I da ne zaboravim objasnjavanje kako je postignut drugi gol Brazila,pa ono je za dozivotnu zabranu komentarisanja,ili konstatacije za Neymara.
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
A koliko je samo puta spomenuo frazu,ovo bi mogla biti prekretnica za naseg igraca,to nisu istine.
I da ne zaboravim objasnjavanje kako je postignut drugi gol Brazila,pa ono je za dozivotnu zabranu komentarisanja,ili konstatacije za Neymara.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Šta ste vi gledali i kakvog Aleksandra

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Igor Kristic komentarisao ako se ne varam. Al' ja se ne sjecam da sam ga cuo i jednu jedinu rijec, nisam uopste slusao..
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Emir ZENICA
- Kontakt:
gledam bowling na eurosportu,kakav komentator

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Klasicni coban 
Eurosport 2 (Srbija) - komentator čitavu utakmicu (Štutgart - KSC) čita želje i pozdrave i predikcije raznoraznih Amela, Gorana, Nemanja, Anesa tipa: "Amel kaže biće 2-0 za Štutgart, a Goran pozdravlja sve navijače Rome" ... Pa nije ovo "Idemo Dalje" ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ne treba da te cudi nista od onih AMATERA, a to se posebno odnosi na ona dva pokemona koja utakmicu u Nedjelju od 17.30 h. Kada vidis kako vrse izbor utakmica koje ce biti u direktnom prijenosu onda sve ti bude jasno.Genghis je napisao/la:Eurosport 2 (Srbija) - komentator čitavu utakmicu (Štutgart - KSC) čita želje i pozdrave i predikcije raznoraznih Amela, Gorana, Nemanja, Anesa tipa: "Amel kaže biće 2-0 za Štutgart, a Goran pozdravlja sve navijače Rome" ... Pa nije ovo "Idemo Dalje" ...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nemaju oni nikakvog uticaja na izbor utakmica. Sta izaberu oni u HQ-u koji se nalazi u Parizu ili Londonu nisam siguran tacno, to prenose svi "lokalni" Eurosportovi.amerosm je napisao/la: Ne treba da te cudi nista od onih AMATERA, a to se posebno odnosi na ona dva pokemona koja utakmicu u Nedjelju od 17.30 h. Kada vidis kako vrse izbor utakmica koje ce biti u direktnom prijenosu onda sve ti bude jasno.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
treba nekad nekog i pohvaliti,jest da nije komenatator al kao gost M.Konjicu skidam kapu,stvarno ga je milina slusati,i kaze vise pravi stvari koje pogadjau u srzz u roku od 10 min,nego neki komentatori za citavu sezonu
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Ja ne znam šta ljudi nekad imaju protiv tandema Vugdalić-Hadžić. Jeste da Saša često provaljuje, ali zna to nekad biti zanimljivo, nekad pretjera, Adis je s druge strane pun informacija i sjajna su dopuna. I mislim da su sasvim dobri komentatori, puno bolji od komentatora FTV-a i BHT-a. Komentatore s javnog servisa mogu jedino slušat ako naša reprezentacija ili naši klubovi igraju i često je to toliko amatersko komentarisanje utakmica da je za 5 nijansi ispod nivoa stranih komentatora i ozbiljnijih evropski tv stanica.
Dvojac sa Eurosporta, mislim da se zovu Bajčetić i Milinković je dosta dobar. Imaju oni čak i dosta informacija a i prenos gledaocu učine zanimljivim a to i jeste poenta.
Naš najbolji komentator je svakako Marjan Mijajlović i šteta što na nekoj TV ne radi direktne prenose, a možda opet nekad bude big comeback.
Dvojac sa Eurosporta, mislim da se zovu Bajčetić i Milinković je dosta dobar. Imaju oni čak i dosta informacija a i prenos gledaocu učine zanimljivim a to i jeste poenta.
Naš najbolji komentator je svakako Marjan Mijajlović i šteta što na nekoj TV ne radi direktne prenose, a možda opet nekad bude big comeback.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Edin Avdic ?effe_sa je napisao/la:Ja ne znam šta ljudi nekad imaju protiv tandema Vugdalić-Hadžić. Jeste da Saša često provaljuje, ali zna to nekad biti zanimljivo, nekad pretjera, Adis je s druge strane pun informacija i sjajna su dopuna. I mislim da su sasvim dobri komentatori, puno bolji od komentatora FTV-a i BHT-a. Komentatore s javnog servisa mogu jedino slušat ako naša reprezentacija ili naši klubovi igraju i često je to toliko amatersko komentarisanje utakmica da je za 5 nijansi ispod nivoa stranih komentatora i ozbiljnijih evropski tv stanica.
Joj Bahe i Faruka, prenose k`o da su na kafi 
Danas me Spaho ubio u pojam komentarisuci Sloboda - Sarajevo, haj' mogu razumiti da se nekad ne infomise dovoljno i da se potkradaju neke greske, ali ne znati koje je desna, a koje lijeva strana, e to je vec previse.
Kod njega su Hadzic i Belosevic citavu utakmicu igrali desnog bocnog, a njih dvojica desnu nogu i tu poziciju ja mislim ni na treningu ne koriste 
Inace, sto se tice regiona uz Avdica za kosarku, najbolji mi je Viskovic sa SK-a, nekako je "najlaksi" za slusati, zna fino iskombinovati desavanja na terenu i one sporedne informacije nevezano za desavanja na terenu.
I da ko me jos nervira uzasno, onaj sto prenosi skijanje na ES-u, frajer valja gluposti samo tako, bitno je samo da se nesto 'laprda', a to sto to nema veze sa onim na stazi j.ebo to.
Inace, sto se tice regiona uz Avdica za kosarku, najbolji mi je Viskovic sa SK-a, nekako je "najlaksi" za slusati, zna fino iskombinovati desavanja na terenu i one sporedne informacije nevezano za desavanja na terenu.
I da ko me jos nervira uzasno, onaj sto prenosi skijanje na ES-u, frajer valja gluposti samo tako, bitno je samo da se nesto 'laprda', a to sto to nema veze sa onim na stazi j.ebo to.
Inače je veoma malo, gotovo da ih nema, komentatora koji nešto znaju o skijanju. Išta. Čak i oni 'stručnjaci' sa HRT-a vezare blage nemaju iako nabacuju hrpu nekih podataka.The Game je napisao/la: I da ko me jos nervira uzasno, onaj sto prenosi skijanje na ES-u, frajer valja gluposti samo tako, bitno je samo da se nesto 'laprda', a to sto to nema veze sa onim na stazi j.ebo to.
Kaze Faruk ovaj Raul Garcia me podsjeca na nekoga ali ne smijem ovako u prenosu, onda sapcu on i Baho minutu citavu nesto.
Don't hate what you don't understand.
meni su na eurosportu ok ovi sto prenose skijanje, ski trcanje i biathlon, malo me nervira onaj sa skokova, al me iritiraju svi sto prenose tenis, pogotovo onaj jedan
na prenosu fudbala jedino ona dvojica sto provaljuju su ok, ostali svi kriza ziva
onaj sto tenis prenosi i sad igra neka protiv jelene jankovic i opali lagani forhend u mrezu, a ovaj ce fenomenalno, odlicno...mislim nije tenis takav sport da se tako subjektivno prenosi
onaj sto tenis prenosi i sad igra neka protiv jelene jankovic i opali lagani forhend u mrezu, a ovaj ce fenomenalno, odlicno...mislim nije tenis takav sport da se tako subjektivno prenosi
nema potpisa
jedva cekam veceras cuti umiljati cvrkut b.bilica
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Po nekoj logici večeras bi Kemo treb'o komentarisati.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Consigliere
- Kontakt:
Da mi je neko nekad rek'o da cu se moliti da Kemo veceras prenosi...
Ako bude onaj talenat, ponovo cu morat' trazit frekvenciju PTPC-a
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:Da mi je neko nekad rek'o da cu se moliti da Kemo veceras prenosi...Ako bude onaj talenat, ponovo cu morat' trazit frekvenciju PTPC-a
E baš. Oba su antitalenti, al' Kemo je mila majka za Borisa.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.