Joj kako Meša navuce ovu dvojicu na tanak led. I odmah je pokazao Stani gdje da probije.irfo je napisao/la:
Mi ovakvu jednostavnost u igri nismo vidjeli godinama od nasih pulena
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Rokoko87 je napisao/la:Ma mrš nije zanimljivo kad iz prve pogodišOsim13 je napisao/la:Bogi produženje ugovora?Rokoko87 je napisao/la:Sljedeće sedmice dva potpisa
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fareus1921 je napisao/la:Potpis tvog najj igračaOsim13 je napisao/la:To je to, zato dolazi do izražaja u ovim utakmicama sa jakim tempom na obje strane.Raonffa je napisao/la:Jučer sam primjetio da Kemo ima vrlo dobru 'dugu loptu' svaki put je pogodio saigrača, obično Krpića, mada ima tu i do Krpića, jučer je vala kupio većinu lopti.
Što se tiče Hajdarevića, ne treba 'galamiti' na momka, svakome se desi loš dan. On je specifičan igrač, možda i jedini veznjak u ovom rosteru koji je prava radilica i koji prvenstveno zna kvariti igru protivnika i biti agresivan maksimalno, ponekad pokaže i da zna nešto prema naprijed, pogotovo kada povuče loptu. Vjerujem da će biti bolji u budućnosti.
Bogat si čovjek, uokviri to!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Iako se radi o analizi prošlosezonskih utakmica, mislim da je fin materijal unatoč tome što je sad Vukas tu sa vjerovatno drugačijim taktičkim zamislima
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja sam ljubomoran.... Zaimeee ruzit cu te kad dodjes u lokal... Njemu potpisujes, meni ni slike neces 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- MocMahale444
Dobar je vidi se da zna lopte ali ja gledam 26 minuta i on lipso. Nema snage sekunde.irfo je napisao/la:Kad sam ja govorio da ce Alispahic biti najvece pojacanje, kakva smirenost u igri, iskustvo, snaga, jos mu fali kondicije ali igrac kakav je falio sigurno
Zec je sebican igrac i treba mu 10 sansi da pogodi. Nista posebno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Izgleda da pokušava sa 3 u zadnjoj liniji igrati, što mi je zanimljivo onako za ovaj naš fudbal.braco je napisao/la:Iako se radi o analizi prošlosezonskih utakmica, mislim da je fin materijal unatoč tome što je sad Vukas tu sa vjerovatno drugačijim taktičkim zamislima
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Najviše na igri sa trojicom nazad je insistirao Sablić dok je bio trener Širokog. Adžem je isto protiv Širokog odigrao jednu utakmicu sa 3 nazad. I sjećam se da je Adžem protiv Mladosti kad smo zjanili isto promjenio formaciju tamo nekad pred kraj meča sa trojicom nazad. Na pamet mi samo još pada Starčević sa Krupom da je u rijetkim utakmicama igrao sa 3 nazad i to je to.Osim13 je napisao/la:Izgleda da pokušava sa 3 u zadnjoj liniji igrati, što mi je zanimljivo onako za ovaj naš fudbal.braco je napisao/la:Iako se radi o analizi prošlosezonskih utakmica, mislim da je fin materijal unatoč tome što je sad Vukas tu sa vjerovatno drugačijim taktičkim zamislima
- invincible1921
- Kontakt:
Da ima snage za vise od pola sata ne bi igro u nasoj ligi. Veliki znalac nema sta , al fkt jucd gledam covjek umro nakon 20 minMocMahale444 je napisao/la:Dobar je vidi se da zna lopte ali ja gledam 26 minuta i on lipso. Nema snage sekunde.irfo je napisao/la:Kad sam ja govorio da ce Alispahic biti najvece pojacanje, kakva smirenost u igri, iskustvo, snaga, jos mu fali kondicije ali igrac kakav je falio sigurno
=\_1921_/=
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma samo 4-2-3-1.... Za Osimove teorije dokazano.....
- Dokoljenko
- Kontakt:
Biće Željo opet šampion!Osim13 je napisao/la:04.08. - Svi na GRBAVICU!
GAZI Ž!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- MocMahale444
Koliko para toliko muzike, kako drugi dovedu igraca koji moze 90 min kao od sale.invincible1921 je napisao/la:Da ima snage za vise od pola sata ne bi igro u nasoj ligi. Veliki znalac nema sta , al fkt jucd gledam covjek umro nakon 20 minMocMahale444 je napisao/la:Dobar je vidi se da zna lopte ali ja gledam 26 minuta i on lipso. Nema snage sekunde.irfo je napisao/la:Kad sam ja govorio da ce Alispahic biti najvece pojacanje, kakva smirenost u igri, iskustvo, snaga, jos mu fali kondicije ali igrac kakav je falio sigurno
Lik zna lopte bas to je istina ali da onako brzo se umori mi je cudno.
Nadam se da ce Amar poceti kaznjavati igrace za sebicnost jer bilo je par sansi da se doda zavrsna lopta ali sebicnost nas handri.
Nego raja jel sletila ona hajdarova lopta sto je posla na mars.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Mislim da ce biti Hajdar od pocetka, a da ce ga Bojo zamjeniti. Bojo ima vece kvalitete prema naprijed a Hajdar prema nazad.irfo je napisao/la:Bojo umjesto Hajdarasamoposmatram je napisao/la:Sto se mene tice ista postava protiv Zrinjskog.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma sve isto samo Mujezinovic umjesto Hajdara po meni..... I u ofanzivnom djelu Ermin Zec Krpic i Veseli....
Amar kaze da je Mujezinovic dosta produktivniji kad udje sa klupe.Daje novu dimenziju igri,unese svjezinu i energiju u ekipu.kolezeljovac je napisao/la:Ma sve isto samo Mujezinovic umjesto Hajdara po meni..... I u ofanzivnom djelu Ermin Zec Krpic i Veseli....
23
Svi na GrbavicuDokoljenko je napisao/la:Biće Željo opet šampion!Osim13 je napisao/la:04.08. - Svi na GRBAVICU!
GAZI Ž!
08.08. Svi na Grbavicu, jer samo je jedan dom!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Fulio si temu za tu objavu....Admir74 je napisao/la:Svi na GrbavicuDokoljenko je napisao/la:Biće Željo opet šampion!Osim13 je napisao/la:04.08. - Svi na GRBAVICU!
GAZI Ž!
08.08. Svi na Grbavicu, jer samo je jedan dom!
- MocMahale444
Mujezin je bolji od Hajdara trenutno. Ovaj drugi panici i ima dosta losih pasova i unistenih lopti.
Plus njegov sut je ono vela havle.
Plus njegov sut je ono vela havle.
Zrinjski je individualno dosta jači u ofanzivi nego prošle sezone, sama igra mislim da je prilično slična, ali je pojedinci poput Hadžića, spremnog Šovšića, Govedarice, dižu na malo veći level.braco je napisao/la:Iako se radi o analizi prošlosezonskih utakmica, mislim da je fin materijal unatoč tome što je sad Vukas tu sa vjerovatno drugačijim taktičkim zamislima
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- desnibocni
- Kontakt:
Hajdarevic je nase dijete, daleko od toga da ga pljujem, i zaista mislim da bi uz neki pravi odnos prema treningu mogao napraviti lijepu karijeru, ali Bogami, Bojo prema njemu izgleda puno, puno ozbiljnije, zrelije i bolje. U svim pravcima... Mislim da bi za sve nas bilo bolje da igra Bojo.samoposmatram je napisao/la:Mislim da ce biti Hajdar od pocetka, a da ce ga Bojo zamjeniti. Bojo ima vece kvalitete prema naprijed a Hajdar prema nazad.irfo je napisao/la:Bojo umjesto Hajdarasamoposmatram je napisao/la:Sto se mene tice ista postava protiv Zrinjskog.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 7 gostiju.