Nije bio otpusten . Istekao mu je ugovor i ovi mu ga nisu htjeli produziti .JohnLennon je napisao/la:Citam da je Oliver Torres ove sezone odigrao svega 60% utakmica za Atletico B. Vrlo je moguce da ce napustiti klub. Navodno ni on ni njegov menadzer nisu nijemi na ponude talijanskih klubova.
I kad smo kod Atleticove Cantere. Zasto je otpusten Pantic?
Inace, Pantic je solidno vodio B ekipu , ali previse je tu bilo uspona i padova, iako je Atleti imao opcije do zadnjeg kola da udje u play-off za promociju, ali ipak izgleda da nije zadovoljio upravu .
A ako pogledas kako sada igra igra B ekipa ,onda ti je sve jasno . Pantic po meni dosta dobro radio svoj posao . Pored toga sto je zamalo usao u play -off, dosta je pomogao nekim igracima koji se sada nalaze u prvom timu .
On je kadera povukao na mjesto desnog beka,iako se radi o krilnom napadacu .Znamo da je Kader u nekim tekmama dosta kvalitetno zamijenio Juanfrana .
Moguce da i Colo ima neke veze s tim sto mu nisu produzili ugovor posto je Milinko pri odlasku izjavio da se Colo dosta udaljio od B ekipe ,te da su razgovarali vrlo malo.

Sto se tice Olivera,znam za taj slucaj ali nisam nigdje vidio da bi mogao otici . Jos su se na ljeto spominjale neke italijanske ekipe,no nista konkretno . Moje neko misljenje da je Oliver prerastao B ekipu . Ne treba on sada da igra ni za prvi tim,ali ne treba ga j'ebati tako sto ga neces uvrstiti ni tamo ,ni vamo . Trenira on redovno sa prvom ekipom ,u predsezoni je odigrao puno utakmica sa prvim timom,cak je i dobio dobrih pola sata u prvom kolu protiv Levantea .
Mislim da Colo zna najbolje sta radi . Vjerovatno misli da Oli nije jos Mentalno i fizicki sazrio za Primeraski fudbal ,a i tu je pritisak od strane medijia jer decko slovi za mozda i najveceg talenta u Spaniji .
U svakom slucaju,decko treba redovno da igra u B eklpi da bi jos vise napredovao,i malo po malo , da dobija priliku u prvom timu . Vidjecemo sta ce biti s njim . Bas cu za vikend da provjerim jeli igrao u Segundi B protiv Ourensea.
Prvo,srecan i tebi jucerasnji rodzendanvotafak vidim Koke rodjen na isti dan kao i ja. Ja, Koke i David Silva (i Emil Heskey) Dobar, ali meni nekako izgleda da njegov napredak ne tece brzinom koja se ocekivala. Nije me nesto posebno impresionirao ove sezone, mislim ocekivao sam mnogo vise. Nema prijelomnih pasova i nekih spektakularnih poteza, vise je rutiner.

Ne znam gdje je Ibrahima ,zar nije u Osasuni

Nego,planira li Perez baciti novih 40 miliona za nekog igraca ne bi li se jos malo primakli ljepsim i boljim susjedima ?

Jeste Marcelo bolji ,ali Marcelo zbog povreda rijetko igra ove sezone ,tako da ga ni ne pikam .soe je napisao/la:@ juznjak:Slazem se da je Felipe odlican bek ali ne treba pretjerivati da je najbolji na svijetu, po meni Marcelo je bolji iako dolazi iz omrazenog rivala.

Alba nije bolji od Filipea . Za razliku od Filipea koji je dobar defanzivno i ofanzivno,Alba je slab u defanzivi dosta ranjiv,malehan je ,cesto voli da odluta u napad i ne mari mnogo za odbranu . To je Valenciju dosta puta znalo kostati u nekim utakmicama,ali sada je takvom timu da moze igrati krilo svaku utakmicu . Bainesa znam samo povrsno tako da necu nista komentarisati vezano za njega .