AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Najmrže gostovanje sezone uspješno završeno. Idemo dalje.
Sretna nova godina svima
Sretna nova godina svima
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Rafa u 13 utakmica zabio 7 golova i 1 asistencija, sto je vise nego odlicno gledajuci partije koje pruza te poziciju koja mu nije primarna. Koliko god me nervira i cesto sam njegov kriticar jer znam da moze i mora bolje, opet statistika je na njegovoj strani, a znamo da cijelu sezonu igra sa razlicitim suigracima na poziciji napadaca, sto je dodatno otezavajuce i za bolje napadace od njega.
U istom periodu prosle sezone je postigao tek 6g i 5a, s tim da je 3g postigao u LP. Na kraju sezone je imao na kontu 12g i 13a mada je igrao i LP + superkup.
Vjerovatno ce imati daleko uspjesniju ovu sezonu, iako i dalje stagnira po pitanju igre i zapaganja, samo sto je sad blizi golu pa je za ocekivati vise golova, a manje asistencija.
U istom periodu prosle sezone je postigao tek 6g i 5a, s tim da je 3g postigao u LP. Na kraju sezone je imao na kontu 12g i 13a mada je igrao i LP + superkup.
Vjerovatno ce imati daleko uspjesniju ovu sezonu, iako i dalje stagnira po pitanju igre i zapaganja, samo sto je sad blizi golu pa je za ocekivati vise golova, a manje asistencija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.