FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gledam Zrinjski i kontam sta smo mi bogu zgrjesili.Ljudi su beton.I umjesto da se fajtamo za titulu eto daj bar evropu ako je bude.Sto jedan rece 10 miliona ali i u prave ruke jer imas ih da dad 30 nebi znao.Steta najvise radi navijaca ali nesto ce se cudno desit tj uzimamo prve 4 tekme tj 12 boba.
Ja još ne mogu da vjerujem da nismo uspjeli dovesti još jedno krilo ili stopera
Kažu mi da pregovaramo, i čekamo da propadnu angažmani vani, jer je još mjesec dana od danas prelazni rok za slobodne igrače, a ima ih dosta sa kojima smo u kontaktu i po meni bolje da se nepiše ništa...bojamora je napisao/la:Ja još ne mogu da vjerujem da nismo uspjeli dovesti još jedno krilo ili stopera

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Samo treba šutiti i loviti u mutnom i tisini. Nase forume posjecuju i Sulenta i cistacice.Admir74 je napisao/la:Kažu mi da pregovaramo, i čekamo da propadnu angažmani vani, jer je još mjesec dana od danas prelazni rok za slobodne igrače, a ima ih dosta sa kojima smo u kontaktu i po meni bolje da se nepiše ništa...bojamora je napisao/la:Ja još ne mogu da vjerujem da nismo uspjeli dovesti još jedno krilo ili stopera
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ništa mi krivi nismo,vidjelo se sve kasnije,vijetnamcima 4 plate kasnile i dobiše,Široki na milju prijavio igrače,Radnik zakasnio sa izvještajem,kod Zrinjskog bog zna kakav cirkus,Čelik zadnju uplatu sa dobrinosima imao 2018,Borac i dalje dužan,to je za Haaga,čist Željo ko suza!Goosman je napisao/la:Da je dug plaćen na vrijeme mogli su nas povuć za onu stvar i Krstajić i Begić, Kunto i Panto.
Sami smo krivi, oni su iskoristili priliku i to je to.
Da ne stvaramo tenzije bezveze.
Zato,ustaj PLAVA vojsko,SAVEZ NAPOLJE,nećete gradom više hodati kerovi!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Da u savezu sjede lopovi i korupirana bagra znaju i ptice na grani.I samo čekaju greške kao što su naši napravili pa da se okoriste.Trebali smo to na vrijeme platit i vozdra.UBIPITAR je napisao/la:Ništa mi krivi nismo,vidjelo se sve kasnije,vijetnamcima 4 plate kasnile i dobiše,Široki na milju prijavio igrače,Radnik zakasnio sa izvještajem,kod Zrinjskog bog zna kakav cirkus,Čelik zadnju uplatu sa dobrinosima imao 2018,Borac i dalje dužan,to je za Haaga,čist Željo ko suza!Goosman je napisao/la:Da je dug plaćen na vrijeme mogli su nas povuć za onu stvar i Krstajić i Begić, Kunto i Panto.
Za ovo ostalo što si naveo, doće i to na naplatu.
Nekad valjda.
💩💩
Nemojte da se Vracamo na tu pricu molim vas u subotu je tekma, a ionako 90% navedenog nema veze za dobijanje licence, tako da to veze nema sa licencomUBIPITAR je napisao/la:Ništa mi krivi nismo,vidjelo se sve kasnije,vijetnamcima 4 plate kasnile i dobiše,Široki na milju prijavio igrače,Radnik zakasnio sa izvještajem,kod Zrinjskog bog zna kakav cirkus,Čelik zadnju uplatu sa dobrinosima imao 2018,Borac i dalje dužan,to je za Haaga,čist Željo ko suza!Goosman je napisao/la:Da je dug plaćen na vrijeme mogli su nas povuć za onu stvar i Krstajić i Begić, Kunto i Panto.
Nadati se dobiti presudu CASa i pare, ali to ostaviti po strani u subotu je tekma

Zadnja izmjena: Azpi, dana/u 19 jul 2019, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Hajde Bogi le, hajde Bogi le!!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- desnibocni
- Kontakt:
Ne treba se vracati, ali stalno treba ponavljati ko su neprijatelji, ko prijatelji, a ko oni koji u Klubu vide samo interes. Ja produzio clansku, dres cu insAllah kupiti poslije dzume, a sutra lagano Makijato, kafa, pa tribina. Bogami sam pozelio i navijanja, i skakanja, i onog osjecaja kad ga utrpamo levatima. Prognoziram pobjedu, i nekih 6, 7 hiljada ljudi. A Bogami, obzirom na termin, vrijeme, prvu utakmicu, sramota bi bilo da bude manje.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- grbavicka1921
- Kontakt:
Bogi rulz, kad ih iskandžija naš sindikalac kupit će ih špahtlom tek na Komaru!
Dresovi dobri baš, fale još npr. uz ovaj bijeli gostujući plavo-bijele štucne.
Ko zna glavešine nek' prenese hehehe...
Dresovi dobri baš, fale još npr. uz ovaj bijeli gostujući plavo-bijele štucne.
Ko zna glavešine nek' prenese hehehe...

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Prodaja će se vršiti od 10 sati u Shopu FK Željezničar, a od 15 sati u prodajnim kućicama ispred stadiona. Cijene ulaznica su sljedeće:
Jug – 5 KM
Sjever – 8 KM
Istok – 10 KM
Zapad A1 – 20 KM
Dječije sjever – 3 KM
Dječije istok – 3 KM
Jug – 5 KM
Sjever – 8 KM
Istok – 10 KM
Zapad A1 – 20 KM
Dječije sjever – 3 KM
Dječije istok – 3 KM
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kad pocinje prodaja ulaznica za tekmu i koje su cijene.Hvala.
HAHAHA.Jbg stariji covjek.HalaliOsim13 je napisao/la:Pa eto ljože stavio
- Fareus1921
- Kontakt:
Očekujem pobjedu.Borac je dosta neuigram a i njihov trener ima dosta lošu taktiku.Željo uspomoć publike i naše tradicije pobjeđuje a strijelci:Zec 1 i 1 Bojo
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Zec?koji?Fareus1921 je napisao/la:Očekujem pobjedu.Borac je dosta neuigram a i njihov trener ima dosta lošu taktiku.Željo uspomoć publike i naše tradicije pobjeđuje a strijelci:Zec 1 i 1 Bojo
MIGRANTI iz METROPOLE!
- Fareus1921
- Kontakt:
Asim Zec je dao 2 pobjednička nadam se da će i sutra dat.UBIPITAR je napisao/la:Zec?koji?Fareus1921 je napisao/la:Očekujem pobjedu.Borac je dosta neuigram a i njihov trener ima dosta lošu taktiku.Željo uspomoć publike i naše tradicije pobjeđuje a strijelci:Zec 1 i 1 Bojo

Mi smo Željini,Željo je naš!!!
@iguita

@UBIPITAR ma svejedno je koji god samo nek zabije
Ja pikujem da će Zaim zabiti dva gola, het trik neće zato što će ući sa klupe. Da počinje glat bi to bilo.

@UBIPITAR ma svejedno je koji god samo nek zabije

Ja pikujem da će Zaim zabiti dva gola, het trik neće zato što će ući sa klupe. Da počinje glat bi to bilo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dobit ce mo ih lagano.A.Zec i Zaimovic. 2 0
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, MukiBek i 25 gostiju.