Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 maj 2011, 01:04

Admir SA.

Nema sanse da su mogli uzeti , a cuj da se ne mijesa Srbija i njena vojska :lol:
Situacija u ratu i poslije njega je potpuno suprotna , za pljacke i malverzacije , dogovore i lopovluke nema potrebe za nekakvom velikom anlizom ili pameti , jasno k˙o dan .

Imas podcjenjivacki stav o ARBiH , JNA , nisu mogli nista uzeti od 1992 . god. samo su gubili i slabili na ratistima po cijeloj BiH .
Kao da oni ne bi uzeli Bihac, Cazin, Gorazde , Gradacac , Teocak , Olovo i dalje da ne nabrajam gradove heroje koji su se odbranili i otjerali neprijatelja sa svog praga .
U SA ., brdo Zuc koje su se borbe vodile i koji su sve heroji dali svoje zivote da bi odbranili grad , tako molim te ne moj to vise ponavljati za armiju je rje to armija jedna od najcasnijih u svijetu ratovanja :) , vec iskljucivo i samo hrabrom borbom branitelji BiH su branili i odbranili BiH i univerzalne vrijednosti u njoj ...

Danas je takav dan , 02.05. te ova smijurija oko dogadjaja u Pakistanu , puno se pricalo i spominjalo politike ...Valja odmoriti , ustvari ako nam daju , ko zna sta ce sutra ili za koji dan ovi politicki barbari uraditi ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 maj 2011, 01:05

harry_90 je napisao/la:@legenda

I da je dosao boli me briga ;)

Jes me pogodila pjesma,al znas gdje :lol: imal kakvih cura kod tebe ili si solo??
da je došao i da ste se pokačili razbio bi te ko beba zvečku :lol: :lol:
gdje te pogodila :lol:
pa znaš ,kako sam ružan ,neće me nikako :(

hej ljudi čiste vi ,jeste babini :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 maj 2011, 01:08

Ma ne bi,miran sam ja dok me neko ne izazove :D da ti bi znat gdje me je pogodilo..

Eno sad ruzan,ili si previse stidan kad su cure u pitanju ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 03 maj 2011, 01:08

Hari moramo ga nafat negdje u gorazdu previse provocira :D

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 maj 2011, 01:09

Samo F.K.S !! je napisao/la:Hari moramo ga nafat negdje u gorazdu previse provocira :D
samo to treba udarati, ako zatreba zovite :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 maj 2011, 01:11

dr.van nostrand je napisao/la:Admir SA.

Nema sanse da su mogli uzeti , a cuj da se ne mijesa Srbija i njena vojska :lol:
Situacija u ratu i poslije njega je potpuno suprotna , za pljacke i malverzacije , dogovore i lopovluke nema potrebe za nekakvom velikom anlizom ili pameti , jasno k˙o dan .

Imas podcjenjivacki stav o ARBiH , JNA , nisu mogli nista uzeti od 1992 . god. samo su gubili i slabili na ratistima po cijeloj BiH .
Kao da oni ne bi uzeli Bihac, Cazin, Gorazde , Gradacac , Teocak , Olovo i dalje da ne nabrajam gradove heroje koji su se odbranili i otjerali neprijatelja sa svog praga .
U SA ., brdo Zuc koje su se borbe vodile i koji su sve heroji dali svoje zivote da bi odbranili grad , tako molim te ne moj to vise ponavljati za armiju je rje to armija jedna od najcasnijih u svijetu ratovanja :) , vec iskljucivo i samo hrabrom borbom branitelji BiH su branili i odbranili BiH i univerzalne vrijednosti u njoj ...

Danas je takav dan , 02.05. te ova smijurija oko dogadjaja u Pakistanu , puno se pricalo i spominjalo politike ...Valja odmoriti , ustvari ako nam daju , ko zna sta ce sutra ili za koji dan ovi politicki barbari uraditi ;)
Bili smo sigurno u najtežem položaju od svih(opkoljeni sa svih strana ,izlaza nije bilo) ,ali smo se odbranili ,da smo pali mi palo bi sve ,sad kad gledam snimke Mladić na jednom brdu iznad Goražda i govori vojnicima kao u Srebrenici ,gdje je šta i šta trebaju ,ali puno je bilo ovdje stanovništava u ratu i nije se moglo lahko pobiti sigurno preko 80.000 ljudi se skupilo u Goražde (Foča,Čajniče ,Višegrad ) i zajedničkim snagam se odbranili ,naoružanje nikavo ,neki su išli sa tojagama ,neki su pravili od radijatora od cjevi neke naprave ,neko je imo lovačke puške i tako
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 03 maj 2011, 01:12

Puma je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Hari moramo ga nafat negdje u gorazdu previse provocira :D
To kad bude naslov u novinama " 3 huligana napala neduznog gorazdaka , cista majorizacija :D"

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 03 maj 2011, 01:12

daj pustite legendo to je papak namlatit ce njega vec neko :lol: ko ga razbije ima pice od mene :lol: :lol:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 maj 2011, 01:13

Ja sam njegov kapiten, morat cu da ga branim. :D

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 03 maj 2011, 01:14

Ko se sa legendom kaci ima posla sa mnom :D 8-)
Haj laku noc ba :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 maj 2011, 01:15

harry_90 je napisao/la:Ma ne bi,miran sam ja dok me neko ne izazove :D da ti bi znat gdje me je pogodilo..

Eno sad ruzan,ili si previse stidan kad su cure u pitanju ?
pa ne znam bogami i jedno i drugo :lol: :lol: :lol: ,ma znam ja tebe kao mirnog momka
Samo F.K.S !! je napisao/la:
Puma je napisao/la:
To kad bude naslov u novinama " 3 huligana napala neduznog gorazdaka , cista majorizacija :D"
sa vama trojicom ,kad god hoćete ,samo zovem ovog jednog jarana u pomoć i borba 2vs3 može ,kad god hoćete :lol:
ne znate kako bi se proveli ,našutali bi vas samo tako :lol:
i milutin se javlja i njeg bi našutali ni babo ga ne bi pozno
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 03 maj 2011, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 maj 2011, 01:15

Puma je napisao/la:
Slazemo se sva trojica,previse on nas poceo zezat :D

Gledaj legende,politicki analiticar :lol: CNN I ABC se vec otimaju za njega.. :lol:

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 03 maj 2011, 01:17

ako treba pomoc samo zovite da ubijemo boga u papku da se ne sjeti zezati nikog narednih godinu dana :lol: :lol:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 maj 2011, 01:17

harry_90 je napisao/la:
Puma je napisao/la:
Slazemo se sva trojica,previse on nas poceo zezat :D

Gledaj legende,politicki analiticar :lol: CNN I ABC se vec otimaju za njega.. :lol:
Legenda analiticar i svjedok dogadjaja ;) .
Mozda zna kako napraviti oruzje u kucnoj radinosti :) .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 maj 2011, 01:19

Vidi ovog Milutina ,pekarka mu srce slomila pa bi se tuko ,nemoj bolan se nagoniti na starije ,dobićeš po nosu

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 03 maj 2011, 01:24

aj lahku i dugu noc zelim svima. i vise srece u ljubavi :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 maj 2011, 01:25

Šta je picke ,šta ste se ušutili ,hoćete da se tučete i pobjegoste ,napelo vam se govhno mislite srce ej :lol: :lol:
đe onaj Puma **** ,javio se i šmugno kao i mali sarajlija ,a milutina nema ni na mapi, a Harya da ne spominjem

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 maj 2011, 01:25

I to cemo ga pekarskom lopatom po ledjima,da nas dobro upamti :lol:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 maj 2011, 01:27

legenda reala je napisao/la:Šta je picke ,šta ste se ušutili ,hoćete da se tučete i pobjegoste ,napelo vam se govhno mislite srce ej :lol: :lol:
đe onaj Puma **** ,javio se i šmugno kao i mali sarajlija ,a milutina nema ni na mapi, a Harya da ne spominjem
slika

:lol: :lol:

samo po glavi udarati :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 03 maj 2011, 01:30

legenda reala je napisao/la:Šta je picke ,šta ste se ušutili ,hoćete da se tučete i pobjegoste ,napelo vam se govhno mislite srce ej :lol: :lol:
sad si navuko bijes na sebe :lol: :lol: a mogo si mirno sutiti :D :D
najbolje ga sa ovim tuci sto bi kod mene rekli "nema nista bez malja"

slika

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: PSV, VensanKasel i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []