao/la:Ispade Schwartzman. Mislim da bi on bio nezgodan Federeru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.