PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Posto je ova tema svakako off sa topica cijelog foruma, da malo prokomentarisem... Vucic izjavio da su ga napali navijaci iz Srbije, ko daje pravo onim degenima iz Sandzaka da dodju u Bosnu i rade sta oni hoce?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
1922VFC1981
- Kontakt:
NKMramor je napisao/la:Najbrojnije gostovanje u modernoj historiji Veleža...![]()
Evo ti jedan video,al znamo da si upoznat i s Orasjom,Kaknjom,Kiseljakom,Zepcom,Travnikom,Posusjem,Grudama i ostalim mjestima koje hajde da kazemo nisu toliko zvucni i privlacni za gostovanja ali je to RA odradio s 400 i vise momaka necu pominjat ni lukavicu,kosevo,bijeli brijeg,grbavicu,bilino polje i ostale,a vi osim izleta u Lukavac nista vrijedno spomena.
#musvdg
Ma ne vole ga ni njegoviDoeTz je napisao/la:Posto je ova tema svakako off sa topica cijelog foruma, da malo prokomentarisem... Vucic izjavio da su ga napali navijaci iz Srbije, ko daje pravo onim degenima iz Sandzaka da dodju u Bosnu i rade sta oni hoce?
Ko tebi daje za pravo da lupaš gluposti ? Dok su ga napadali rekli su mu 100% odakle suDoeTz je napisao/la:Posto je ova tema svakako off sa topica cijelog foruma, da malo prokomentarisem... Vucic izjavio da su ga napali navijaci iz Srbije, ko daje pravo onim degenima iz Sandzaka da dodju u Bosnu i rade sta oni hoce?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Covjek je izjavio da je navijacka grupa iz Srbije pocela provocirat, a to su Sandzaklije nema ko drugi bit, koliko god mi taj cetnik bio odvratan ko su oni da od najbitnijeg datuma prave cirkus ? I jos gori su takvi kao ti koji ih brane, nebitno eto nek su i Bosnjaci ono nam nije trebalo, samo smo pokazali koliko smo glupi, a ovaj degen dobio sve sto je htio.Željooooo je napisao/la:Ko tebi daje za pravo da lupaš gluposti ? Dok su ga napadali rekli su mu 100% odakle suDoeTz je napisao/la:Posto je ova tema svakako off sa topica cijelog foruma, da malo prokomentarisem... Vucic izjavio da su ga napali navijaci iz Srbije, ko daje pravo onim degenima iz Sandzaka da dodju u Bosnu i rade sta oni hoce?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Znaš koliko mene zaboli briga šta je taj četnik izjavio. Dok su ga napadali govorili su mu, mi smo iz Sandžaka, to su price za malu djecu. Meni su Bošnjaci iz Sandžaka isti kao i Bošnjaci iz bilo koje države na svijetu, ne dijelim svoj narod. Ne podržavam ovaj napad na premijera Srbije, osuđujem ga, pogotovo zbog toga što se dogodio na ovaj dan, jednostavno ovo se nije smjelo dogoditi..DoeTz je napisao/la:Covjek je izjavio da je navijacka grupa iz Srbije pocela provocirat, a to su Sandzaklije nema ko drugi bit, koliko god mi taj cetnik bio odvratan ko su oni da od najbitnijeg datuma prave cirkus ? I jos gori su takvi kao ti koji ih brane, nebitno eto nek su i Bosnjaci ono nam nije trebalo, samo smo pokazali koliko smo glupi, a ovaj degen dobio sve sto je htio.Željooooo je napisao/la:Ko tebi daje za pravo da lupaš gluposti ? Dok su ga napadali rekli su mu 100% odakle suDoeTz je napisao/la:Posto je ova tema svakako off sa topica cijelog foruma, da malo prokomentarisem... Vucic izjavio da su ga napali navijaci iz Srbije, ko daje pravo onim degenima iz Sandzaka da dodju u Bosnu i rade sta oni hoce?
I zamolio bih te lijepo da se prebaciš na temu Chat i tu nastaviš da pišeš o ovome ako hoćeš, ovo je tema za PL prepucavanja..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ne znam, mozda si ti glup pa nasjedas na tu pricu da bi se mrzili Bosnjaci van BiH.DoeTz je napisao/la:Covjek je izjavio da je navijacka grupa iz Srbije pocela provocirat, a to su Sandzaklije nema ko drugi bit, koliko god mi taj cetnik bio odvratan ko su oni da od najbitnijeg datuma prave cirkus ? I jos gori su takvi kao ti koji ih brane, nebitno eto nek su i Bosnjaci ono nam nije trebalo, samo smo pokazali koliko smo glupi, a ovaj degen dobio sve sto je htio.Željooooo je napisao/la:Ko tebi daje za pravo da lupaš gluposti ? Dok su ga napadali rekli su mu 100% odakle suDoeTz je napisao/la:Posto je ova tema svakako off sa topica cijelog foruma, da malo prokomentarisem... Vucic izjavio da su ga napali navijaci iz Srbije, ko daje pravo onim degenima iz Sandzaka da dodju u Bosnu i rade sta oni hoce?
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Željooooo je napisao/la:
Znaš koliko mene zaboli briga šta je taj četnik izjavio. Dok su ga napadali govorili su mu, mi smo iz Sandžaka, to su price za malu djecu. Meni su Bošnjaci iz Sandžaka isti kao i Bošnjaci iz bilo koje države na svijetu, ne dijelim svoj narod. Ne podržavam ovaj napad na premijera Srbije, osuđujem ga, pogotovo zbog toga što se dogodio na ovaj dan, jednostavno ovo se nije smjelo dogoditi..
I zamolio bih te lijepo da se prebaciš na temu Chat i tu nastaviš da pišeš o ovome ako hoćeš, ovo je tema za PL prepucavanja..

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Samo izpruzi ruku Vucicu, i nas je muski spolni organ uvijek pruzen prema tebi !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Samo držeći se zajedno kao jedan možemo opstati ovdje pored dušmana kojima smo okruženi sa svih strana!pile87 je napisao/la:Željooooo je napisao/la:
Znaš koliko mene zaboli briga šta je taj četnik izjavio. Dok su ga napadali govorili su mu, mi smo iz Sandžaka, to su price za malu djecu. Meni su Bošnjaci iz Sandžaka isti kao i Bošnjaci iz bilo koje države na svijetu, ne dijelim svoj narod. Ne podržavam ovaj napad na premijera Srbije, osuđujem ga, pogotovo zbog toga što se dogodio na ovaj dan, jednostavno ovo se nije smjelo dogoditi..
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Tuzla i Zenica na njihovu (ne)srecu nisu nacionalnisticki ili fasisticki optereceni gradovi, a odlicno se zna koliko to uslovljava prvaka drzave.invincible1921 je napisao/la:Sloboda i Čelik nikad neće biti prvaci i pomirite se sa tim biće vam lakše...(ove titule kad su svi ratovali, a u Zenici se igro fudbal ne računam).
samo Sloboda
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
a sarajevo jest nacionalisticki opterecen grad?merak je napisao/la:Tuzla i Zenica na njihovu (ne)srecu nisu nacionalnisticki ili fasisticki optereceni gradovi, a odlicno se zna koliko to uslovljava prvaka drzave.invincible1921 je napisao/la:Sloboda i Čelik nikad neće biti prvaci i pomirite se sa tim biće vam lakše...(ove titule kad su svi ratovali, a u Zenici se igro fudbal ne računam).
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Pa logično, vidiš da u Sarajevu i Želji mogu samo Selefije i Derviši igrati, dok za olimpiC dovoljno govori ona metalik zelena koju nose!jovanmaksimovic je napisao/la:a sarajevo jest nacionalisticki opterecen grad?merak je napisao/la:Tuzla i Zenica na njihovu (ne)srecu nisu nacionalnisticki ili fasisticki optereceni gradovi, a odlicno se zna koliko to uslovljava prvaka drzave.invincible1921 je napisao/la:Sloboda i Čelik nikad neće biti prvaci i pomirite se sa tim biće vam lakše...(ove titule kad su svi ratovali, a u Zenici se igro fudbal ne računam).

Evo vidiš, imaju i Šerijatsku policiju, brko glavni!
Sloboda - Vašaš 1:4
Slavija - Vašaš 0:1
Ko je ovdje lud ? Ko ono napada vrh tabele, a kome rekoše da ispada ?

Ko je ovdje lud ? Ko ono napada vrh tabele, a kome rekoše da ispada ?
Ovo i nije neka tema, al' kako vidim mogla bi i ona ovakva kakva jeste u krasni kyrac otići.
NKMramor je napisao/la:Najbrojnije gostovanje u modernoj historiji Veleža...![]()

Red&black hools on tour
Utakmica sa direktnim konkurentom za ulazak u PL
DŽELO ODLAZI
[youtube][/youtube]
Antologija tuzlanske tifo scene
Ovaj lik im vodi navijanje. Napisao je @batva jednom da je iz nekog sela pored Živinicalisander je napisao/la:[youtube][/youtube]
DŽELO ODLAZI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj lik ne vodi navijanje, moguce cak i ne dolazi na utakmice u zadnje vrijeme..
Ta gore slika protiv Jedinstva je iz perioda kada smo bili rasulo, mislim da je tada Azmir tek dosao, a trener bio Smajil Karic. Ekipa bila losa, rezultati jos losiji. Tek na proljece kada je dosao Ciro pocelo je kako treba i radila su se dobra gostovanja..
Ta gore slika protiv Jedinstva je iz perioda kada smo bili rasulo, mislim da je tada Azmir tek dosao, a trener bio Smajil Karic. Ekipa bila losa, rezultati jos losiji. Tek na proljece kada je dosao Ciro pocelo je kako treba i radila su se dobra gostovanja..
Pa kad smo ih mi umoriliPappy je napisao/la:Sloboda - Vašaš 1:4
Ko je ovdje lud ? Ko ono napada vrh tabele, a kome rekoše da ispada ?![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.