FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 12 dec 2018, 13:38

Nisi skontao poentu price brate. Njihov budzet je 20-30miliona eura...a nas 4-5miliona ako je i toliko. Koliko para toliko muzike. Oni su izgubili od psg 1:4...mi bi 0:12...kad budes dovodio prave igrace pa makar ove najbolje iz nase lige Memisevic...Ordagic...Kojic...Serbedzic...Todorovic...mali Besirevic onda ces moci da igras i ne izgubis 8:0 od Atalante. Kod nas kad skupis od svakog igraca po nesto jedva da mozes napraviti 3 dobra. To sto mi mislimo da imamo igrace za Evrope dodje ti odgovor svake godine. Samo sto mi brzo to zaboravimo pred euforijom zvana PLBiH kad pobijedis tamo neku Mladost(uz duzno postobanje njima). Ima to veze i malo sa mudima kako ti kazes al dzaba ti muda ako nemas kvalitet. Ovo sto mi imamo je doboljno da se nosis sa recimo nekim osrednjim timom rumunije...poljske...i tih zemalja. Ostali jaci ti je tarapana kao sto smo i navikli. Samo je malo tesko pogledati istini u oci.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 dec 2018, 13:46

ado-hz je napisao/la:Nisi skontao poentu price brate. Njihov budzet je 20-30miliona eura...a nas 4-5miliona ako je i toliko. Koliko para toliko muzike. Oni su izgubili od psg 1:4...mi bi 0:12...kad budes dovodio prave igrace pa makar ove najbolje iz nase lige Memisevic...Ordagic...Kojic...Serbedzic...Todorovic...mali Besirevic onda ces moci da igras i ne izgubis 8:0 od Atalante. Kod nas kad skupis od svakog igraca po nesto jedva da mozes napraviti 3 dobra. To sto mi mislimo da imamo igrace za Evrope dodje ti odgovor svake godine. Samo sto mi brzo to zaboravimo pred euforijom zvana PLBiH kad pobijedis tamo neku Mladost(uz duzno postobanje njima). Ima to veze i malo sa mudima kako ti kazes al dzaba ti muda ako nemas kvalitet. Ovo sto mi imamo je doboljno da se nosis sa recimo nekim osrednjim timom rumunije...poljske...i tih zemalja. Ostali jaci ti je tarapana kao sto smo i navikli. Samo je malo tesko pogledati istini u oci.
Plzen nema neki budzwt aman zaman, sve domaci igraci a igra lp
Maribro sa 50-8 tada milja eyra igrao lp
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 dec 2018, 13:51

Nazalost nijedna ekipa u BiH nema mogucnost da zadrzi/okupi ekipu tipa Piric,Todorovic,Serbecic,Memisevic,Subic,Ordagic,Besirevic,Duljevic,Stilic,Suljic,Koljic (ovo je onako na prvu sto mi je palo na pamet). Razlog tome je uzasna infrastruktura i los materijalni polozaj bh klubova.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 12 dec 2018, 14:15

Jeli neko od vas ranijih godina uzimao bordo paketic. Kakav je sadrzaj, vrijedi li petobanku?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 12 dec 2018, 14:39

Amca007 je napisao/la:Jeli neko od vas ranijih godina uzimao bordo paketic. Kakav je sadrzaj, vrijedi li petobanku?
Komentar sa fb stranice : Novogodišnji paketić će sadržavati originalnu duksericu za mališane iz Bordo Fan Shopa, igračku, klupski suvenir i slatko-slani program. Dodjelu paketića pratit će predstava za djecu. Događaj će se održati 27. decembra u 18 sati, u sali hotela Hills.
Sarajevo ljubavi moja.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 12 dec 2018, 14:49

sonpenn je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Jeli neko od vas ranijih godina uzimao bordo paketic. Kakav je sadrzaj, vrijedi li petobanku?
Komentar sa fb stranice : Novogodišnji paketić će sadržavati originalnu duksericu za mališane iz Bordo Fan Shopa, igračku, klupski suvenir i slatko-slani program. Dodjelu paketića pratit će predstava za djecu. Događaj će se održati 27. decembra u 18 sati, u sali hotela Hills.
Ima li popust za članove,čini mi se da je ranije bilo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 dec 2018, 14:51

Anex je napisao/la:
sonpenn je napisao/la:
Ima li popust za članove,čini mi se da je ranije bilo
Prije je bio, ovaj put nema, nažalost.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 dec 2018, 14:59

Početkom sedmice objavljena je nova UEFA-ina rang-lista klubova, formiranoj na osnovu rezultata u zadnjih pet sezona, a prema kojoj će se naredne sezone krojiti sastavi takozvanih “šešira” i statusi (ne)nosilaca. Na listi se nalazi sedam bh. klubova.

Jedini bh. klub koji je ušao u Top 200 je mostarski Zrinjski. Aktuelni bh. prvak trenutno se nalazi na 198. mjestu, sa ukupno 5.250 bodova.

Sarajevo je plasirano na 233. poziciju (4.250 bodova), zatim slijedi Željezničar na 288. mjestu (3.500), Široki Brijeg na 341. (2.250 bodova), a Sloboda i Radnik dijele 394. mjesto (250 bodova). Olimpik je na 396. mjestu i to je sve od bh. predstavnika na UEFA-inoj ljestvici.

Lidersku poziciju na listi drži šampion Evrope Real, a do desetog mjesta slijede Bayern, Barcelona, Atletico, Juventus, Sevilla, PSG, Manchester City, Porto i Arsenal.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 dec 2018, 15:17

robertkosar je napisao/la:Kada ce javiti da su otjerali ove skart igrace tipa lelic i ostali
Vjerovatno su u klubu zakljucili da je bolja opcija davati im u mjesecnim ratama ono sto im pripada nego im davati"otpremnine" i ciste papire.Meni se takodje cini logicnim.Neko je spominjao i plate po ucinku,pa ako ne igra ima i umanjena primanja(za ovo nisam siguran).Oni nece raskid ugovora i ciste papire , jer za nase prilike imaju dobra primanja.ABd da u buducnosti imamo sto manje ovakvih promasaja.I tu se pokazuje Akademija kao pravi put , jer imas odlican uvid u kvalitet svakog pojedinca.Pozdrav skoro pa generacijo(60+) :urnebes: :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 12 dec 2018, 15:26

Samozdravlje je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:Kada ce javiti da su otjerali ove skart igrace tipa lelic i ostali
Vjerovatno su u klubu zakljucili da je bolja opcija davati im u mjesecnim ratama ono sto im pripada nego im davati"otpremnine" i ciste papire.Meni se takodje cini logicnim.Neko je spominjao i plate po ucinku,pa ako ne igra ima i umanjena primanja(za ovo nisam siguran).Oni nece raskid ugovora i ciste papire , jer za nase prilike imaju dobra primanja.ABd da u buducnosti imamo sto manje ovakvih promasaja.I tu se pokazuje Akademija kao pravi put , jer imas odlican uvid u kvalitet svakog pojedinca.Pozdrav skoro pa generacijo(60+) :urnebes: :thumbup:
Leliću i Pavloviću ugovori ističu na kraju sezone, tako da oko raskida ne bi trebalo biti puno problema.
Hodžić ima još godinu i pol ugovora, tu će već teže ići. Jedino ga gdje poslati na posudbu ili nešto tipa one trampe Šišić-Anđušić.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 dec 2018, 15:38

Peco-Hodžić bi bilo idealno.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 dec 2018, 15:45

MortemHz je napisao/la:Peco-Hodžić bi bilo idealno.
ma nije ni on neka pljačka al daj šta daš
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 12 dec 2018, 15:46

-Hodzic isto ne bi bilo lose.
ZZ

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 dec 2018, 16:40

moj uzor-S.G je napisao/la:
-Hodzic isto ne bi bilo lose.
:urnebes: :urnebes:
Treba im poslat Hodzica i kofer s parama i udarat se nogom u guzicu :urnebes:
1946~

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 dec 2018, 16:43

Šta mislite o Glišiću? slobodan
raskinuo sa radnikom, navodno smo ga i prije tražili, prije Halila
on , po meni uz malo sreće, mislim da bi bio bolji i od Šišića i Hebiba
jako je dobar u kontri :hmmmmm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 dec 2018, 17:05

ado-hz je napisao/la:Nisi skontao poentu price brate. Njihov budzet je 20-30miliona eura...a nas 4-5miliona ako je i toliko. Koliko para toliko muzike. Oni su izgubili od psg 1:4...mi bi 0:12...kad budes dovodio prave igrace pa makar ove najbolje iz nase lige Memisevic...Ordagic...Kojic...Serbedzic...Todorovic...mali Besirevic onda ces moci da igras i ne izgubis 8:0 od Atalante. Kod nas kad skupis od svakog igraca po nesto jedva da mozes napraviti 3 dobra. To sto mi mislimo da imamo igrace za Evrope dodje ti odgovor svake godine. Samo sto mi brzo to zaboravimo pred euforijom zvana PLBiH kad pobijedis tamo neku Mladost(uz duzno postobanje njima). Ima to veze i malo sa mudima kako ti kazes al dzaba ti muda ako nemas kvalitet. Ovo sto mi imamo je doboljno da se nosis sa recimo nekim osrednjim timom rumunije...poljske...i tih zemalja. Ostali jaci ti je tarapana kao sto smo i navikli. Samo je malo tesko pogledati istini u oci.
I CZ i Dinamo su znali naletiti na minu(Lion,Liverpul),ali su i profitirali po raznim osnovama(nagrade UEFA,prodaja igraca,sponzori,publika-posjeta).Ni oni nisu preko noci to uradili.Dugogodisnja tradicija,omladinski pogon i planski rad.Opet ce oni naletiti na minu i gubiti 5,6 razlike.
I mi trebamo biti svjesni da nas mina vreba,ako naletimo na katila iz lige 5.Ono sto nam se ne smije desiti da igraci potonu(citaj budu bezobrazni) poslije 4,5:0 . Uvjek poraz moze biti bolniji.Mislim da smo poslije Italijana(sa raznih kontinenata)krenuli pravim putem. Hocemo li biti istrajni i ici konstantno linijom napretka zavisi od Amidze i Uprave,koja pokazuje da bi mogla znati pravi put(Akademci,kvalitetan kondic. trener,dobra medec. ekipa,nutricionista itd..).

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 dec 2018, 17:06

Glisic je centralni napadac. Istina je da smo se interesovali ali prije Handzica. Pisali smo prije nekoliko dana. Potpuno nepotreban igrac po meni.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 dec 2018, 17:13

belosevic28 je napisao/la:Glisic je centralni napadac. Istina je da smo se interesovali ali prije Handzica. Pisali smo prije nekoliko dana. Potpuno nepotreban igrac po meni.
ma ko napadač ništa, kod Husa ne može centralni špic igrat ako nije 1m90 minimum :D
ali može po krilu a la Tatar,ili iza špica, jeftin je a k'o što rekoh solidan iz kontre, drži loptu dobro...
mislim da se ne bi bunio da ulazi s klupe....bolji je s loptom od Šišića i Hebe koji paniče kad su na lopti...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 dec 2018, 17:13

Denchi je napisao/la:Šta mislite o Glišiću? slobodan
raskinuo sa radnikom, navodno smo ga i prije tražili, prije Halila
on , po meni uz malo sreće, mislim da bi bio bolji i od Šišića i Hebiba
jako je dobar u kontri :hmmmmm:
Ma sve je to u 5 dkg . Ko je znao dovesti Tatara,Crepulju,Stanojevica,Adukora,Rahmanovica , a opet neko je znao ukomponovati Akademce i iskusne i napraviti +5( i ako se tome nismo nadali) , nadati se da ce znati dovesti nove ako budu trebali.Za klupe takodje imamo dobar materijal .Tako da ???

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 dec 2018, 17:14

Denchi je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Glisic je centralni napadac. Istina je da smo se interesovali ali prije Handzica. Pisali smo prije nekoliko dana. Potpuno nepotreban igrac po meni.
ma ko napadač ništa, kod Husa ne može centralni špic igrat ako nije 1m90 minimum :D
ali može po krilu a la Tatar,ili iza špica, jeftin je a k'o što rekoh solidan iz kontre, drži loptu dobro...
mislim da se ne bi bunio da ulazi s klupe....bolji je s loptom od Šišića i Hebe koji paniče kad su na lopti...
Ti su najskuplji . :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.