FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 30 nov 2018, 16:00

Projekat modernizacije stadiona na Koševu zajedničkim sredstvima finansiraju Općina Centar i Vlada Kantona Sarajevo, odnosno Ministarstvo kulture i sporta KS koji su obezbijedili po 500.000 KM za pomenutu namjenu.

Za nabavku i postavljanje novog rezultatskog semafora utrošeno je 104.130 KM, za uspostavljanje centralne sobe za upravljanje sistemom sigurnosti utrošeno je 163.250 maraka, dok je za pojačanje reflektorske rasvjete izdvojeno 292.000 KM, a za uređenje VIP lože biće potrebno oko 110.000 KM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 nov 2018, 16:04

Zar nisu skoro pojačavali te reflektore, il je ovo stari članak? Msm, da su te pare ranije usmjerene na reflektore, ono što se radilo prije cca 2 mjeseca?
I koji ih qrac više pojačavaju, svakako se dobro vidi. Meni reflektor svaki isti, a 10 god dolazim na utakmice. :mrgreen:
Hoću da kažem, velike pare se ulažu u to a izgleda totalno nepotrebno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 nov 2018, 16:06

skoroalen je napisao/la:Zar nisu skoro pojačavali te reflektore, il je ovo stari članak? Msm, da su te pare ranije usmjerene na reflektore, ono što se radilo prije cca 2 mjeseca?
I koji ih qrac više pojačavaju, svakako se dobro vidi. Meni reflektor svaki isti, a 10 god dolazim na utakmice. :mrgreen:
Novi je članak a reflektori jesu od prije 2 mjeseca. To su finansirali, kao što iznad već piše, Općina Centar i Vlada Kantona Sarajevo. Nabrojali su ih ovdje jer su izdvojili skoro trećinu tog budžeta a i to je prvi korak ka modernizaciji stadiona bio. Sada se samo nastavlja sa ostalim stvarima.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 30 nov 2018, 16:08

slika
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 30 nov 2018, 16:09

Pa bolje da su teren zamjenili da bude kao na Bilinom i sergijici.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 nov 2018, 16:10

BordoSarajevo je napisao/la:Pa bolje da su teren zamjenili da bude kao na Bilinom i sergijici.
Mogu ti reći da naš teren uopće nije loš. U to sam se uvjerio posljednji put kad smo igrali a i prije toga. Nije u rangu onoga na BP ali vjeruj mi da je blizu samo što nema one šare po terenu. :D

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 nov 2018, 16:11

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Zar nisu skoro pojačavali te reflektore, il je ovo stari članak? Msm, da su te pare ranije usmjerene na reflektore, ono što se radilo prije cca 2 mjeseca?
Novi je članak a reflektori jesu od prije 2 mjeseca. To su finansirali, kao što iznad već piše, Općina Centar i Vlada Kantona Sarajevo. Nabrojali su ih ovdje jer su izdvojili skoro trećinu tog budžeta a i to je prvi korak ka modernizaciji stadiona bio. Sada se samo nastavlja sa ostalim stvarima.
Aha, OK onda, ima smisla. Mislio sam da ponovo pišu da daju pare za to. :thumbup:
@BordoSarajevo nemoj da se pehiramo k'o kone. :lol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 nov 2018, 16:12

Radii si sijalice, pojacali vise luxa za bolji tv prenos...
Ima tu I napajanje , pa rezervno/agregat itd sve je uzasno staro...
Sta god urade dobro je
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 30 nov 2018, 16:12

BordoSarajevo je napisao/la:Pa bolje da su teren zamjenili da bude kao na Bilinom i sergijici.
Pa ne mogu sad mijenjati, govorili su da ce na ljeto uraditi teren, ako ne lazu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 nov 2018, 16:18

Bolje nek natkriju tribinu jednu,j.ebla ih i atletska i beton i semafor.Isto na autoputu da igramo kad puhne.Sutra ko dodje nek zdravstvenu prvo ovjeri vjerovatno ce nam trebat svima poslije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 30 nov 2018, 16:19

Bez terena kao na Bilinom i Grbavici sve ostalo pada u vodu. :) Mora se to odraditi ako Bog da pred evropske utakmice.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 nov 2018, 16:19

Ma dobro, u suštini, nama ni iz džepa ni u džep. Nek rade sve što misle da treba. :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 nov 2018, 16:23

miky_hz je napisao/la:Bolje nek natkriju tribinu jednu,j.ebla ih i atletska i beton i semafor.Isto na autoputu da igramo kad puhne.Sutra ko dodje nek zdravstvenu prvo ovjeri vjerovatno ce nam trebat svijat poslije.
Pa natkrivanje jedne tribine bi koštalo desetorostruko više nego što su oni ugovorom potpisali da će dati. To i je meni već odavno velika želja ali trenutno to nije ni blizu neke realnosti a i ne treba ti to da bi dobio kategoriju više. Što se toga tiče uslov za kategoriju 4, između ostaloga, je samo 8.000 stolica što smo imali i prije 70 godina. :mrgreen:
Ja bi lagano pristao i da natkriju jednu jedinu tribinu ali da nam je sve ostalo što modernije, upravo ono što UEFA traži a vjeruj mi da nisu toliko zahtjevni.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 30 nov 2018, 16:32

Planiramo obnoviti plamenik gdje ćemo ponovo upaliti olimpijski plamen.
Kvota 1.05 da ce slagirani savez kazniti FKS zbog baklje :lol:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 30 nov 2018, 16:33

MortemHz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Bolje nek natkriju tribinu jednu,j.ebla ih i atletska i beton i semafor.Isto na autoputu da igramo kad puhne.Sutra ko dodje nek zdravstvenu prvo ovjeri vjerovatno ce nam trebat svijat poslije.
Pa natkrivanje jedne tribine bi koštalo desetorostruko više nego što su oni ugovorom potpisali da će dati. To i je meni već odavno velika želja ali trenutno to nije ni blizu neke realnosti a i ne treba ti to da bi dobio kategoriju više. Što se toga tiče uslov za kategoriju 4, između ostaloga, je samo 8.000 stolica što smo imali i prije 70 godina. :mrgreen:
Ja bi lagano pristao i da natkriju jednu jedinu tribinu ali da nam je sve ostalo što modernije, upravo ono što UEFA traži a vjeruj mi da nisu toliko zahtjevni.
Zapad natkriti i eto. :D Neke normalne cijene ulaznica staviti i gotiva. Imali bismo najbolji stadion u BiH, jedan od boljih u regionu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 nov 2018, 16:34

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Zapad natkriti i eto. :D Neke normalne cijene ulaznica staviti i gotiva. Imali bismo najbolji stadion u BiH, jedan od boljih u regionu.
Natkriti tribinu koja ima 17.500 stolica? :D

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 nov 2018, 16:35

alenpitar je napisao/la:
Planiramo obnoviti plamenik gdje ćemo ponovo upaliti olimpijski plamen.
Kvota 1.05 da ce slagirani savez kazniti FKS zbog baklje :lol:
Zbog propusta u organizaciji EYOFa, upotrebe veće količine pirotehničkih sredstava, kažnjava se FK Sarajevo novčanom kaznom u iznosu 5.000 KM. :rol:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 30 nov 2018, 16:42

@MortemHz Ti kad bi natkrio tu tribinu imao bi za sva vremena stadion. Sa jednim zapadom (natkrivenim) kako treba možeš imati stadion na kojem igra repka, Sarajevo i tako dalje.

Sad bih potpisao da imamo jednu tribinu (zapadnu) kako treba, nego ovo danas što imamo.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 30 nov 2018, 16:44

slika
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, hansbosna i 31 gost.