Bezideja je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Bezideja je napisao/la:Sranje od press konferencije. Prica da Veseli ne moze igrati u Premijer ligi, da su nam igraci nekvalitetni. Pa zasucite rukave i dovedite igrace, a ne kenjat bezveze u prazno sto svi znamo..
Sto si preskocio dio u kom kaze da za nase uslove i pare niko kvalitetan nece doc

joj joj
Nema tu joj da mi je babo rodjeni. Neka nadju ljude koji mogu dati pare, pa dosta vise suplje price. Ekipe s San Marina, Luxemburga, Malte, itd prolaze predkola a mi ispadamo u prvom.
Koji ces klinac u klubu onda ako ne mozes napredovati?? Ublehario mi je Senad cetri godine, sad mi nastavljaju ublehariti..
Niko ne trazi da se dovede Mpabe, Nejmar, Ronaldo. Nego se truditi i pokusavati obezbjediti sto bolje igrace.Mogu i ja onda biti trener bez pola muke i ovako pricati...
Ja volim Amara, al lupa ko maksim po diviziji¨!!
Kako ćeš naći kad je država nakaradna,niti ima zakona o sportu i na to sve plaćaš ogromne pare na poreze i doprinose ko nigdje u svijetu.
Ko će se normalan upustiti u priču gdje nisi zakonom zaštićen?
Da je iole normalna država,misliš da bi Čović i Mile onako djelili novac iz budžeta građana,pa sam akt je mješanje politike u sport a pravila UEFE su jasna.
Kakva vlast, takvo je i stanje u društvu,u sportu itd.
A da se radi na pronalženju rješenja,bogme se radi!