Ma to je to .fks74 je napisao/la:Kakav ba Glisic, sto se tice napada nista ne dirati do ljeta. Samo ako Rahman ne potpise , onda dovesti krilo ali dobro krilo. Ovaj je talasika obicna. Bolje onda ubaciti akademca.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma to je to .fks74 je napisao/la:Kakav ba Glisic, sto se tice napada nista ne dirati do ljeta. Samo ako Rahman ne potpise , onda dovesti krilo ali dobro krilo. Ovaj je talasika obicna. Bolje onda ubaciti akademca.
ma ja to je ta cifra kao Cimi a preko miliona sigurno s ovim ugovorom, još ako budemo imali sreće za mjesec da Ga Robi zovne protiv Šveda i tu bude dobarPitar6785 je napisao/la:Kad se Cimirot prodo i ao je 4 mjeseca ugovor, mujakic jos 4.5 godine.
Pasa moj cjena igraca u evrpi je skocio za 70% od cimija di sad. Drugo Bazel ili bilo koji klub ce uvjek gledat da uzme najbolje sto moze za najmanje para sto moze.
E sad ako oni mogu nac igraca koji ima 20 godina a kbalitetom bolji od mujakica u mianmaru u crnoj gori i kosovu oni ce ga uzet al vjeruj da za €600 k oni nemogu nac igraca kao sto je Nihad. Za 1 m€ do 1.5m€ mozda mogu al isti kvalitet a stari 4-6 godina plus morace dat 200-300 k € godisnje vecu platu tom tipu i normalno za 3-5 godina taj igrac ce bit star i morace ga dat dzaba.
Tako da je njima mujakic ako ga mogu dobit za 1.4m € do 1.8m€ tako reci dzaba investicija plus nisu u situaci da kazu sacekaj da ti ustekne ugovor.
Ja bi ga pustio za 1.6m€
Tako je .KrajisnikBosnjak je napisao/la:Bolje nekog akademca staviti u napad nego tog Glišića.
Suti @MortemHz , ko te sta pitaMortemHz je napisao/la:Treba biti racionalan, ne možemo čitavu postavu napraviti od akademaca, to nije ispravan put.
Jesam te ja fino zamolio da se ne mijesas u te fudbalske stvariMortemHz je napisao/la:Treba biti racionalan, ne možemo čitavu postavu napraviti od akademaca, to nije ispravan put.
Sta nam imas reci i sta ima na TM FKS-U19 ? Postujem tvoj rad , ali obrati svu paznju na U19-FKS .belosevic28 je napisao/la:Glisic je bio na radaru kluba prije dolaska Handzica. Sumnjam da nam je sad zanimljiv...
Jesi čuo da nešto puca?Stroj1946 je napisao/la:Jesam te ja fino zamolio da se ne mijesas u te fudbalske stvariMortemHz je napisao/la:Treba biti racionalan, ne možemo čitavu postavu napraviti od akademaca, to nije ispravan put.
Morel 10 nase djece i brat adukor,MortemHz je napisao/la:Treba biti racionalan, ne možemo čitavu postavu napraviti od akademaca, to nije ispravan put.
Dobro Morto rece nemojomo ocekivati 7-8 akademaca u prvih 11, nerealno je to. Nemaju to ni Barca ni Ajax cije su omladinske skole prica za sebe.Samozdravlje je napisao/la:Sta nam imas reci i sta ima na TM FKS-U19 ? Postujem tvoj rad , ali obrati svu paznju na U19-FKS .belosevic28 je napisao/la:Glisic je bio na radaru kluba prije dolaska Handzica. Sumnjam da nam je sad zanimljiv...
Dobro nam došao druže.slusajmater je napisao/la:Pozdrav i selam bordo braci. Novi sam kolac i zelim odma da znate da nisam nikakav insajder, nego jedan obicni navijac naseg najveceg kluba
Hvala brate MortemeMortemHz je napisao/la:Dobro nam došao druže.slusajmater je napisao/la:Pozdrav i selam bordo braci. Novi sam kolac i zelim odma da znate da nisam nikakav insajder, nego jedan obicni navijac naseg najveceg kluba
hFalabelosevic28 je napisao/la:@slusajmater dobrodos'o.
Znas pravilo "Slusaj mater jer si pocetnik i starter..." haha