Ma znam Adi, ali više sam postao ljut na dovođenje ovi 25+ Mil igraca. CDK je bio zadnji koji je nesto valjao, ovo ostalo je čisto smeće. Isto tvrdim i za tog Jašara. Nista jantamo nisam vidio vrijedno 35 mil.
Nebi ja dovodio nikoga. Zasto? Sine cilj ti je 4to mjesto i mislim da imaš dovoljan kadar za to. Igraš svaki 7 dana, znaci znas tačno koliko utakmica do kraja i sad uživaj.
Daj Bože da možemo prodat ovu prevaru Nj...knj jer očajan i nece ga niko. Lucca je isto užasan, al to je stim 30+ Mil igracima. Kad smo ovdje spominjali onog iz Stuttgarta nije ga bilo ni na mapi. Sad kad je 55 Mil e sad bi da ga dovode. Ovaj mali iz Manche kad smo ga tražili izabrao je Man Utd (boli me briga sto je manager tražio, ti potpisujes na kraju), i sad bi ga opet kod nas.
A sto se tice kupa, prošle godine smo svi a najviše ja ovdje slavili taj nebitni kup, ej kao da Ch Ligu osvajamo. A na tabeli bili 9ti. E sad smo ispali iz tog stanja a na tabeli smo drugi. Draže mi je tako nego obrnuto sa Mister Sinanom
I Adi i Beduin, daj molim vas prenesite to na privatni, nije lijepo takve riječi ovdje citati. Mogu ovdje i djeca doci i pročitat ovaj forum, i stvarno nije primjerno da dečkić od 12 godina čita takve stvari. Mislim i sam sam kriv jer pišem grozne stvari isto sramota je. Al izvuku mi živce tamo na terenu i onda poludim. Al eto, pokušat cu se suzdržati