FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@Ustaniksb kako su djelovali nas golman u I poluvremenu i vaš bivši igrač Bojo?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
@Ustanik hvala puno na izvjestaju. Pozdrav. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hvala na izvjestaju. Vidimo se uskoro.
Covjek rekao ono sto maltene svi znamo. Stoperi i lijevi bek. Hajde Osimaga iznenadi nas.
Covjek rekao ono sto maltene svi znamo. Stoperi i lijevi bek. Hajde Osimaga iznenadi nas.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Zna li neko ko radi oko clanskih u klubu? Zelim obnoviti clanarinu za ovu godinu preko paypal pa sam poslao onaj zahtjev ali nema nikakvog odgovora. Ako ko moze pomoci, hvala.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
- lijevapolutka
- Kontakt:
mislim da je Ipe zaduzen za članskeH-beg je napisao/la:Zna li neko ko radi oko clanskih u klubu? Zelim obnoviti clanarinu za ovu godinu preko paypal pa sam poslao onaj zahtjev ali nema nikakvog odgovora. Ako ko moze pomoci, hvala.
moSa ljoŽe
Je li Hodzurda jos uvijek slobodan igrac?
Ja sam tako obavio, kad ispunis treba koji dan da se jave. Ali jave se i sve bude regulisano kako treba.H-beg je napisao/la:Zna li neko ko radi oko clanskih u klubu? Zelim obnoviti clanarinu za ovu godinu preko paypal pa sam poslao onaj zahtjev ali nema nikakvog odgovora. Ako ko moze pomoci, hvala.
Turbo karnaOsim13 je napisao/la:E jbg, od Pavića se dosta više očekivalo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ok, hvala.Tristan10 je napisao/la:Ja sam tako obavio, kad ispunis treba koji dan da se jave. Ali jave se i sve bude regulisano kako treba.H-beg je napisao/la:Zna li neko ko radi oko clanskih u klubu? Zelim obnoviti clanarinu za ovu godinu preko paypal pa sam poslao onaj zahtjev ali nema nikakvog odgovora. Ako ko moze pomoci, hvala.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
- desnibocni
- Kontakt:
Nisam upratio ovo oko stopera, obzirom da nam je u zadnje vrijeme fokus bio na Graovcu. Ima li neko interesantan, bez ugovora, da moze doci kod nas? Mislim da bi se nekako i mogli skrpiti na ostalim pozicijama (a to smo i radili zadnjih sezona, nije nam strano
) , ali bas za stopera tesko da mi ko moze pasti na pamet. Hvala na brzom odgovoru.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Ma tanko, baš je braco postavljao neki dan, izbor od lošeg prema nikakvom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kemo ne cuva ni prostor ni igraca, i uvijek tako, Bogi je za njega licno Van Dijk
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Po izvjestaju skroz lose tacnije standardno kako je bilo i prosle sezone. Odbrana 0 velika.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sredit ce to Babuka aBd. U babuku vjerujemo!LjoZee je napisao/la:Po izvjestaju skroz lose tacnije standardno kako je bilo i prosle sezone. Odbrana 0 velika.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kemo kritican kao i obicno. Nista novo. Sipovic je beskoristan, mozda samo kada se branimo od dugih lopti. Ovaj mali sto je igrao desnog beka u drugom poluvremenu je uzas.
Nadam se da ce veznjaci svoje odratiti, jer mi s ovakvom zadnjom linijom nemamo sta traziti.
Nadam se da ce veznjaci svoje odratiti, jer mi s ovakvom zadnjom linijom nemamo sta traziti.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Golmani odlični kakve su im lopte davali duge, jake, daleko od njih itd s obzirom sa kakvom obranom igraju odlično su bili. Bojo je odigrao onako li-la prosječno ništa specijalno možda je malo bio nabrijani za razliku od drugih, Stanić mi se najviše svidio kod vas od ovih "novih" po mom mišljenju vama će najveći problem biti štoperi i ljevi bek jer stvarno su u dosta situacija djelovi amaterski sigurno nisu za kluba vašeg renomea koji se biti uvijek za trofeje i top 4 mjesta u ligi. Ako se tu pojačati imate solidnu ekipu ne za napad na 1 mjesto al sigurno da bi bili glavni kandidati za EU!UBIPITAR je napisao/la:@Ustaniksb kako su djelovali nas golman u I poluvremenu i vaš bivši igrač Bojo?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.