FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Niposto smetljarima dati da uprljaju nas stadion i teren. Jbem im mamice, koliko su se u dvije godine samo napljuvali na nasu izgradnju stadiona. E hocete karine moje!
Naravno da jeste Macić. Da se podsjetimoHongKong je napisao/la:Jel Macic onaj iz Sirokog kad je Tiago zabio?
https://www.klix.ba/sport/nogomet/nsbih ... /150818008
A Paradžik nas je počastio prošle sezone protiv Radnika u Bijeljini kad nam nije penal svirao i zijanimo 1-0 i kad je Krupi izmislio penal isto prošle sezone kad smo 2-1 izgubili
Da dosudi 5 penala protiv MDK yebem mu sve redom
Sreca pa nam je sve uredjeno ostalo pa je ovo najveca sramota za grad Sarajevo.
Ovi iz uprave Sarajeva su znali da nemaju uslove i da nece moci igrati jos kad su ih izvukli da preskacu jedno kolo. Sto su hinjski sutili pa sad se eto vrse pritisci..
Odabrali, objavili i mrs
Ovi iz uprave Sarajeva su znali da nemaju uslove i da nece moci igrati jos kad su ih izvukli da preskacu jedno kolo. Sto su hinjski sutili pa sad se eto vrse pritisci..
Odabrali, objavili i mrs
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
fazon je u tome da im to ne možeš odbiti ako zatraže, ako ništa drugo zbog komšijskih odnosa koji nisu loši bez obzira šta njihovi luđaci radili i bez obzira na neke tenzije kojih je bilo i kojih će uvijek biti. ne bi valjalo da ih nema! i to se nije nimalo promjenilo u trenutku kada su od režimskog kluba postali dalekoistočna igračka.
e sad druga je stvar da svako ko je bio u julu 2016 na derbiju ne želi da ih ikad više vidi na grbavici, uključujući sve ljude iz kluba, ali to im tako ne možeš reći
e sad druga je stvar da svako ko je bio u julu 2016 na derbiju ne želi da ih ikad više vidi na grbavici, uključujući sve ljude iz kluba, ali to im tako ne možeš reći
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 25 jul 2019, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nakon sto su nam izbili titulu i nakon jula 2016 zasto bi ih castili?Plati pa se klati
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
naravno, zabadava ne! a titulu smo mi sami sebi izbili, treba biti iskrenBosniaBoston je napisao/la:Nakon sto su nam izbili titulu i nakon jula 2016 zasto bi ih castili?Plati pa se klati
Treba pitati lobotomce hoce li pustiti da komsije igraju. Danana prije svega.. Duhovni vodja..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
igraju na Grbavici
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Nakon procitanih nekih postova, uvreda ne bih im dao za tri miliona da odigraju utakmicu. Posto kaze vecina da bi radije u BL izvolite gospodo gdje god pozelite, ali mimo nas. Cupati mozete u Butmiru ako imate sta, ali na Grbavici necete.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Minus za upravu od mene
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
E halal im vjera. Koridu nam uvalise.
- desnibocni
- Kontakt:
Ma ne treba im dati da igraju, taman da daju milion maraka. To su, valjda ste do sada shvatili, gomila d.e.b.i.l.a. koje ne treba pustiti ni blizu stadiona. Imas Zenicu, imas i Pecaru na kraju krajeva. Na taj datum treba organizovati utakmicu juniora, jer nasi juniori igraju na stadionu trece kategorije, nista ispod toga. Treba li napomenuti sve ono sto pisu o nama, komentarisu gnusnim komentarima, i je.. go...!!! Zamisli, sad golubarnik ima trecu kategoriju, pa bi moglo... Ne treba im dati stadion i tacka. Ne pitam se nista, ali ako imalo imaju sluha ovi nasi iz uprave, SAMO NOGA U DUPE...
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Protiv nekih stvari se ne može, ako se umiješala i politika u sve to, onda će se igrati na Grbavici bez dileme. Jer ne smijemo previše talasti protiv struktura vlasti ako u narednom periodu planiramo nekakve infrastrukturne aktivnosti, kako mi tako i oni, ne možeš ti bez politike ništa u ovoj državi.
A i nevezano za to, što se mene lično tiče nemam problem sa tim da igraju na Grbavici, budi gospodin daj im stadion, nek' ispadnu gospoda i ne oštete stadion (a vjerujem da će tako biti) i to je to, kud koji mili moji.
A i nevezano za to, što se mene lično tiče nemam problem sa tim da igraju na Grbavici, budi gospodin daj im stadion, nek' ispadnu gospoda i ne oštete stadion (a vjerujem da će tako biti) i to je to, kud koji mili moji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
to je to, zato i ja kazem, neka igraju.Raonffa je napisao/la:Protiv nekih stvari se ne može, ako se umiješala i politika u sve to, onda će se igrati na Grbavici bez dileme. Jer ne smijemo previše talasti protiv struktura vlasti ako u narednom periodu planiramo nekakve infrastrukturne aktivnosti, kako mi tako i oni, ne možeš ti bez politike ništa u ovoj državi.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Gledaj pozitivno, možda sihir sa Džene i Zekana pređe na Milanovića i TataraOsim13 je napisao/la:
Ako ništa biće love od divljaka

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gledaj koliko stoka manje para placa za iznajmljivanje stadiona. Godisnje tako ustede 350.000km koje onda koriste da kupuju utakmice i sudije. Mater im lopovsku. Opet drvlje i kamenje na sponzore.
I kazu oni bordo **** kako nama opcina pomaze njima jadnim niko nista. Zamisli da svake godine moraju platiti jos 350.000 KM, a povrh svega privatna prcija nekih kineza i vijetnamaca.
I kazu oni bordo **** kako nama opcina pomaze njima jadnim niko nista. Zamisli da svake godine moraju platiti jos 350.000 KM, a povrh svega privatna prcija nekih kineza i vijetnamaca.

Zadnja izmjena: HongKong, dana/u 25 jul 2019, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.