FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la padobranac1978 » 27 jul 2011, 22:16

slikaslikaslikaslikaslikaslikaslika
Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 27 jul 2011, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

DamirFKR
Kontakt:

Post Postao/la DamirFKR » 27 jul 2011, 22:19

Po meni navijaci Sarajeva i Slobode su najbolje edukovani sto se tice navijackog kodeksa,maloprije sam gledao slike na sarajevo-x i svaka vam cast i puno srece sutar protiv sparte nadam se da ce te se vartit sa povoljnim rezultatom i ponovo obradovat ovo napacenu drzavu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2011, 22:21

HzDv95 je napisao/la:Virtual na jednoj temi sam te lagahno odbranio ali ovdje onako ljudski srcano bih te zamolio da ne sereš !
Naježim se od nerealnih navijača. Oba kluba imaju minimalne šanse za prolaz i to je surova realnost. Ovi klinci Spartu predstavljaju kao da je Pofalićki.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 jul 2011, 22:24

torlak ce da igra 100 % vjeruj te mi ovo je samo jedna mala takticka varka ped mec...
Samo Sarajevo

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jul 2011, 22:25

padobranac1978 je napisao/la:slikaslikaslikaslikaslikaslikaslika
Jel to el Toro ''izilazi'':mrgreen:
@Virtual ti fakat ne poznajes nas mentalitet,ili cemo usrati i podcijeniti od fljamurtarija ili cemo Barcelonu posrati u 3D ako ista funkcionira.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 jul 2011, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 27 jul 2011, 22:25

Ovi dresovi (ako su dresovi) sa treninga, hoćete u njima igrati ili .. ? Jer nema logike dan prije utakmice ih oblačiti :S
U mom svijetu važe moja pravila

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 jul 2011, 22:28

TheDinoRules je napisao/la:Ovi dresovi (ako su dresovi) sa treninga, hoćete u njima igrati ili .. ? Jer nema logike dan prije utakmice ih oblačiti :S
Vjerovatno ima jos jedna garnitura ili dvije,tri.......eno Medunjanin navija za vas,zibje.... 8-)

BRUTALFANS
Kontakt:

Post Postao/la BRUTALFANS » 27 jul 2011, 22:28

TheDinoRules je napisao/la:Ovi dresovi (ako su dresovi) sa treninga, hoćete u njima igrati ili .. ? Jer nema logike dan prije utakmice ih oblačiti :S
U ovim dresovima cemo igrat i oblacicemo ih dan ranije prije svake utakmice radi logike......Kakve dijece ima ovdije i kakvih monstruma to je cudo.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 27 jul 2011, 22:33

Virtu4l je napisao/la:
HzDv95 je napisao/la:Virtual na jednoj temi sam te lagahno odbranio ali ovdje onako ljudski srcano bih te zamolio da ne sereš !
Naježim se od nerealnih navijača. Oba kluba imaju minimalne šanse za prolaz i to je surova realnost. Ovi klinci Spartu predstavljaju kao da je Pofalićki.
Znas sta je najbolje, stati ispred TV-a i radovati se kad Drogba zabije Boltonu ili kad Iniesta sjajno proigra Pedra i ovaj zabije za vodstvo od 2:0 protiv Osasune.
NON MOLLARE MAI

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 jul 2011, 22:35

Alen Škoro je napisao/la: Znas sta je najbolje, stati ispred TV-a i radovati se kad Drogba zabije Boltonu ili kad Iniesta sjajno proigra Pedra i ovaj zabije za vodstvo od 2:0 protiv Osasune.
Tako j'. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 27 jul 2011, 22:35

DamirFKR je napisao/la:Po meni navijaci Sarajeva i Slobode su najbolje edukovani sto se tice navijackog kodeksa,maloprije sam gledao slike na sarajevo-x i svaka vam cast i puno srece sutar protiv sparte nadam se da ce te se vartit sa povoljnim rezultatom i ponovo obradovat ovo napacenu drzavu.

Hvala na lijepim zeljama, al' se vise ne provaljuj kad je u pitanju edukacija navijaca Slobode. ;)
NON MOLLARE MAI

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 jul 2011, 22:38

Budi mu zaFalan kad je pored nas rek'o za Slobodu. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 jul 2011, 22:39

Iako je trening bio zatvorenog tipa, saznajemo da je bio zaista žestok i da je Plišek poseban akcent obratio na fizičku spremu.

"Igračima je potrebno mira. Moraju ustati u pola devet ujutro i onda slijedi lagano trčanje parkom, odmor, pa utakmica. Jako je bitno da su im misli koncentrisane samo na utakmicu", rekao je Plišek.

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 27 jul 2011, 22:44

FK Sarajevo je napisao/la:Rumunsku ligu ove sezone osvojio je Otelul iz Galatija.To je ekipa koja je cesto u posljednjih par godina igrala u Europi.Te godine kad je Cluj izbacio nas pobjedio je Romu ;) .
Nije tacno da je te godine podbejdio romu,nego godinu prije,jer ste vi igrali kup uefa odnosno europsku ligu a roma i chelsea su bili u grupi , tako da je to bila liga prvaka.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2011, 22:53

Arnelinho je napisao/la:
Devil je napisao/la:Prvo po fizionomiji igre koja danas vise uspeva u fudbalu jer odbrana preovladava vise nego napad,jer cvrstina preovladava vise nego lepota...
Iako je na klupi Genka bar za mene bolji strucnjak nego na klupi Sparte,Sparta igra fudbal "koji se danas trazi" gde sa puno cvrstine ulaze u utakmicu,gde prvo gledaju da obezbede svoj gol pa tek onda protivnicki.
Genk iako ima verovatno bolje pojedince je takticki ispod Sparte,ali u timskom sudaru otvoreni fudbal Genka nasprem cvrstine Sparte bi bio porazen samo tako.
1.Bolji stručnjak
2.Jača liga
3.Bolji pojedinci
4.Više reprezentativaca

btw.Ne znam zašto misliš da bi "otvoreni fudbal" izgubio protiv "čvrstine",kad fudbal svakim danom demantuje ovu tvrdju, no nebitno, da ne ulazimo u raspravu.
Devil je napisao/la:Cek jel' mi i dalje pricamo o onome Genku za koji su igrali Mikulic,Bosnjak,Vrancken,Cornelis...
Mikulić je imao finu karijeru:Genk,D.Zagreb(?),Standard...
Ova tri doduše nisu vrijedna spomena.
Druga stvar, da te napomenem da je taj Genk tada završio drugi u Belgijskoj ligi, koja je sigurno bolja i konstantno bolja od Češke. U konkurenciji kakva je Standard,Briž i Andrelecht. Ovo nije mala stvar.

Pored tih zalutalih u Genku su igrali i Matoukou,Ljubojević (bivši Dinamovac),Caillet-igrač sa iskustvom u Francuskoj ligi,Toth-igrač koji je igr'o u Turskoj i Holandiji,Soetares-tada došao iz Ajaxa i Dahmane,koji je nakon te sezone prešao u Briž.

Dok danas u Sparti igraju (od zvučnijih):
Zitka( nisam siguran, al' mislim da je II vratar češke,a da je branio u Anderlechtu-to znam),37-godišnji Repka,Zapotocny,bivši član Bešiktaša,Brabec,Sionko (znamo ga valjda),Matejovski,kog znamo iz EPL(Reading) i njihov talenat Vaclav Kadlec.

Fora je samo da su svi nabrojani debelo preko 30, osim Kadleca.Tako da sam mišljenja da je sve ovo u 5 deka.

Ako ova mladost Sarajeva ne može to na brzinu,igrivost i aagresivnost (ne grubost) dobit, onda ne znam koga mogu. :roll:

btw. Kad spomenete neki klub iz Češke lige, isto k'o da ste mi spomenuli klub iz HNL, takav filing imam. :D
Prvi cu deo preskociti tu je vec ono sto ne volim da radim,jer se radi o cistim ukusima,ali cu se osvrnuti na ovaj drugi deo.
Pored tih zalutalih u Genku su igrali i Matoukou,Ljubojević (bivši Dinamovac),Caillet-igrač sa iskustvom u Francuskoj ligi,Toth-igrač koji je igr'o u Turskoj i Holandiji,Soetares-tada došao iz Ajaxa i Dahmane,koji je nakon te sezone prešao u Briž.
Nije bitna neka karijera pre toga i posle toga bitna je bila trenutna forma i trenutne igre koje kod fudblera Genka te sezone nisu bile nesta,doci cemo i do toga kasnije,bitno je sada,isto kao sto je taj isti Genk pre par dana doslovno ubio Lyona u prijateljskoj i Anderlecht u Supercupu,da bi sinoc taj isti Genk odigrao poprilicno lose i kao sto i njihovi mediji kazu mozda i nezasluzeno pobedio,vec da je remi najrealniji ishod.
Tada su u Genku jos igrali i Bailly,Da Silva ,Haroun,cisto ako nesta znaci,da ne mislis da ne znam ko je igrao i dobro znam zasto sam to rekao.
Druga stvar, da te napomenem da je taj Genk tada završio drugi u Belgijskoj ligi, koja je sigurno bolja i konstantno bolja od Češke. U konkurenciji kakva je Standard,Briž i Andrelecht. Ovo nije mala stvar
.
Nije mala stvar samo sto je to bilo u sezoni 06/07,dakle sezona u kojoj se "kvalifikovao" da izadje na megdan SArajevu.A mec protiv Sarajeva je bio u sezoni 07/08,zar mi ne pricamo o toj generaciji Genka. :? E sada lepo proveri koji je Genk bio u toj sezoni.Hoces ja odmah da ti kazem,10 je bio.Ej 10,u konkurenciji jednog Zulte Waregema,Charleoia,Westerloa,GBA(svi su oni bili ispred njih).Eto sto ja kazem da je taj Genk duplo slabi nego ovaj danas,samim tim slabi i od Sparte,ili je ipak i 10 mesto u Belgijskom sampionatu jace nego 1-3 u Ceskoj. :?
Zbog toga ti ja govorim,moj ti,ne govorim ja to uprazno,ne govorim ja zbog toga sto ne volim Sarajevo,ne govorim ja zbog toga sto mislim da su Mikulic,Toth,Bailly,Caillet i ostala ekipa losi igraci,govorim zbog njihove forme u tome prvenstvu koja je bila kriminalna,od 8 meseca 2007 pa sve do 5.meseca 2008.igrali su kriminalno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 27 jul 2011, 22:55

BRUTALFANS je napisao/la:
U ovim dresovima cemo igrat i oblacicemo ih dan ranije prije svake utakmice radi logike......Kakve dijece ima ovdije i kakvih monstruma to je cudo.
Kakvih nepismenih ljudi ovdje ima, to je čudo jedno.
(*igrati, *dijece, *ovdije)
U mom svijetu važe moja pravila

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 jul 2011, 23:09

Iznenadjuje me precjenjivanje Sparte ovdje,po meni je pozeljniji protivnik od Maccabia,ako nista,onda sto se do sada pokazalo da izraelski klubovi ne leze nasima nimalo.

Devil me isto iznenadio konstantacijom da je danasnja Sparta jaca od danasenjega Genka,ova danasnja Sparta je jaka ko' i Hajduk Split,Sarajevo sutra ostvaruje povoljan rezultat i prolazi cehe.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 27 jul 2011, 23:11

TheDinoRules je napisao/la:
BRUTALFANS je napisao/la:
Kakvih nepismenih ljudi ovdje ima, to je čudo jedno.
(*igrati, *dijece, *ovdije)
E neka si mu rekao,papak ne zna fino!
I mene cudi zasto se trenira u dresu u kojem se igra?
To nisam nigdje vidio.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 27 jul 2011, 23:15

Ima da pojedincima zabale usta kada na jednom evropskom gostovanju vide stotine navijaca FKS :D

Ne brinite za Torlaka :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 jul 2011, 23:30

Dirk je napisao/la:Ima da pojedincima zabale usta kada na jednom evropskom gostovanju vide stotine navijaca FKS :D

Ne brinite za Torlaka :D
105 KM treba i prosjecnom navijacu Zelje koji dolazi sa strane za sutrasnju utakmicu.. Prvi ja, koji nikad u zivotu nisam otisao na gostovanje bi uplatio npr za Cesku da Zeljo tamo igra.. Tako da ne vidim razlog za baljenjem u odnosu na blizinu i tako nisku cijenu..

Nadam se da ce Vam igrati Torlak, jer sa njim dobijate ogromno puno, a u slucaju izostanka gubite potrebnu cvrstinu u odbrani.. Vjerovatno je ovo samo varka Pliseka da bi Sparta usla u susret mozda ofanzivnije jos, ili sa nekom promjenom napadaca, ugl. vidjet cemo sutra..

Puno srece, i da ostvarite makar remi..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”