FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 25 jul 2019, 17:25

HongKong je napisao/la:Ma da nam 100 miliona ponude ne smiju igrati. Sto nisu politicka **** sjela s lopovima iz saveza kad su nas **** za licencu? Nikog nije bolio ****, dok su ona **** iz rsa sve uradili da **** Radnik prije Zelje ode u Europu. Ako pristanu na bilo kakav dogovor s onim dusmana moju podrsku vise nemaju. Nek **** od kluba.
https://sport.****/nogomet/247394/gr ... oj-tribini
Eto koga hoce da puste na stadion. Dok smo mi od usta odvajali da kupimo stolice, da sredimo stadion da igramo ove utakmice koje oni danas ne mogu, ne da nisu pomogli nego su kao oni divljaci 92.poceli rusiti i paliti. Zasto fgr stoka ne napravi neku akciju pa uloze u stadion da mogu igrati. Hoce ****.
Ko dozvoli da stoka udje na nasu Grbavicu neprijatelj je kluba.
Honže Konže

Pusti ba te kretene i neodgojene idiote koji su palili stolice.
Dosta pitara je branilo ovaj grad, Grbavicu i kao naselje i kao stadion, dalo svoje živote. Ne možeš generalizovati stvari, zbog tih nadrogiranih kretena sa slike. Ne treba se zbog 100 krezubih majmuna spuštati na taj nivo.
Svako ima nekog rođaka ili komšiju ili jarana koji je zvrk, to su mahom normalni likovi.. Kakvi crni dušmani, o cemu pricas :?
Bezveze se raja fura na beogradska primitivna sranja, to ne treba ovom gradu. Ova država ima i previše dušmana oko sebe, a ne da gledamo svoje prve komšije poprijeko.
Neka igraju na Grbavici, u svom gradu, bujrum, nema problema.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 25 jul 2019, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 17:26

Pa **** mu mater te sitnice bar ne bi trebale biti toliki problem, i ono od reprezentacije treba popisat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2019, 17:28

Ocigledno da ovima jesu problem jer nit ko popravlja nit izgleda ima namjeru. I ona mreza na jugu na jednom dijelu je pocijepana tacnije dio prema zapadu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 jul 2019, 17:29

Manijaci19871921 je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Treba pitati lobotomce hoce li pustiti da komsije igraju. Danana prije svega.. Duhovni vodja..
Yebo te lobotomci i pitari, ti si najveca komedija ovde. Sad su komsije jel, yebali te pitari u cmar
Budi miran lobotomac. Uz nogu.

Gledaj ti sta oni rade, da utakmicu pitara uvezu da seru po Amaru i 400 hiljada tipa qooler. Kakvi balvani, gori od cetnika 93...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 jul 2019, 17:30

LjoZee je napisao/la:Ocigledno da ovima jesu problem jer nit ko popravlja nit izgleda ima namjeru. I ona mreza na jugu na jednom dijelu je pocijepana tacnije dio prema zapadu.
Hvala Bogu pa je ta mreza pocijepana, meni su te mreza iza golova najgluplja stvar na svijetu, to samo kod nas ima iz nekog razloga
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 17:31

Pitarima dat makaze i kante u ruke, inače prijaviti da je neuslovan za euro utakmice :lol:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 jul 2019, 17:32

let3 je napisao/la:
HongKong je napisao/la:Ma da nam 100 miliona ponude ne smiju igrati. Sto nisu politicka **** sjela s lopovima iz saveza kad su nas **** za licencu? Nikog nije bolio ****, dok su ona **** iz rsa sve uradili da **** Radnik prije Zelje ode u Europu. Ako pristanu na bilo kakav dogovor s onim dusmana moju podrsku vise nemaju. Nek **** od kluba.
https://sport.****/nogomet/247394/gr ... oj-tribini
Eto koga hoce da puste na stadion. Dok smo mi od usta odvajali da kupimo stolice, da sredimo stadion da igramo ove utakmice koje oni danas ne mogu, ne da nisu pomogli nego su kao oni divljaci 92.poceli rusiti i paliti. Zasto fgr stoka ne napravi neku akciju pa uloze u stadion da mogu igrati. Hoce ****.
Ko dozvoli da stoka udje na nasu Grbavicu neprijatelj je kluba.
Honže Konže

Pusti ba te kretene i neodgojene idiote koji su palili stolice.
Dosta pitara je branilo ovaj grad, Grbavicu i kao naselje i kao stadion, dalo svoje živote. Ne možeš generalizovati stvari, zbog tih nadrogiranih kretena sa slike. Ne treba se zbog 100 krezubih majmuna spuštati na taj nivo.
Svako ima nekog rođaka ili komšiju ili jarana koji je zvrk, to su mahom normalni likovi.. Kakvi crni dušmani, o cemu pricas :?
Bezveze se raja fura na beogradska primitivna sranja, to ne treba ovom gradu. Ova država ima i previše dušmana oko sebe, a ne da gledamo svoje prve komšije poprijeko.
Neka igraju na Grbavici, u svom gradu, bujrum, nema problema.
:salut:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2019, 17:32

irfo je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Ocigledno da ovima jesu problem jer nit ko popravlja nit izgleda ima namjeru. I ona mreza na jugu na jednom dijelu je pocijepana tacnije dio prema zapadu.
Hvala Bogu pa je ta mreza pocijepana, meni su te mreza iza golova najgluplja stvar na svijetu, to samo kod nas ima iz nekog razloga
Nek je onda skinu skroz, a ne ruglo praviti. Bar prosle sezone na istoku i sjeveru je bila ok situacija, ali da niko jug ne uredjuje ne razumijem. I Pekic za 5 minuta moze skinuti one od reprezentacije. Nosi ih u pm koji ce nam k vise.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 17:34

Zato me brine i taj krov na istoku, kad vidim ove "sitnice"...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 jul 2019, 17:35

Ma jug ne čiste vjerovatno jer se konstantno prlja, raja tamo navija, skače po stolicama, vjerovatno u zanosu se poneka i polomi, ne isplati se to čistiti poslije svake utakmice, al' eto nekad u nekad bi bio red da se to odradi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 25 jul 2019, 17:37

Nista stadion, samo NOGA U DUPE.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2019, 17:38

Ma ne mora cistiti stalno stolice, ali jbo te komadi zida po onom dijelu gdje se hoda. Taj dio zida koji je propao je tamo do istoka i kad smo izlazili sa tekme bukvalno komadi tog zida su bili po podu i to komadine, a ne komadici. Prosla uprava je dobro radila za odrzavanje juga sto se tice tih sitnica. Ova trenutna ni dotakla nista nije za jug.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 17:39

Joj jedva čekam subotu, a ako kiksamo i to majke mi biće depresije

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 jul 2019, 17:40

LjoZee je napisao/la:Ma ne mora cistiti stalno stolice, ali jbo te komadi zida po onom dijelu gdje se hoda. Taj dio zida koji je propao je tamo do istoka i kad smo izlazili sa tekme bukvalno komadi tog zida su bili po podu i to komadine, a ne komadici. Prosla uprava je dobro radila za odrzavanje juga sto se tice tih sitnica. Ova trenutna ni dotakla nista nije za jug.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2019, 17:41

Bas je smijesno sto je jug u raspadnom stanju

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 jul 2019, 17:45

Treba napraviti kompilaciju postova želja i pozdrava cuvenog forumasa ljoze. Tribina napravljena prije 140 god, otkrio si ameriku. Treba reci Amaru da uzme ono misketovp sredstvo i ocisti stolice fakat si u pravu...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 17:46

Sad sam vidio lika sa Nike kesom, isti Mujezinović. Ne znam jesam li lud ili nas je čitao jutros :urnebes:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 jul 2019, 17:47

LjoZee je napisao/la:Ma ne mora cistiti stalno stolice, ali jbo te komadi zida po onom dijelu gdje se hoda. Taj dio zida koji je propao je tamo do istoka i kad smo izlazili sa tekme bukvalno komadi tog zida su bili po podu i to komadine, a ne komadici. Prosla uprava je dobro radila za odrzavanje juga sto se tice tih sitnica. Ova trenutna ni dotakla nista nije za jug.
Pa dobro, da se ne lažemo, prošla uprava je i jedina radila na infrastrukturi stadiona za razliku od mnogih prijašnjih uprava.

PS: Kad smo već kod krova na istoku, je l' prošao onaj rok za prijem ponuda u vezi izvođača radova?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 jul 2019, 17:48

Osim13 je napisao/la:Sad sam vidio lika sa Nike kesom, isti Mujezinović. Ne znam jesam li lud ili nas je čitao jutros :urnebes:
:lol: :lol:

@Bezideja postajes biti naporan
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 jul 2019, 17:49

irfo je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Sad sam vidio lika sa Nike kesom, isti Mujezinović. Ne znam jesam li lud ili nas je čitao jutros :urnebes:
:lol: :lol:

@Bezideja postajes biti naporan
I vi ste meni dosadni s preseravanjem pa sta.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.