RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Samo neka ove provokacije i prepucavanja ostanu na forumu...na tribini bez naglih poteza...juzina je...nisu ljudi u vinklu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
hahahaha, tako je tepsija, na ovoj južini pola ljudi nije "svoje"tepsija je napisao/la:Samo neka ove provokacije i prepucavanja ostanu na forumu...na tribini bez naglih poteza...juzina je...nisu ljudi u vinklu.
Velez-Derby county.stampy je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
ovo je bilo prije 39 godina, tada nisam ni bio rođen, mogu misliti kakva je tada bila atmosfera igrati kontra Derby Countiya koji je bio prejak tih godina.emil02in je napisao/la:Velez-Derby county.stampy je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
WakaFlocka
- Kontakt:
Upravo sam cuo od jednog igraca Sarajeva da je Osim rijesio dvicu danas.. Iskreno se nadam da ce ga Rodjeni demantovati i da je ovo samo jedna u nizu gradskih i ljubomorskih prica.
Forza!
Forza!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ma sve osim pobjede veleza je namjestaljka...WakaFlocka je napisao/la:Upravo sam cuo od jednog igraca Sarajeva da je Osim rijesio dvicu danas.. Iskreno se nadam da ce ga Rodjeni demantovati i da je ovo samo jedna u nizu gradskih i ljubomorskih prica.
Forza!
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Od vas i krecu sve te price vec godinama.WakaFlocka je napisao/la:Upravo sam cuo od jednog igraca Sarajeva da je Osim rijesio dvicu danas.. Iskreno se nadam da ce ga Rodjeni demantovati i da je ovo samo jedna u nizu gradskih i ljubomorskih prica.
Forza!
ma pustite to bit će prenos i sve ćemo vidjeti.
Jel prenos na bht?
jest ali u kombinovanom prenosu sa još 2 utakmice, dok će na MOJA TV biti samo ova utakmica.shaman7 je napisao/la:Jel prenos na bht?
Ma nek pobjedi ko bude bolji.Samo ne razumijem ove pitare koji potpaljuju kontaju sad ce Velez jos vise da zapne.Jadno.
Daj Bogati kako je to razmisljanje, eto taman ako se ovdje nesto pise tako ce biti na terenu (ko da ovo igraci citaju ili ne znam ti ko)Alipasino je napisao/la:Ma nek pobjedi ko bude bolji.Samo ne razumijem ove pitare koji potpaljuju kontaju sad ce Velez jos vise da zapne.Jadno.
Tako i tako ovdje je 90 % djece koja bezvze mlati gluposti itd
Nemojte molim vas više priča o nekim mutnim radnjama (kupovinama, prodajama, puštanjima, inatu, nenadanim posjetama u svlačionici...) i nemojte reagovati na prvu lošu informaciju i provokacije iz suprotnog tabora. Zadnjih dana su se digle prilično velike tenzije koje su od dobrodušnog navijačkog prepucavanja prerasle u zlobno, podcjenjivačko,političko i najgore autodestruktivno ponašanje. Evo ako na našoj temi svako ima pravo pisati šta hoće (nije mi jasno ipak da se neke stvari ne sankcionišu...), nemojte da mi između sebe stvaramo sumnje i podjele. Zašto svi koji su navijači "rođenih" ubacuju štetne priče na forum koji čitaju apsolutno svi? Takvih informacija je svakako pun grad, nemojte da to još moraju čitati i oni koji nas ne gledaju dobronamjerno...Nemojte radi ekipe koju svi tako volimo i trebamo podržati danas...
Svi mi realno znamo da su danas u igri sva 3 znaka:
- Ako prikažemo igru kao protiv Rudara i Travnika, teško da možemo nešto uraditi protiv Želje-2;
- Ako budemo na nivou zadnje utakmice, Željo se neće lijepo provesti-1;
- Ako pak naša igra bude u prosjeku ove polusezone x je najrealnija opcija.
Strpite se još par sati pa ćemo iza 19 h znati kako će se završiti utakmica i ko će imati pravo da nekog podbada, zeza, a svi ćemo u miru moći da analiziramo...
Svi mi realno znamo da su danas u igri sva 3 znaka:
- Ako prikažemo igru kao protiv Rudara i Travnika, teško da možemo nešto uraditi protiv Želje-2;
- Ako budemo na nivou zadnje utakmice, Željo se neće lijepo provesti-1;
- Ako pak naša igra bude u prosjeku ove polusezone x je najrealnija opcija.
Strpite se još par sati pa ćemo iza 19 h znati kako će se završiti utakmica i ko će imati pravo da nekog podbada, zeza, a svi ćemo u miru moći da analiziramo...
S*ebano vrijeme, ali ide se. Nadam se da će se moći vidjeti šta god, s obzirom na ovu kišurinu koja se izlila posljednjih dana.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja sam bio na toj utakmici, među ovom rajom. Došlo nas je troje sa obiležjem Veleža i niko nam nije ništa uradio isto tako i na povratku. Šta bez veze palite raju.stampy je napisao/la:2007.
[youtube][/youtube]
Na ovoj je bilo gađanje bakljama i kamenjem kad je RA prilazio stadionu,
kao i gađanje na Vilsonovom poslije utakmice.
Bilo je nekih malih provokacija na tribinama ali ništa posebno, malo oni nas malo mi njih.
Uvijek je bilo čarki među navijačima, ali to ne možeš porediti sa ponašenjem zapadnih fašista prema nama.
Sjetite se samo policijske torture od strane policije ZHK u tekmi protiv Lištice, koliko se sjećam to je bilo malo prije nego što su ubili Vedrana.
Kako god okreneš draže mi je da bude Željo(Sarajevo) prvak nego ovi fašisti sa zapada, koji mrze ovu zemlju i ovaj klub.
Pada li u Mstaru kiša? U Sarajevu ne prestaje cijelo vrijeme, tako već danima. Ovi na Otoci i na Koševu bi se mogli takmičiti u vaterpolu kako je krenulo. 
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Situacija u Mostaru ti je ista, ako ne i gora. Možda naši održe skaknje sa prečke u lokvu na glavu.Adviser je napisao/la:Pada li u Mstaru kiša? U Sarajevu ne prestaje cijelo vrijeme, tako već danima. Ovi na Otoci i na Koševu bi se mogli takmičiti u vaterpolu kako je krenulo.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
bordobijeli
- Kontakt:
FORZA VELEZ

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Volio bih da bude 1 ili x ali bit ce 2 to je sigurno. Uglavnom sretno rodjeni!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.