emir79 je napisao/la:Rahmanovic ce faliti na svakom cosku. Pisati bilosta drugacije je neozbiljno.
Najvise mrzim kod pojedinaca kada saznaju da ce neki igrac ici pocnu kao foke kenjati. Fol odjednom nije valjao.
Nemamo mi za Rahmanovic zamjenu u vidu nekog akademca, a ako u upravi znaju kada tacno napusta, trebaju se odmah baciti na posao. Vezni red je ozbiljna pozicija koju ne moze nikakav akademac preuzeti tek tako.
Ako ide na zimu, poceti vec tragati pojacanje.
ma realno je tek sad dobar bio, i zato je svima žao, jer svi pretpostavljamo da bi isto igrao/nastavio poslije pauze...međutim ako smo iskreni prvu godinu dana ništa, jest malo zapinjo kad je tek došao ali truba uglavnom cijelu godinu prošlu...
mislim možda zvuči sad malo Trump-ovski ono "prvi put vidim momka mislim da je kafe donosio"

ali što? nije prvi koji odlazi ovako, a bgm ovaj nema ni blizu klasu ni Sarića a ni Dulje, tako da meni lično nije bgm nešto teško palo...sebe će zajebat više(po meni), vjerujem da je nastavio do kraja sezone igrat u prvih 11 u ovoj formi sada, sigurno bi do repke doguro a i napravio bi bolji transfer...ali eto možda mu menadžer ne vjeruje da može bolje, možda mu je ovo vrhunac, da li je ikad bolje igrao? nije koliko znam vani(sloveniji) ništa posebno se ni naigrao??? more bit svašta...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače