FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ne treba pricati o njima. Jako opasna skupina idolopoklonika koja voli idola a ne nas klub.
Svojim pricama truju obicnu raju i kreiraju im misljenja kako je neko puskom prijetio pametnicama i oni se uvrijedili i zbog toga narednih x godina nece doci ni na utakmice ni na skupstinu.
A inace vrli diktator je bivseg direktora Siljka iskljucio zadnju godinu i po sa svih sastanaka upravnog odbora.
Stvarao covjek privatni klub, htio da se za sve pita a pitanje je koliko je novca unosio kao sponzor.
Znamo svi da je davao pozajmnice i stvarao privid da smo stabilan klub, a mi bili u istim **** kao i u periodu kada je Amar davao pozajmnice.
Takodjer cilj tog foruma jeste stvaranje mrznje prema bilo kome ko je u klubu a ko nije dio dinastije.
Sutra bi popljuvali bilo koga ko sjede u klub.
Svojim pricama truju obicnu raju i kreiraju im misljenja kako je neko puskom prijetio pametnicama i oni se uvrijedili i zbog toga narednih x godina nece doci ni na utakmice ni na skupstinu.
A inace vrli diktator je bivseg direktora Siljka iskljucio zadnju godinu i po sa svih sastanaka upravnog odbora.
Stvarao covjek privatni klub, htio da se za sve pita a pitanje je koliko je novca unosio kao sponzor.
Znamo svi da je davao pozajmnice i stvarao privid da smo stabilan klub, a mi bili u istim **** kao i u periodu kada je Amar davao pozajmnice.
Takodjer cilj tog foruma jeste stvaranje mrznje prema bilo kome ko je u klubu a ko nije dio dinastije.
Sutra bi popljuvali bilo koga ko sjede u klub.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- invincible1921
- Kontakt:
Mislim da je strancima tj ovih afrikanerima najveci problem da se uklope u sredinu i samu ekipu. Ne kazem da neko ih svjesno odbacuje od tima, ali jednostavno mislim da je njima samima ta prilagodba u vidu jezika, kulture, nacina zivota, odnosa medju ljudima nepremostiva prepreka. Naravno vecina njih i nisu neki igraci tako da nije ovo kljucni problem, ali svakako mislim da za potencijalna pojacanja jest.
Ako gledamo EX YU prostor, svi nasi taimovi su uglavnom jednonacionalni.
=\_1921_/=
Ako se mogu prilagoditi u Beogradu, Zagrebu, Gorici, Ljubljani, sto ne mogu ovdje?invincible1921 je napisao/la:Mislim da je strancima tj ovih afrikanerima najveci problem da se uklope u sredinu i samu ekipu. Ne kazem da neko ih svjesno odbacuje od tima, ali jednostavno mislim da je njima samima ta prilagodba u vidu jezika, kulture, nacina zivota, odnosa medju ljudima nepremostiva prepreka. Naravno vecina njih i nisu neki igraci tako da nije ovo kljucni problem, ali svakako mislim da za potencijalna pojacanja jest.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ovome je dobro sto mu je engleski jezik maternji, uklopit ce se lagano u nas mentalitetinvincible1921 je napisao/la:Mislim da je strancima tj ovih afrikanerima najveci problem da se uklope u sredinu i samu ekipu. Ne kazem da neko ih svjesno odbacuje od tima, ali jednostavno mislim da je njima samima ta prilagodba u vidu jezika, kulture, nacina zivota, odnosa medju ljudima nepremostiva prepreka. Naravno vecina njih i nisu neki igraci tako da nije ovo kljucni problem, ali svakako mislim da za potencijalna pojacanja jest.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Gledaj Gorice prošle sezone, hrvati majorizirani ba

- invincible1921
- Kontakt:
Pa zato sto Dinamo, Zvezda, Hajduk, Partizan imaju citavu historiju dovodjenja stranaca pa samim tim domaci igraci su navikli na strance, a i uvijek taj neki stranac nije sam vec ih ima par. Takodjer treneri i strucni stab su navikli da rade sa njima.Bezideja je napisao/la:Ako se mogu prilagoditi u Beogradu, Zagrebu, Gorici, Ljubljani, sto ne mogu ovdje?invincible1921 je napisao/la:Mislim da je strancima tj ovih afrikanerima najveci problem da se uklope u sredinu i samu ekipu. Ne kazem da neko ih svjesno odbacuje od tima, ali jednostavno mislim da je njima samima ta prilagodba u vidu jezika, kulture, nacina zivota, odnosa medju ljudima nepremostiva prepreka. Naravno vecina njih i nisu neki igraci tako da nije ovo kljucni problem, ali svakako mislim da za potencijalna pojacanja jest.
Haj mi nabroj nase neke strance koji su imali bilo kakav uticaj...Nyema, Dialiba..? Imal jos koji.
=\_1921_/=
Mislim da je to vise do kvaliteta igraca nego do neke prilagodbe. Nemamo mi mogucnost i veze da dovedemo kvalitetne tamnopute igrace, samo neke levate na probu koji ne pokazu nista. Ukoliko je neko dobar on ostane, prilagodi se i pokaze kvalitet.
Svi sto su dolazili kod nas na probu su nestali s lica zemlje, nigdje i nisu pokazali nista poslije. Znaci da zaista nemaju kvalitet.
Osim Yaya Tourea
Svi sto su dolazili kod nas na probu su nestali s lica zemlje, nigdje i nisu pokazali nista poslije. Znaci da zaista nemaju kvalitet.
Osim Yaya Tourea
Cuva Bog Zelju svog!
- invincible1921
- Kontakt:
Ma dobro naravno da ima i do toga, ali eto mozda bi nek crnjo brat i isplivo da ima bolju prilagodbuHongKong je napisao/la:Mislim da je to vise do kvaliteta igraca nego do neke prilagodbe. Nemamo mi mogucnost i veze da dovedemo kvalitetne tamnopute igrace, samo neke levate na probu koji ne pokazu nista. Ukoliko je neko dobar on ostane, prilagodi se i pokaze kvalitet.
Osim Yaya Tourea
=\_1921_/=
Šta je ba sa Erminom sad
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
A i sto kazes nemamo mi bas obicaj da dovodimo takve igrace. Sigurno bi bilo vise dobrih na vecem uzorku.invincible1921 je napisao/la:Ma dobro naravno da ima i do toga, ali eto mozda bi nek crnjo brat i isplivo da ima bolju prilagodbuHongKong je napisao/la:Mislim da je to vise do kvaliteta igraca nego do neke prilagodbe. Nemamo mi mogucnost i veze da dovedemo kvalitetne tamnopute igrace, samo neke levate na probu koji ne pokazu nista. Ukoliko je neko dobar on ostane, prilagodi se i pokaze kvalitet.
Osim Yaya ToureaSto se tice kvalitete da platis kako treba i igrac ce bit kako treba.
Kad se sjetim u avazu mislim intervju neki i Amanaka kaze prvi put vidio snijeg u zivotu. Krenuo u papucama na trening, a zimska pauza.
Kaze pobjego od rata
https://sportsport.ba/fudbal/gdje-su-da ... /286968/11
Cuva Bog Zelju svog!
- invincible1921
- Kontakt:
Jedan je Neil WoodHongKong je napisao/la:A i sto kazes nemamo mi bas obicaj da dovodimo takve igrace. Sigurno bi bilo vise dobrih na vecem uzorku.invincible1921 je napisao/la:Ma dobro naravno da ima i do toga, ali eto mozda bi nek crnjo brat i isplivo da ima bolju prilagodbuHongKong je napisao/la:Mislim da je to vise do kvaliteta igraca nego do neke prilagodbe. Nemamo mi mogucnost i veze da dovedemo kvalitetne tamnopute igrace, samo neke levate na probu koji ne pokazu nista. Ukoliko je neko dobar on ostane, prilagodi se i pokaze kvalitet.
Osim Yaya ToureaSto se tice kvalitete da platis kako treba i igrac ce bit kako treba.
Kad se sjetim u avazu mislim intervju neki i Amanaka kaze prvi put vidio snijeg u zivotu. Krenuo u papucama na trening, a zimska pauza.![]()
Kaze pobjego od rata![]()
=\_1921_/=
Tiago Faria OK
Gledam sad snimak 2005.protiv Buducnosti. Dzeko zabio gol. U napadu on i Rascic. Amanaka, Mulalic, Gredic, Joldic, Dzelo, Jusufbegovic...Trener Ivo Istuk.
Cuva Bog Zelju svog!
- invincible1921
- Kontakt:
Koliko je tu generaciju i onu sa Stilicem, Cocalicem, Dialibom unazadio nakaradni sistem lige i malverzacija. Nisi mogo u gostima dobit, Iljo ti se pito za sve....steta velika, toliko potencijala bacenog.HongKong je napisao/la:Gledam sad snimak 2005.protiv Buducnosti. Dzeko zabio gol. U napadu on i Rascic. Amanaka, Mulalic, Gredic, Joldic, Dzelo, Jusufbegovic...Trener Ivo Istuk.
=\_1921_/=
Hladni ratHongKong je napisao/la:A i sto kazes nemamo mi bas obicaj da dovodimo takve igrace. Sigurno bi bilo vise dobrih na vecem uzorku.invincible1921 je napisao/la:Ma dobro naravno da ima i do toga, ali eto mozda bi nek crnjo brat i isplivo da ima bolju prilagodbuHongKong je napisao/la:Mislim da je to vise do kvaliteta igraca nego do neke prilagodbe. Nemamo mi mogucnost i veze da dovedemo kvalitetne tamnopute igrace, samo neke levate na probu koji ne pokazu nista. Ukoliko je neko dobar on ostane, prilagodi se i pokaze kvalitet.
Kad se sjetim u avazu mislim intervju neki i Amanaka kaze prvi put vidio snijeg u zivotu. Krenuo u papucama na trening, a zimska pauza.![]()
Kaze pobjego od rata![]()
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kad se sjetim kad sam ja u Hrasnom igro lopte sa Amanakom
Samo cu reci da sam mu dvaput kroz noge probacio
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- invincible1921
- Kontakt:
Ja rovcanina cuvo na maleirfo je napisao/la:Kad se sjetim kad sam ja u Hrasnom igro lopte sa Amanakom![]()
=\_1921_/=
Kako sam obožavao tog momkaCevap je napisao/la:Tiago Faria OK
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mailson i to je ok
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.