FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hahahahaha pa oni gore dovedu igrača kod nas odmah kolaps. Raspadamo se, u pitanju opstanak 
moSa ljoŽe
Nismo odlicna ekipa i sve da dodje stoper i krilo. Sa njima smo solidna ekipa koja je za 3. ili 4. mjesto. Sad je problem sto neko kaze jer zaboga Osim je tu svi ce se odmah skloniti sa terena. Ovo na pripremama izgleda malo, ali malo bolje nego prosle sezone. Odbrana i dalje na momente puse, napad nije toliko efikasan odnosno realizacija je ista kao i prosle sezone. Neko ima bolje igrace od nas i sta? Nismo u mogucnosti trenutno da bude bolji igraci kadar. I po cemu je Bogicevic gospodin? Sto nas je tuzio i odrzao onaj bijedni press? On je jedan od gorih stopera lige trenutno i sve njegove greske to dokazuju. Godine, jbg.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
100%, jedino rijesenje je vratiti Senada koji se borio za trofeje s svojim strucnjacima.Manijaci19871921 je napisao/la:Ma pravo se ruzno osjecam. Ovo ce bit patnja, jos kad pogledas “konkurente” koji ti uopste nisu konkurentni jer su konkurentniji od tebe 3x... za plakat.LjoZee je napisao/la:U svakom smislu smo mi limitarani ne samo golgeterskom
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Suplje kolko hoces a svi znamo ko nam igra i sad neko konta proigrace Zaim Zec Hajdarevic Pavic Sinisa Ramovic povrjedjen vise nego zdrav tako i drugi Zec,Krpic hoda terenom koda nekog ganja a pojacanje Bojo iz Mladosi.Ovo je stranica Zelje a neka zajebancija.Niko nekuka nego nam je krivo na sta smo spali ko klub.Mojne kasnije Hamo sa vi bi ko fol iznenadjeni rezultatima.
E nas je problem sto bilo sta lose da kazes odmah ce neko da to shvati kao da prizivas nesto staro iz proslosti. Tako je sad za bivsu Upravu i prije za Amara i te Uprave. Ako neko kritikuje ili eto iskaze nesto sto mu se ne svidja ne priziva nikog Allah vas nagradio. Ko god da je na celu kluba trenutno bila bi slicna situacija jer su takve mogucnosti.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Joj ti si fakat bolid glupi, nemoj replicirati meni svega ti sto imas eto nemoj, glup si haveru imas kompleks od njega, ni ne spominjem ga ni u kakvom kontekstu i ti to izvuces. Udji u kur*ac amaru i dok te ne izdrka ne izlazi, eto sve je bajno samo zbog tog sto je on tu. Moj stav znas oko proslih i nikad se nece promjenitiBezideja je napisao/la:100%, jedino rijesenje je vratiti Senada koji se borio za trofeje s svojim strucnjacima.Manijaci19871921 je napisao/la:Ma pravo se ruzno osjecam. Ovo ce bit patnja, jos kad pogledas “konkurente” koji ti uopste nisu konkurentni jer su konkurentniji od tebe 3x... za plakat.LjoZee je napisao/la:U svakom smislu smo mi limitarani ne samo golgeterskom
Nije uopste to problem, nego svi vidimo i svi imamo mozak da skontamo kakve su stvari. Problem je sto se jedan lik pojavi i u 10 postova za redom kmeci, joj pitari doveli Serbecica kuknjava joj zrinjski se pojacao kuknjava mene je strah ja ne znam sta cemo kuknjavaLjoZee je napisao/la:Nismo odlicna ekipa i sve da dodje stoper i krilo. Sa njima smo solidna ekipa koja je za 3. ili 4. mjesto. Sad je problem sto neko kaze jer zaboga Osim je tu svi ce se odmah skloniti sa terena. Ovo na pripremama izgleda malo, ali malo bolje nego prosle sezone. Odbrana i dalje na momente puse, napad nije toliko efikasan odnosno realizacija je ista kao i prosle sezone. Neko ima bolje igrace od nas i sta? Nismo u mogucnosti trenutno da bude bolji igraci kadar. I po cemu je Bogicevic gospodin? Sto nas je tuzio i odrzao onaj bijedni press? On je jedan od gorih stopera lige trenutno i sve njegove greske to dokazuju. Godine, jbg.
Problem je isto tako sto smo nekad imali sva ta imena koja sad kao oni imaju pa nabijali loptu na Stevanovica dok ne izdahne lik. Zavrsavali peti. Nista ne garantuje. Onda ako je tako po imenima, treba na pocetku sezone vidjeti ko je kakav dodjeliti pehar onom ko je najbolji po imenima i eto. Zavrsi sezonu. Isto moze postaviti pitanje, doci ce Serbecic ili Lendric svi ce se skloniti s terena i reci vi ste dobra pojacanja evo vam tri boda.
Cuva Bog Zelju svog!
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Ma taj lik je samo realan i kaze kako jest nisam slijepo zaljubljen i nisam napravio kult licnosti kojem se molim. Da u Zelji mnoge stvari ne funkcionisu. Sta je problem? To problem reci? Dosta sam blizak Klubu i znam kako stvari funckionisu da bi ti mogao reci da nista nije bajno. Ne zelim da pricam kako smo namaknuli budzet za slj.sezonu, nije ni mjesto a ta prica me uopste ne raduje (fan shop ko zna , zna o cem pricam). Nemamo direktora kluba, imamo bezveznjakovica v.d direktora Dzihanica koji je u telemahu do jucer bio referent, a danas nesto malo vise. I bas mi je drago sto su prosli ukazali i podigli svijest navijaca da brinu o tim stvarima, i sto smo shvatili koliko je bitno sve to. Godinama prije se nije znao ko je direktor ko je ovaj ko je onaj, ko pije ko placa. Zeljo je poceo liciti na evropski klub, uspostavio se sistem, Upravni odbor je bio rasporodjenih snaga na razlicite sektore. Nebitno ta epoha je zavrsena nazalost ali ostaje u sjecanju. ZAVRSENA. Ali sto ovi ne pokrenu jednu akciju kao sto su oni 10godisnje milion km se skupilo. Kad ovi uzivaju povjerenje sto ne pokrenu nesto slicno, 40.000 se ne bi skupilo i kome ti bacas prasinu u oci? Daj ti nama duplu pa makar se ugasili, sad problem reci da postoji 4 ekipe bolje od nas, i da mi nemamo sta trazit slj godine oko titule. Da nemamo, ekipa je bezvezna, a najavljivane su titule. Sta je problem?HongKong je napisao/la:Nije uopste to problem, nego svi vidimo i svi imamo mozak da skontamo kakve su stvari. Problem je sto se jedan lik pojavi i u 10 postova za redom kmeci, joj pitari doveli Serbecica kuknjava joj zrinjski se pojacao kuknjava mene je strah ja ne znam sta cemo kuknjavaLjoZee je napisao/la:Nismo odlicna ekipa i sve da dodje stoper i krilo. Sa njima smo solidna ekipa koja je za 3. ili 4. mjesto. Sad je problem sto neko kaze jer zaboga Osim je tu svi ce se odmah skloniti sa terena. Ovo na pripremama izgleda malo, ali malo bolje nego prosle sezone. Odbrana i dalje na momente puse, napad nije toliko efikasan odnosno realizacija je ista kao i prosle sezone. Neko ima bolje igrace od nas i sta? Nismo u mogucnosti trenutno da bude bolji igraci kadar. I po cemu je Bogicevic gospodin? Sto nas je tuzio i odrzao onaj bijedni press? On je jedan od gorih stopera lige trenutno i sve njegove greske to dokazuju. Godine, jbg.
Problem je isto tako sto smo nekad imali sva ta imena koja sad kao oni imaju pa nabijali loptu na Stevanovica dok ne izdahne lik. Zavrsavali peti. Nista ne garantuje. Onda ako je tako po imenima, treba na pocetku sezone vidjeti ko je kakav dodjeliti pehar onom ko je najbolji po imenima i eto. Zavrsi sezonu. Isto moze postaviti pitanje, doci ce Serbecic ili Lendric svi ce se skloniti s terena i reci vi ste dobra pojacanja evo vam tri boda.
- desnibocni
- Kontakt:
U mojoj svijesti je da pratim samo jedan Klub, tako da me pojacanja, aktivnosti i projekti drugih klubova ne interesuju, taman da dovedu Pjanica, Ronalda i Nojera. Ovim ljudima u upravi, i Amaru Osimu vjerujem maximalno, i imace uvijek moju podrsku. Pojacavamo se, dovodimo igrace koji nesto znace, koji ce biti tu da pomognu, a ne da ih samo potpisemo... Imali smo godine bez trofeja, bili kanta za nabijanje, sad je red da gledamo na sebe.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Prvo ti odnos nije posten prema Klubu. Po cemu kanta za nabijanje, dvije godine smo imali sah mat poziciju u zadnjim kolima i ostali bez toga, iz kojih razloga kako sta ne znam, koje prirode ne znam, ali svi smo istu tugu djelili. Pored toga jedan Kupdesnibocni je napisao/la:U mojoj svijesti je da pratim samo jedan Klub, tako da me pojacanja, aktivnosti i projekti drugih klubova ne interesuju, taman da dovedu Pjanica, Ronalda i Nojera. Ovim ljudima u upravi, i Amaru Osimu vjerujem maximalno, i imace uvijek moju podrsku. Pojacavamo se, dovodimo igrace koji nesto znace, koji ce biti tu da pomognu, a ne da ih samo potpisemo... Imali smo godine bez trofeja, bili kanta za nabijanje, sad je red da gledamo na sebe.
Zeljo poceo licit na evropski klub, tobe yarabi 
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Naravno da bi volio vidjeti par pojačanja ali što se tiče mene ako Amar kaže da mu više niko ne treba ja mu vjerujem .Isto tako kao što je otišla bivša Uprava tako će i ova ako ne bude rezultata, a samo je jedan rezultat koji su obećali TITULA!!!
- desnibocni
- Kontakt:
Svoj odnos prema klubu sam pokazao u Mariboru, Plzenu, Crnoj gori, svim mogucim gostovanjima u drzavi.. Zatim clanskim kartama, podrzavanjem svih akcija Kluba, itd... Ako je nekome uspjeh "druga mjesta" a navija za Zeljeznicar, onda ima neki problem. Kup pred 500 ljudi, koji je pravim navijacima bio sve samo ne uspjeh necu komentarisati. Meni mat pozicija ne znaci nista, ako je ne realizujes, da si svake godine drugi... Kanta za nabijanje??? Pa Etno selo, granicni prelaz, selo kraj Tuzle. Ukljucio sam se na forum nakon sto sam vidio da su ovakva prepucavanja skoro pa prestala. Ili je u svemu problem ovo sto sam napisao da vjerujem ovim ljudima???Manijaci19871921 je napisao/la:Prvo ti odnos nije posten prema Klubu. Po cemu kanta za nabijanje, dvije godine smo imali sah mat poziciju u zadnjim kolima i ostali bez toga, iz kojih razloga kako sta ne znam, koje prirode ne znam, ali svi smo istu tugu djelili. Pored toga jedan Kupdesnibocni je napisao/la:U mojoj svijesti je da pratim samo jedan Klub, tako da me pojacanja, aktivnosti i projekti drugih klubova ne interesuju, taman da dovedu Pjanica, Ronalda i Nojera. Ovim ljudima u upravi, i Amaru Osimu vjerujem maximalno, i imace uvijek moju podrsku. Pojacavamo se, dovodimo igrace koji nesto znace, koji ce biti tu da pomognu, a ne da ih samo potpisemo... Imali smo godine bez trofeja, bili kanta za nabijanje, sad je red da gledamo na sebe.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Sad se mjeri jesi navijac ako seres po klubu, po Amaru, svim odlukama itd
Ako to ne uradis nisi navijac..
Ako to ne uradis nisi navijac..
Mora li se svaka yebena diskusija okrenuti ka 100 puta ispricanoj prici?
@Manijaci mani se bar ti toga.
Pricamo o ekipi trenutnoj, sta skripi i neko proziva. Kod nas i ne moze biti nekakva pozitiva kad se samo gleda kako ce se podmetnuti neka zesca rasprava, prozivke.
Pricamo o ekipi trenutnoj, sta skripi i neko proziva. Kod nas i ne moze biti nekakva pozitiva kad se samo gleda kako ce se podmetnuti neka zesca rasprava, prozivke.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Apsolutno ne zelim Ljoze o tome, ispricano i davno sam stao s tom temom. Non stop tu temu iritiraju i svaki put me izazivaju guraju mi pod prste tu temu. Ako postiram nesto sto nije u skladu s njihovom tezom, svaki put pocnu provocirati s ovim temama. To je bar lako pronaci, uzmes moje postove i vidis... To non stop rade bezideja i hongkong, imam pravo izreci svoj stav, ako se kosi s njihovim uvijek okrecu na prizivanje starih.LjoZee je napisao/la:Mora li se svaka yebena diskusija okrenuti ka 100 puta ispricanoj prici?
Razumijem ja sve zato ti kazem. Neko mora popustiti i ignorisati da iskorijenimo vise jedno te isto svaki Boziji dan. Traje ovo predugo.Manijaci19871921 je napisao/la:Apsolutno ne zelim Ljoze o tome, ispricano i davno sam stao s tom temom. Non stop tu temu iritiraju i svaki put me izazivaju guraju mi pod prste tu temu. Ako postiram nesto sto nije u skladu s njihovom tezom, svaki put pocnu provocirati s ovim temama. To je bar lako pronaci, uzmes moje postove i vidis... To non stop rade bezideja i hongkong, imam pravo izreci svoj stav, ako se kosi s njihovim uvijek okrecu na prizivanje starih.LjoZee je napisao/la:Mora li se svaka yebena diskusija okrenuti ka 100 puta ispricanoj prici?
Ko prati fudbal zna da na papiru imati najbolju ekipu nista ne znaci,jer smo mi dvi sezone imali najjacu ekipu i nismo osvojili prvenstvo.Real je po imenima imao galaktikose pa nista .Pitari imali najbolju ekipu po imenima ,a mi sa Amirom ,Bajom i djecom se borili do zadnjeg kola i da nisu zavrsili koju tekmu mi bi bili sampioni .Jesmo li mi imali najbolju ekipu 2009-10 ?Nasa liga je bas cudna ,ker ovdje svasta igra ulogu da budes prvi ,a mi imamo covjeka koji je 5 puta bio ovdje prvi .Nase je da dolazimo na tekme i pruzimo podrsku ,jer padali su svi na grbavici kad nas je bilo 8-10 milja .
Ne znam zasto lazes, mozda ti negdje to prolazi, ali ovdje je teze malo, jer ima ko i da ti odgovori. Gdje sam ja spomenuo te price oko uprava pa si se ti upalio ko kutnjak da pises o tome? Eto samo nadji u mom postu da te nesto provociram. Vjerujem da jesi supak, ali da lazes za nesto sto se moze provjeriti sa jednim klikom je bas dno.
Napisao sam kao prvo da si iznio svoj stav 10 puta u 5 minuta i samo kmecanje. Ono svi su shvatili sta zelis reci i valjda necemo do sutra citati kako kmecis.
Dalje napisao sam ti da imena koja neko dovodi nisu nikakva garancija za bilo kakav rezultat. Naveo i primjere koje smo mi osjetili na svojoj kozi ne tako davno.
Sad nadji gdje cime sam te isprovocirao da pises opet hrpu gluposti, lazi i podvala o upravama? Ili ces biti opet obicni lazov kao i onom forumu sto radis?
Napisao sam kao prvo da si iznio svoj stav 10 puta u 5 minuta i samo kmecanje. Ono svi su shvatili sta zelis reci i valjda necemo do sutra citati kako kmecis.
Dalje napisao sam ti da imena koja neko dovodi nisu nikakva garancija za bilo kakav rezultat. Naveo i primjere koje smo mi osjetili na svojoj kozi ne tako davno.
Sad nadji gdje cime sam te isprovocirao da pises opet hrpu gluposti, lazi i podvala o upravama? Ili ces biti opet obicni lazov kao i onom forumu sto radis?
Cuva Bog Zelju svog!
Gdje sam to prizivao stare ili nove u svojim postovima? Mozes li pronaci ili opet hinjaka lazes i podvaljujes?Manijaci19871921 je napisao/la:Apsolutno ne zelim Ljoze o tome, ispricano i davno sam stao s tom temom. Non stop tu temu iritiraju i svaki put me izazivaju guraju mi pod prste tu temu. Ako postiram nesto sto nije u skladu s njihovom tezom, svaki put pocnu provocirati s ovim temama. To je bar lako pronaci, uzmes moje postove i vidis... To non stop rade bezideja i hongkong, imam pravo izreci svoj stav, ako se kosi s njihovim uvijek okrecu na prizivanje starih.LjoZee je napisao/la:Mora li se svaka yebena diskusija okrenuti ka 100 puta ispricanoj prici?
Cuva Bog Zelju svog!