lakse je ici pjevajuci u kopenhagen nego u atlantu u sred sedmiceharishp je napisao/la:@amho a Sorensen ode u svoju repku pjevajuci.Nikako tu ne stima.niti ima ikakve logike i
Uostalom sta je sa ostalim igracima,koji isto tako rizikuju pa se opet pojave u repci.
Oni su glupi a Begson pametan.E pa ebi ga pametna,sto bi neko rekao pa nek se razmnozava.
Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Asmir Begović
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Idu neki pjevajuci i u Atlantu, npr. Vedo, Sejo, Spaha, Cicarito, Dos Santos, itd.STEVIE je napisao/la:lakse je ici pjevajuci u kopenhagen nego u atlantu u sred sedmiceharishp je napisao/la:@amho a Sorensen ode u svoju repku pjevajuci.Nikako tu ne stima.niti ima ikakve logike i
Uostalom sta je sa ostalim igracima,koji isto tako rizikuju pa se opet pojave u repci.
Oni su glupi a Begson pametan.E pa ebi ga pametna,sto bi neko rekao pa nek se razmnozava.
znam, al' za to da nije lahko ici pjevajuci u atlantu su ibro i dzeko dokaz, a ne samo begBilal je napisao/la:Idu neki pjevajuci i u Atlantu, npr. Vedo, Sejo, Spaha, Cicarito, Dos Santos, itd.STEVIE je napisao/la:lakse je ici pjevajuci u kopenhagen nego u atlantu u sred sedmiceharishp je napisao/la:@amho a Sorensen ode u svoju repku pjevajuci.Nikako tu ne stima.niti ima ikakve logike i
e lako je fino pored racunara sjediti pa namisljati i pisati da neko ide pjevajuci, a neko ne
**** ja odem do ZG sa autom i vratim se isti dan pa sam los sutra cijeli dan
malo ljudi zaobravljau da su i igraci ipak samo ljudi i kao sto sam rekao i da potdcrtam to je samo moje misljenje pogresno odabrana utakmica totalno, niti nam sta moze pomoci u toku kvalifikacija jer niti jedna eu reprezentacija ne igrao kao Mexico, a bogami ni put nam taj nije trebao, nemam nista protiv da nam repka igra svuda gdje ima nasih ljudi ali mora se odabrati pravi tajming za sve. Jos jednom da podcrtam ako ne znas kako onda pogledaj kod komsje mozda on zna bolje, u nasem slucaju Hrvati sovju igraju kuci, a mi u USA u sred sezone 
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Jest a Slovacka je blizu Novog Zelanda,i zato je ovog krazamak ''safatao''STEVIE je napisao/la:lakse je ici pjevajuci u kopenhagen nego u atlantu u sred sedmiceharishp je napisao/la:@amho a Sorensen ode u svoju repku pjevajuci.Nikako tu ne stima.niti ima ikakve logike i
Da ne govorim da je Mexama iz Evrope ista kilometraza ko' i nama isto tako i dani u sedmici.Pa su svi listom se pojavili,Bez ikakvih trabunjanja i izostanaka.
inace ko god je ukenjao u tom slucaju,na cast im.Nema izuzetka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
5 VS cijela reprezentacijaharishp je napisao/la:Jest a Slovacka je blizu Novog Zelanda,i zato je ovog krazamak ''safatao''STEVIE je napisao/la:lakse je ici pjevajuci u kopenhagen nego u atlantu u sred sedmiceharishp je napisao/la:@amho a Sorensen ode u svoju repku pjevajuci.Nikako tu ne stima.niti ima ikakve logike i
Da ne govorim da je Mexama iz Evrope ista kilometraza ko' i nama isto tako i dani u sedmici.Pa su svi listom se pojavili,Bez ikakvih trabunjanja i izostanaka.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Kad se promijeni savez ili ne promijeni ovoga sa teme ni ovako nece biti u repci.
Preko kurca dosao u repku,a na kurcu vec polako se hvata noge.
Covjek se osjeca svoj na svom medju ''Stokom''
pa ga treba shvatiti.
Covjek se osjeca svoj na svom medju ''Stokom''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harise imas li ti bar pauzu za rucakharishp je napisao/la:Kad se promijeni savez ili ne promijeni ovoga sa teme ni ovako nece biti u repci.
Covjek se osjeca svoj na svom medju ''Stokom''pa ga treba shvatiti.
Haris je otisao rucati,sto ga trebas.Mudonja na liniji.hrk je napisao/la:harise imas li ti bar pauzu za rucakharishp je napisao/la:Kad se promijeni savez ili ne promijeni ovoga sa teme ni ovako nece biti u repci.
Covjek se osjeca svoj na svom medju ''Stokom''pa ga treba shvatiti.
Uostalom ''hrces''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Gnjida od covjeka i .
ko tebe tako naljutiscudetto je napisao/la:Gnjida od covjeka i .
Jeste dosadni... Jest da mu je ovo drugi put, ali momak se bori za mjesto u ekipi, a poznavajuci Pulisa, garantujem da mu je rekao ako ides na prijateljsku, ne igras sljedecu... Pulis je konj i bezobrazan trener koji otvoreno tvrdi da igrac pripada klubu i nikome drugome...
Uglavnom, ako psujete Begovica, nadam se da cete pljuvati po Dzeki i Ibricicu ako jos jedanput ne prihvate poziv repke.
Ste se mene tice, najveci krivac za ovo sve je Susic. Grozno je sve ovo odradio!!! Koliko ga god postujem i cijenim, covjek nema autoriteta. Ako mi navijaci mozemo to primjetiti, onda je to flagrantno.
Uglavnom, ako psujete Begovica, nadam se da cete pljuvati po Dzeki i Ibricicu ako jos jedanput ne prihvate poziv repke.
Ste se mene tice, najveci krivac za ovo sve je Susic. Grozno je sve ovo odradio!!! Koliko ga god postujem i cijenim, covjek nema autoriteta. Ako mi navijaci mozemo to primjetiti, onda je to flagrantno.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
nije kriv susic kriv je spahic sto nije objasnio igracima preko mobitela gdje se igra utakmicaPirke je napisao/la:Jeste dosadni... Jest da mu je ovo drugi put, ali momak se bori za mjesto u ekipi, a poznavajuci Pulisa, garantujem da mu je rekao ako ides na prijateljsku, ne igras sljedecu... Pulis je konj i bezobrazan trener koji otvoreno tvrdi da igrac pripada klubu i nikome drugome...
s slovackom smo valjda davno zavrsili, sto je i potvrdio susic kad se to dogodiloharishp je napisao/la: Jest a Slovacka je blizu Novog Zelanda,i zato je ovog krazamak ''safatao''
inace meni licno malo vise smeta sto je lakse kenjati po igracima cim se desi da otkazu, a niko da udari malo po savezu i odgovornim sto potpisuju ugovore da igramo sulude prijateljske u americi u sred sezone. pa to sigurno samo kod nas ima, ne vidim ijednu jacu repku da idu van europe danas da igraju
hahahahaha oplakah u sred razredahrk je napisao/la:nije kriv susic kriv je spahic sto nije objasnio igracima preko mobitela gdje se igra utakmicaPirke je napisao/la:Jeste dosadni... Jest da mu je ovo drugi put, ali momak se bori za mjesto u ekipi, a poznavajuci Pulisa, garantujem da mu je rekao ako ides na prijateljsku, ne igras sljedecu... Pulis je konj i bezobrazan trener koji otvoreno tvrdi da igrac pripada klubu i nikome drugome...
Mora da mu je auto-correct pretvorio Atlanta u Antalija.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
eno ih jos placu na aerodromu neznaju u kojem pravcu da uzmu kartu
spaha ih namjerno zajebo 
Bogme, ovaj Sorensen se naostrio pravo. Kaze, dokazat ce Pulisu da ponovo racuna na njega. Eh, sad jos ako Safet uradi ono sto je naumio ( da kazni igrace), onda Begu ide 5 dana kazne...hmmmm, svasta ce izgleda donijeti ova "USA-trip" 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne bih želio ništa loše našim igračima, ali baš bih volio da tako bude, da Beg malo dođe sebi, da se spusti...Adinjo je napisao/la:Bogme, ovaj Sorensen se naostrio pravo. Kaze, dokazat ce Pulisu da ponovo racuna na njega. Eh, sad jos ako Safet uradi ono sto je naumio ( da kazni igrace), onda Begu ide 5 dana kazne...hmmmm, svasta ce izgleda donijeti ova "USA-trip"
100% sportski i krajnje opušten potpis
Sad se raspisah na Ibricinoj temi, i moram i ovdje reci par rijeci, a ticu se Dzeke i Asmira, i njihovog statusa u repci i osnovne razlike izmedju navedenih i splitske princeze.
Imamo li boljeg napadaca od Dzeke? Nemamo.
Imamo li boljeg golmana od Asmira? Nemamo.
Dzeki je prvi izostanak, opravdan od strane selektora, jbg ljudi su iskesirali brdo ojra da ga dovedu i da potopi crvene vragove.
Asmiru je vec drugi i blizi se suspenziji, Rumunija ce pokazati njegovo pravo lice i karakter, licno decko je kvalitet i treba ga pokusati zadrzati, jer nam je to rjesenje za narednih 10 godina, a dokaz za to je interes cijele engleske lige.
Naravno kako niko nije iznad drzave tako ne smije biti ni Asmir, Rumuni su pravi test i tu ce se pokazati.
Dzeki je prvi izostanak, opravdan od strane selektora, jbg ljudi su iskesirali brdo ojra da ga dovedu i da potopi crvene vragove.
Asmiru je vec drugi i blizi se suspenziji, Rumunija ce pokazati njegovo pravo lice i karakter, licno decko je kvalitet i treba ga pokusati zadrzati, jer nam je to rjesenje za narednih 10 godina, a dokaz za to je interes cijele engleske lige.
Naravno kako niko nije iznad drzave tako ne smije biti ni Asmir, Rumuni su pravi test i tu ce se pokazati.
Cuva Bog Zelju svog!
Status Begovica u repci buahahahahahmirzza je napisao/la:Sad se raspisah na Ibricinoj temi, i moram i ovdje reci par rijeci, a ticu se Dzeke i Asmira, i njihovog statusa u repci i osnovne razlike izmedju navedenih i splitske princeze.
Pored ordena sa zlatnim kolcem,ostali status mu je za sa noge na nogu.
A da ne pricamo kako je @mirzza objektivan do boli.
izgleda da si opet narucivao drva od carapanaca.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, Beli98, Edincapitano, Goalgetter, Google Adsense [Bot], IgmanskiVukovi, Kaunas, komax, lol89, Marokanci58, MiranGlasnic, Mocvara1991, Proximic, StevieG8, Uprava i 106 gostiju.