Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la L'Avvocato » 17 dec 2014, 22:23

Chinaglia je napisao/la:normalno da ima, kad lopovi nisu imali para? :D
2006. :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 dec 2014, 22:27

I čovjek ponovo hladno popljuva sve nas i zatrola kao i milion puta do sad (zbog posta jednog forumaša), i ponovo na kraju mi najgori :rol: .

Neka tehnologije, samo u Italiji i kad bi se uvela tehnologija kao i u NBA (da se gleda sve sumnjivo) ponovo bi pojedinci pisali kako se nekom šteli :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 17 dec 2014, 22:41

Chinaglia je napisao/la:joj, jest' mi drago što će klubovi plaćat', vidi rubentina, samo što nisu crkli od muke :urnebes:
Prvi koji ce crknut je Lotito,jos neki dan dobi kaznu od 10.000evra(plus 10.000 na racun kluba),ovo ako prezivi svaka mu cast :salut:
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 17 dec 2014, 22:55

Chinaglia je napisao/la:joj, jest' mi drago što će klubovi plaćat', vidi rubentina, samo što nisu crkli od muke :urnebes:
Mi cemo lapo-lapo platiti :D
embrace the chaos

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 dec 2014, 23:06

L'Avvocato je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:normalno da ima, kad lopovi nisu imali para? :D
2006. :mrgreen:
to je bilo taktički odrađeno, rezultati su vidljivi sada i prethodnih sezona! vuk dlaku mijenja, al' ćud nikad' :D

Padovan je napisao/la:I čovjek ponovo hladno popljuva sve nas i zatrola kao i milion puta do sad (zbog posta jednog forumaša), i ponovo na kraju mi najgori :rol: .
pa kad jeste, ti pogotovo :mrgreen:

berardi25 je napisao/la:
Prvi koji ce crknut je Lotito,jos neki dan dobi kaznu od 10.000evra(plus 10.000 na racun kluba),ovo ako prezivi svaka mu cast :salut:
možda je Tavecchio predsjednik, al' kako kažu drugi, Lotito je taj koji vedri i oblači iz drugog plana :mrgreen:

Denno je napisao/la:
Mi cemo lapo-lapo platiti :D
neka, hvala, s vama nikad ništa :D

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 17 dec 2014, 23:19

Ovom se najvise raduju Rossoneri ali ne brinem ja naci ce se opet nacin da izvaramo narod :cool:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 dec 2014, 00:19

MaGiCa je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la: Nije Napoli siguran toliko,Turci uvijek mogu iznenadit.Ali svakako su veliki favoriti.
A ovo gore ti je citat HeavensWondera,a ne moj :mrgreen:

EDIT:Eto vidis kako su se meni sad pomijesali citati.Al neda mi se ispravljat :mrgreen:

Slozhio si se sa HWom, tako da je to i tvojih usta djelo.
Nego, nisam pogreshio pri quotanju, vec me je razocharao stav da treba neki Turchin ili Holandez ili Bask da prodje dalje, a ne italijanski klub. Ako to zaista zhelish, onda bi morao da znash da se tako i tvom Interu otezhava put u Evropu i na taj nachin mu se umanjuje potencijal. :kafa:
Nisam se slozio nego sam citirao post kako bi prokomentirao sliku tj.parove.
Nemam nista protiv toga da Talijani izgube i ovo 3.mjesto za LP cak stovise pozeljno je.A onda Inter ako ne moze bit dovoljno kvalitetan za uzet jednu od prve dvije pozicije naravno niti ne zasluzuje tamo igrat.Pa taman 15 godina bio bez tog natjecanja necu imat problema s tim.Jednostavno osim Intera ne podnosim gotovo nista u tal.nogometu i sto manje ekipa bude u tim europskim natjecanjima to bolje.
Sto ce tice "Holandeza" Feyenoord mi je oduvijek jedan od drazih klubova pa je to glavni razlog zasto bi volio da oni prodju protiv Rome.Baskijci su isto simpaticni dok je jedino kod ovog para s Napolijem prevladala empatija prema Talijanima :mrgreen:

EDIT: Zaboravih od mrznje prema Talijanima zasto sam dosao na temu...jel Roma dogovorila Rabiota za sijecanj?Pricalo se na ljeto nesto o tome.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 18 dec 2014, 00:35

Produzio je Rabiot sa PSG. Nista od njega.

I to gore ti je lose razmisljanje, kad je liga jaca konkurentnija onda je i sam Inter jaci. Isto Juventini znaju da je veci gust kad se liga osvoji tesko nego lako.
embrace the chaos

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 dec 2014, 00:44

Denno je napisao/la:Produzio je Rabiot sa PSG. Nista od njega.

I to gore ti je lose razmisljanje, kad je liga jaca konkurentnija onda je i sam Inter jaci. Isto Juventini znaju da je veci gust kad se liga osvoji tesko nego lako.
+1
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 18 dec 2014, 00:45

Sissoko je napisao/la:
Manuel je napisao/la: Kako me nervira kad se konstanto sprdaju sa ovim takmicenjem,takmicenjem koje sada vodi u ligu sampiona ako ga osvojis.

Kad je Juve igrao polufinale prosle godine ovo se nije spominjalo,tad su isli da ga osvoje i onda veliko nezadovoljstvo kad nisu uspjeli a i kad su ispadali od Lecha isto ih je zabolilo a lafo bezveze takmicenje poptuno nebitno.
Ruku na srce takmičenje je krš, skoro pa nebitno. Danas ima neku dozu bitnosti za Romu i slične, jer mogu skupit dosta koeficijenta, a sa stanovišta novca i prestiža.... krš.
Sto se tice novca je krs to se slazem al ipak trofej je trofej i ako je Romi sad prioritet ta borba za skudeto dok je Interu i Fiori to takmicenje izuzetno vazno jer vjeruju da mogu izboriti ligu sampiona a sto nije slucaj u italijanskoj ligi mada i dalje imaju sansi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 18 dec 2014, 00:58

Seria A je postala drugorazredno takmičenje,tako da nema potrebe da se kao izbjegava EL-a,smatrajući je nevažnim takmičenjem.Jer za Italijane to je jedini način da se ddočepaju nekog međunarodnog trofeja,jer LP-a neće osvojiti u skorije vrijeme.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 18 dec 2014, 01:04

AgentttB je napisao/la:Seria A je postala drugorazredno takmičenje,tako da nema potrebe da se kao izbjegava EL-a,smatrajući je nevažnim takmičenjem.Jer za Italijane to je jedini način da se ddočepaju nekog međunarodnog trofeja,jer LP-a neće osvojiti u skorije vrijeme.
Never say never, ne govorim zbog Rome.
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 18 dec 2014, 01:07

Denno je napisao/la:
AgentttB je napisao/la:Seria A je postala drugorazredno takmičenje,tako da nema potrebe da se kao izbjegava EL-a,smatrajući je nevažnim takmičenjem.Jer za Italijane to je jedini način da se ddočepaju nekog međunarodnog trofeja,jer LP-a neće osvojiti u skorije vrijeme.
Never say never, ne govorim zbog Rome.
Ako cemo realno ne vjerujem da iko u iducih pet sezona moze osvojiti titulu lige sampiona,jedino da se nekim cudom liga dodatno ojaca i da Juve,Roma,Milan,Inter i Napoli ne prodaju svoje najbolje igrace da ih uspiju nekako zadrzati al kako vrijeme ide sve manje vjerujem da ce u neko skorije vrijeme neki italijanski klub biti najbolji u Evropi.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 18 dec 2014, 01:09

Niti postoji dovoljno jak igracki kadar za to niti postoji trener u Italiji sa tim kapacitetom i znanjem.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 18 dec 2014, 01:11

A realno Juventus trenutno ne bi imao sta traziti samo protiv Reala i Bayerna, protiv ostalih imaju sanse. Nije liga nekvalitetna koliko je nepopularna, u Bundeski ne igraju nista bolji timovi, samo Bayu imaju.
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 18 dec 2014, 01:17

Juve ako uspije zadrzati nekim cudom Pogbu,Vidala i Teveza bar jos dvije godine onda su oni jedini koji bi mogli nesto uraditi dok Roma koliko god to mene boljelo ne moze jer svake godine prodajemo najbolje igrace,da ne govorim sta je Milan uradio.

Meni Bundesliga nije jaca od Italijanske,jeste jedino Bajern,Dortmund tu negdje ovaj ne al onaj stari Dortmund itekako dok su ostali smjesni.Iz Engleske imas samo Celzi koji vrijedi a iz Spanije Atletiko uz ona dva giganta i jos iz Francuske Pariz.Ostali klubovi nisu ni blizu ovih,najblizi je Juve al i oni jos moraju raditi da mozda iduce godine izbore neko polufinale pa da uspiju zadrzati ove nabrojane igrace pa da onda pokusaju otici do finala ali tesko.Dosta se stvari tu mora poklopiti.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 dec 2014, 14:41

Denno je napisao/la:I to gore ti je lose razmisljanje, kad je liga jaca konkurentnija onda je i sam Inter jaci. Isto Juventini znaju da je veci gust kad se liga osvoji tesko nego lako.
Svejedno ne ovisi o meni hoće li liga bit konkurentnija ili ne tako da to što ja u 90 posto slučajeva navijam protiv Talijana u EL/LP (tj. ZA neke druge više simpatičnije klubove ) ne utječe na ništa.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 18 dec 2014, 23:16

Pa sta je sa ovom Parmom,zar su stvarno ovoliko losi,ne mogu da vjerujem,drag su mi klub u Italiji ,a lice mi isto u Engleskoj one sezone ako se ne varam Derby sto je bio,pa ovo je stvarno smijesno,ljudi nikog ne mogu pobjediti,naravno osim Intera :mrgreen:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 19 dec 2014, 00:44

Celtic je napisao/la:Pa sta je sa ovom Parmom,zar su stvarno ovoliko losi,ne mogu da vjerujem,drag su mi klub u Italiji ,a lice mi isto u Engleskoj one sezone ako se ne varam Derby sto je bio,pa ovo je stvarno smijesno,ljudi nikog ne mogu pobjediti,naravno osim Intera :mrgreen:
Nije da su losi nego su ocajni,vrijeme je da Donadoni ode.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 19 dec 2014, 10:05

Taj klub je u ogrmonih problema, prvo, ne daje se plate na igracime na vreme..
Klub je na prodaji i td. :roll: :crazy:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.