Stroj1946 je napisao/la:MoRemo li onog Welbeka vratit? Vidjet kakav će biti polusezonu još tamo, pa ga zaganjat opet.
@Morta
Nemeremo nije nikad ni biJo nas
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Stroj1946 je napisao/la:MoRemo li onog Welbeka vratit? Vidjet kakav će biti polusezonu još tamo, pa ga zaganjat opet.
@Morta
Hahahhahahahahahahha e jesi lud..MortemHz je napisao/la:
@Alfred
Dobar je onaj garo. Ima šlifa u njemu. Samo da se privikne ovdje, još školovan. Kod nas se malo pogubio na probi, al imam osjećaj da bi nam lego.belosevic28 je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:MoRemo li onog Welbeka vratit? Vidjet kakav će biti polusezonu još tamo, pa ga zaganjat opet.
@Morta
Nemeremo nije nikad ni biJo nasSalim se naravno, pratiti ga svakako ima slifa. Posebno sto Alfred rece tesko je ovdje zadrzati istu ekipu 2-3 godine, pa je izvjestan i odlazak Adukora, neka Welbeka na radaru.
ma Keni se igra brate sa 28 kolko ima sad, znači sve iznad krupe nek proba uletit, može sigurno pa bolje treći vezni u GOŠKu , Čeliku, Zvijezdi nego 12ti kod nas jbt...bilo bi gore nego sa Saidom, zašto da mu raja zviždi i to....nema smisla....MortemHz je napisao/la:Ma ne mora ni dobiti, nije zbog toga. On ne bi pojačanje predstavljao ni Olimpiku vjerovatno.
Ma brate i ja sam tako prije razmišljao pa se samo razočaram iz godine u godinu. Sve neki Borjani, Bugari i slično. Mislim da bi bio dostojna zamjena za 2 navedena igrača koji svakako nisu igrali a Kenan bi se makar pikao tu a i duga je sezona, pogotovo jer ćemo ići na duplu krunu a imaš i kartone.
Pa prvi sam ti rekao da mi se sviđa tvoj izbor, imam ja istih, možda i boljih ali treba izvagati koliko je to realno jer nismo u nekoj poziciji da biramo. Zato bi ja maximalno zadržao kostur ekipe, doveo bi ovog nekog zamjenskog igrača i možda jedno fino pojačanje i tako bi napao na duplu krunu ali onog trenutka kad ti ponestane širine u ekipi ti gubiš konce, stvar koja se uvijek zapostavlja a vrlo je bitna.
Blagoje ide u Zrinjski garant, i to je već problematično, imaju onogdebila 44, pa Blagoje pa ispred Bekrić/Šovšić/Bilbo,Lasta i Filipović, Veselinović ako dovedu još npr. Lendrića i Boju, bit će vrlo, vrlo zajebana ekipaMortemHz je napisao/la:Stranac, dobar igrač ali onda bi ga morao u prvu gurati. Ja bi neko zvučnije ime da nam pomogne do duple u pravom smislu te riječi jer nam se sad fantastična šansa pružila, dobro guramo.Inijesta je napisao/la:Ja bi radije Blagojevica zaganjo ako raskinu ugovor s njim
a StanićMortemHz je napisao/la:nego sam njega prvog primijetio jer je prvi raskinuo ugovor sa nekim a naše je dijete.
Nisam znao da je stranac , al mislim da je kvalitetan igrac i da bi mogao biti tu da se rotira kad je neko od standardnih povrijedjen ili zuti imaMortemHz je napisao/la:Stranac, dobar igrač ali onda bi ga morao u prvu gurati. Ja bi neko zvučnije ime da nam pomogne do duple u pravom smislu te riječi jer nam se sad fantastična šansa pružila, dobro guramo.Inijesta je napisao/la:Ja bi radije Blagojevica zaganjo ako raskinu ugovor s njim
Isto razmisljam, posteno bi bilo i sa nase i sa njegove strane da se tako sta dog, ako ne zeli ...belosevic28 je napisao/la:Ja bi pokusao napraviti jos jedan dil sa Rahmanovicem. Nesto tipa da produzi ugovor a na ljeto moze ici za 100-150 k €. Ukoliko ne pristane na to, ne voditi ga na pripreme, ne stavljati ga da igra nikako, naci mu zamjenu i tjt. Nista licno, dobar si momak, ali KLUB iznad svega.
@beli ok ,ali . Saljemo li poruku nekom buducem pojacanju da ugovor na 2 god. ne znaci 24 mjeseca , nego 18 + 6 na trbini ili 24+nesto mjeseci da bi se klub mogao naplatiti. Pojave se neki novi Zakaric ili Ordagic i odu kod Laznih Mostaraca ili Slobode. Samo postavljam kao dilemu. I ja sam onaj koji zagovara "klub iznad svih pojedinaca". Da li je s druge strane ok. novi Duljevic,Saric, pa Rahmanovic .. Mozda bi lakse potpisivali nove Zakarice, Ordagice , Rahmanovice ako ugovor na 24 mjeseca znaci 24 mjeseca.belosevic28 je napisao/la:Ja bi pokusao napraviti jos jedan dil sa Rahmanovicem. Nesto tipa da produzi ugovor a na ljeto moze ici za 100-150 k €. Ukoliko ne pristane na to, ne voditi ga na pripreme, ne stavljati ga da igra nikako, naci mu zamjenu i tjt. Nista licno, dobar si momak, ali KLUB iznad svega.
Ako odbije natjerati Adukora da ga oplodi.belosevic28 je napisao/la:Ja bi pokusao napraviti jos jedan dil sa Rahmanovicem. Nesto tipa da produzi ugovor a na ljeto moze ici za 100-150 k €. Ukoliko ne pristane na to, ne voditi ga na pripreme, ne stavljati ga da igra nikako, naci mu zamjenu i tjt. Nista licno, dobar si momak, ali KLUB iznad svega.
Jest prijatelju, al onda bismo trebali da, ako im dajemo plate 24 mjeseca, da 24 mjeseca i oni zasluže svaki fening. Dulja prvi bio užasan veći dio ugovora, na kraju eksplodirao. Sarić isto, eksplodirao na kraju, sad Rahmanović. I mi smo velike pare nadavali tim igračima za kartone, frizurice, promašene penale, bezvoljnost na terenu itd.Samozdravlje je napisao/la:@beli ok ,ali . Saljemo li poruku nekom buducem pojacanju da ugovor na 2 god. ne znaci 24 mjeseca , nego 18 + 6 na trbini ili 24+nesto mjeseci da bi se klub mogao naplatiti. Pojave se neki novi Zakaric ili Ordagic i odu kod Laznih Mostaraca ili Slobode. Samo postavljam kao dilemu. I ja sam onaj koji zagovara "klub iznad svih pojedinaca". Da li je s druge strane ok. novi Duljevic,Saric, pa Rahmanovic .. Mozda bi lakse potpisivali nove Zakarice, Ordagice , Rahmanovice ako ugovor na 24 mjeseca znaci 24 mjeseca.belosevic28 je napisao/la:Ja bi pokusao napraviti jos jedan dil sa Rahmanovicem. Nesto tipa da produzi ugovor a na ljeto moze ici za 100-150 k €. Ukoliko ne pristane na to, ne voditi ga na pripreme, ne stavljati ga da igra nikako, naci mu zamjenu i tjt. Nista licno, dobar si momak, ali KLUB iznad svega.
Ma ja svakog dozivljavam kao gajstajbajtera i slabo sam se za nekog nesto aman-zaman vezao. Cimirot , Mihojevic i evo Mujakic su meni pravi , za sve ostale me boli qrac(izvinjavam se ,ne govorim ovako cesto,ali za sve bas). Samo sam pokusao postaviti kao dilemu u funkciji sta je najbolje za klub i iskljucivo ono staje za FKS pravi put.Nadam se da me razumijes.skoroalen je napisao/la:Jest prijatelju, al onda bismo trebali da, ako im dajemo plate 24 mjeseca, da 24 mjeseca i oni zasluže svaki fening. Dulja prvi bio užasan veći dio ugovora, na kraju eksplodirao. Sarić isto, eksplodirao na kraju, sad Rahmanović. I mi smo velike pare nadavali tim igračima za kartone, frizurice, promašene penale, bezvoljnost na terenu itd.Samozdravlje je napisao/la:
@beli ok ,ali . Saljemo li poruku nekom buducem pojacanju da ugovor na 2 god. ne znaci 24 mjeseca , nego 18 + 6 na trbini ili 24+nesto mjeseci da bi se klub mogao naplatiti. Pojave se neki novi Zakaric ili Ordagic i odu kod Laznih Mostaraca ili Slobode. Samo postavljam kao dilemu. I ja sam onaj koji zagovara "klub iznad svih pojedinaca". Da li je s druge strane ok. novi Duljevic,Saric, pa Rahmanovic .. Mozda bi lakse potpisivali nove Zakarice, Ordagice , Rahmanovice ako ugovor na 24 mjeseca znaci 24 mjeseca.
Beton je napisao/la:Ako odbije natjerati Adukora da ga oplodi.belosevic28 je napisao/la:Ja bi pokusao napraviti jos jedan dil sa Rahmanovicem. Nesto tipa da produzi ugovor a na ljeto moze ici za 100-150 k €. Ukoliko ne pristane na to, ne voditi ga na pripreme, ne stavljati ga da igra nikako, naci mu zamjenu i tjt. Nista licno, dobar si momak, ali KLUB iznad svega.
Ma @beli brate nikog ja ne gotivim.gotivim ljude kao Cimirot,Mihojevic i onu gestu Huseinovica(kasnije druga prica).Tatomiroic,Belosevic,Benko,Delac i masa njih su dosli u FKS jer im je to bila najbolja opcija u tom trenutku,da ne pominjem Stepanova,Brazilce iz Mianmara i mase parazita. Navijaci su jedini iskren igrac svakog kluba,a pogotovo FKS(Pitari i Hz). Ako vas vecina misli tako , ja nemam dilemu .FKS prije svakog pojedinca.belosevic28 je napisao/la:@samozdravlje, ok ugovor od 24 mjeseca, ali svaki poslodavac zeli zadrzati svoje dobre radnike, i ako mu neki radnik zeli otici ovaj se na vrijeme osigura sa zamjenom. U ovom slucaju se trend free odlazaka mora jednom zaustaviti. Poklopilo se da se desi na sluaju Rahmana (kojeg izuzetno gotivim), Boze moj.
E moj brate ,svi bi oni putem Pavlovica ,da su mu dali raskid i nagradu u vidu otpremnine.Nagledali bi se mi srednjih prstova.Zato kontam da Uprava zna , bar su ovih 6 mj. pokazali nesto novo. Nema tu ljubavi , pola bi ih odleprsalo na drugu obalu Miljacke .KrajisnikBosnjak je napisao/la:Bezobrazan je i Amar dosta. Karijera mu bila mrtva dok nije došao u Sarajevu, generalno gledajući on nije igrao za neke klubove - ti klubovi nisu ranga Sarajeva. U njegovoj poziciji i ja bih definitivno želio transfer negdje vani (kao i svi mladi ljudi - odnosno fudbaleri), ali oduži se barem klubu - produži ugovor barem na još 1g. Neće ti iz usta hljeb uzeti ako ne budeš produžio. O Bože...
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 13 gostiju.