svi znamo da nam je odbrana loša. a da nam je potisao Serbecic sad bi svi govorili da je dupla naša. a to što je u zadnje dvije godine odigrao 8 utakmica (od toga više je igrao za U21 reprezentaciju) to nema veze.ima ko se brine i ko odgovara za prvi tim. a mi trebamo da se "brinemo" kako obnoviti člansku kartu, kupiti godišnju, posjetiti fan shop i sl.[/quote]
Vidi druze ja moram da brinem jer igramo sa istom ekipom koju je nabijao koje stigao , ok nadao sam se da Amar moze malo da podigne one luzere,ali fakat ja ne vidim da mi mozemo biti konkurenti za titulu . Meni nije uspjeh da budemo drugi,treci ili cetvrti , mi smo Željo najveci klub u drzavi upamtite to. Dosta vise luzerskog mentaliteta ,kao ok je biti treci igramo Evropu.Sto se tice clanske ,godisnje ,fan shopoa ne brini ima raje koja voli istinski ovaj klub i koja ne dolazi na tekme radi interesa

gdje si ti pročitao da je uspijeh 2., 3., 4. samo PRVI, ja i sa ovakvom ekipom ne dam nikom pardona. a na osnovu čega ti vidis da ne možemo biti konkurentni, na osnovu pripremnih? ili što nam nije došlo 15-16 igrača, tj. imena