Otelo je napisao/la:Ne, ne. Misli u visim nivoima kao u astralnom nivou.
Prije svega cilj svake vrste je prezivljavanje pod svaku cijenu. A onda unutar tih vrsta se određuje vodja i druge vrste se ne petljaju tu.
Npr. Mi se ne petjamo u izbor "predsjednika" lavova a lavovi se ne petljaju u nas.
Eh, Hollywood je sve alliene prikazao kao osvajacki nastrojene, sa ogromni brodovima, s ciljem da nas sve porobe, prodaju u roblje, pobiju (hmm i covjecanstvo je isto) i kao da postoji samo ta strana medalje.
Ako nisu ovdje u velikom brodu ili su zalutali zeljet ce se kriti i drzati stvar neprimjetnom.
U blockbuster filmovima moraju biti osvajacni nastrojeni. Kako bi napravili takav film da nema malo akcije, a akcije mora biti ako su agresivni. Neće valjda praviti film kako se maštrafe oko davanja milostinje.
Hoću da kažem da ako ONI (mislim na vanzemaljce) dolaze iz ovog svemira, iz paralelnog univerzuma ili bilo odakle na njih djeluju isti zakoni prirode kao kod nas. Isti. U zavisnosti od uslova koji vladaju na mjestu porijekla mogu izgledati drugačije ali u suštini oni moraju proći istu borbu sa prirodom kao što smo mi prošli, isti proces razvoja. A ta borba on njih pravi bića koja su sklona interesu, agresivnosti, borbi, osvajanju, prevlasti. Eticki zakoni ako ih imaju moraju doci izvana i nametnuti iz istih razloga kao kod nas - iz razloga što su počeli sami sebe da uništavaju i sebi da čine nepravdu. Iz tih razloga nije nužno da budu svi moralni, pošteni, saosjećajni nego ima i one druge strane, destruktivne. A ta druga strana se još nije pojavila kod nas iako, ako su tu, vjerovatnoća kaže da moraju.