FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 02 feb 2013, 16:22

Stari dobri recept za zaustaviti protivnika, skrsi ga za kartone ne pitaj. :?
Trenutno ni taj recept Mainzerima ne djeluje.

Inace, treba priznati i reci da su nas nadigrali, jer su u vecini utakmice imali veci pritsak na nas gol sa nekoliko prilika koje nisu bile toliko izrazite dok je Bayern prvi put zaprijetio preko Javi-a koji je inace u skoku vrlo dominantan, dok je sa tehnikom malo na vi. :D

Muller po ko zna koji put radi cuda kada je u pitanju punjenje statistickih podataka.
Nema ga nigdje cijelu utakmicu i onda odjednom bljesne. Takve igrace strasno volim, ali mi i dosta cesto idu na neku stvar. :lol:

Buyten me odusevio, bilder je besmrtan. 8-)

Da ne zaboravim Kirchoffa, malac je odlican. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 02 feb 2013, 16:44

Omerbavarac je napisao/la:

Buyten me odusevio, bilder je besmrtan. 8-)
Omere ne bih se slozio za Van Bytena,lahko je u ovakoj konstalaciji snaga igrati,ali protiv imalo brzeg i okretnijeg napadača Bytena kao da i nema,jasno godine čine svoje,ali eto moze posluziti protiv manjih ekipa

Mandzo Bravooo 3-0 :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 02 feb 2013, 16:44

ŠPIC-DŽUKIĆ 8-)
#divovi

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 02 feb 2013, 16:45

E ovako igraju pravi PRVACI :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 feb 2013, 16:45

Kako smo samo moćni
Thomas Müller - Fußballgott

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 02 feb 2013, 17:11

Što bi Dr. Nele rek'o deračina, krkačenje , tarabljenje :mrgreen:.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 feb 2013, 17:29

Kivan je Bayern, a za sve je krivo srebro. :lol:

Rotacija ovog puta nije izostala, ali je opet malo kasnila. Na kraju je pocrvenilo i svi su sretni i zadovoljni. :lol:
Jos jedno gostovanje bez primljenog gola, proklet bio Nurnberg pa nam uvali onaj otpadak. :mrgreen:

Sutra gledamo konkurenciju i sve nam godi. Moj tip 1x. 8-)
amel10071988 je napisao/la: Omere ne bih se slozio za Van Bytena,lahko je u ovakoj konstalaciji snaga igrati,ali protiv imalo brzeg i okretnijeg napadača Bytena kao da i nema,jasno godine čine svoje,ali eto moze posluziti protiv manjih ekipa
Sve mi je jasno, ali ono sto je pokazao u ova tri kola nastavka sezone naprosto me kupilo.
Mandzo
Nije normalan. :!: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 feb 2013, 17:30

to je taj mandzo 8-)
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 feb 2013, 17:33

Bayern rutinski rijesio jos jedno gostovanje, i ako su u prvom poluvremenu igrali pod rucnom. Sada je ostalo samo da vidimo hoce li ova generacija uspjeti oboriti rekord generacije iz 1999.godine koja je ako se ne varam u 30.kolu uspjela obezbijediti titulu.

PS: Robben-ov potez na kraju utakmice je za svaku osudu i sto prije ga Bayern proda bice im bolje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 02 feb 2013, 17:34

amerosm je napisao/la:Bayern rutinski rijesio jos jedno gostovanje, i ako su u prvom poluvremenu igrali pod rucnom. Sada je ostalo samo da vidimo hoce li ova generacija uspjeti oboriti rekord generacije iz 1999.godine koja je ako se ne varam u 30.kolu uspjela obezbijediti titulu.

PS: Robben-ov potez na kraju utakmice je za svaku osudu i sto prije ga Bayern proda bice im bolje.
šta je napravio robben????
sve su pite pitice, samo burek pitac je

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 feb 2013, 17:40

Nakon sto je sudija odsvirao kraj nije se pozdravio sa saigracima vec skinuo rukavica i otisao u svlacionicu uz arogantan izraz lica i stav. Mozda grijesim ali je po meni on najveca opasnost po Bayern, jer moze unijeti nemir u ekipu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 02 feb 2013, 17:48

ma bayern ako je pametan treba prodat robbena i dati više prilika shaqiriju koji je extra igrač ali nažalost premalo šansi dobiva.
sve su pite pitice, samo burek pitac je

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 02 feb 2013, 17:49

Bayern rutinski odrađuje utakmice, a Mandzo nastavlja po starom 8-)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 02 feb 2013, 17:50

Sta reci tekma momacki odradjena iako me pocetak prvog poluvremena poceo brinuti ali stvari su dosle na svoje mjesto.Tri boda su upisana bezimo apotekarima i milionerima (malo sutra milioneri nemaju za kifle :lol: )14 odnosno 15 poenima masala jos sutra ako neo uzijani ili remiziraju ma dje bi nam bio kraj.Ono sto me sve vise i vise nervira je dosta cudna odluke/a jupija vodimo sa tri gola razlike dominiramo ,a jadni roben gomez i gusta ko kerovi cekaju da im jup veli momci presvl.ulazite u igru ,ukoliko ovako natavi ovo je tek pocetak i navoda izjava robnena o nezadovoljstvu sedenjem (onakvo napustanje terena na kraju)na klupi da moze doci do kolek.nezadovolj.barem vedeg djela klupe,ne kazem datreba menjati momcad prvih 11 koji pobeduju ,ali mora se gledati na klupu mi smo jedina ekipa koja ima vrednost klupe vecu nego cejlokupan igracki kadar dr.timova nemoye se jedan roben gomey,ili gusta dvije tri tekme dryati na klupi i dati im 10 minuta i to je to .Sledi sabpke tri boda upisana i malo vise robena na terenu.

Klare

Post Postao/la Klare » 02 feb 2013, 17:55

amerosm je napisao/la:Nakon sto je sudija odsvirao kraj nije se pozdravio sa saigracima vec skinuo rukavica i otisao u svlacionicu uz arogantan izraz lica i stav.
Sve više okreće na to da njegovo prošlo,
slabo on još toga ima u nogama, teško da će u ovakvoj konkurenciji poletnih mladića uspjeti do mjesta koje želi.

A i sam mi je nekako neshvaćen, nije mu više 20 godina pa da mora igrati, graditi karijeru,
tu je na zalazu, pa stoga zašto ne prihvatiti ulogu pričuve :mrgreen: , a ugovor je meso, tako da mi sve to baš i ne ide s njegovim godinama.

Bujto :o , pa šta je ono braćo do munja nebeska 8-) ,
hvata lopte, iznosi, nosi sve pred sobom, galami ki divlja zvijer :lol: ...,
nego da on zastvarno nije 10 godina mlađem Boi klupu pokazao. :twisted:

Dobra utakmica, Muller ovaj puta nije imao samo taj gol, nego je bio jedan od agilnijih, čudesa radio.
Eto zašto ne bih Kroosa dao, momče diriguje igrom, vraća se u odbranu, sjajno asistira, došao je sebi.

Dobro su igrali, dosta sigurna pobjeda unatoč 6 kilometara zaostatka.

Šiško Mančetić :lol: se baš i nije proslavio.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 02 feb 2013, 18:26

Drago mi je da smo i ovo nezgodno gostovanje kod Mainza rjesili i bez primljenog pogotka i sta reci za Robbena, svako ima pravo da se ljuti, mogao je komotno zadnjih 30 min da ga ubaci u igru. Ali trebao bi mu dat sansu od prve minute u sljedecem kolu, to je moje misljenje cisto da se malo spusti ta negativa na zemlju, iako nece biti problema ni sad, mi imamo takav sastav da sad Robbena mozemo prodat, il da Shaq igra il da nekog dovedemo..

To je ta mocnost kad imamo solucija mali milion
FC Bayern !!!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 feb 2013, 18:36

Rekoh prije ovog kola, ako dobijemo jedna i po ruka na salatari, sad je dobivena utakmica i na titulu smo stavili ruke.

Tečne i vrhunske akcije kod golova. Mučili smo se veliki dio prvog poluvremena, ali sada imamo ideje kada protivnik pozada skoro pa perfektno stoji. Tada odluče onakvi potezi, poput sjajno pasa Kroosa i sjajne završnice Mullera.

Mandžukić i dalje rešeta i naša je velika zvjerka.

Alaba fantastičan, Ribery s velikim udjelom kod trećeg gola, a kod tog gola i sjajan centaršut Lahma, pravo na glavu Mandže (konačno Philipu i to opet uspjeva.... :) )
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 feb 2013, 18:37

Lagano smo i danas dosli do pobjede i ovaj nacin igranja mi se sve vise svidja. Utakmice dobivamo sa pola snage i jedino mi je krivo sto svoj puni potencijal u Bundeski moramo pokazati jedino protiv Dortmunda. Mandzukic i danas nastavio sa golgeterskom serijom i Gomezu ce zaista biti tesko da ga makne iz prve postave. Muller je takodjer odigrao odlicnu utakmicu danas i pored postignutog gola.

Robben je ocito nezadovoljan sa svojom situacijom u ekipi, ali kada trener ima toliko kvalitetnih igraca onda neko mora sjediti na klupi. Robben nije vise onaj stari i pitanje je vremena kada ce napustiti Bayern. Dolaze neki novi klinci koji ce zauzeti njegovo mjesto, a istina je da on moze unijeti nemir u ekipu, sto nikako nebi bilo dobro pred vazne meceve sa Arsenalom u LP.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 02 feb 2013, 18:39

Samo da spomenem i taj podatak koji me bas fascinira, u ovoj sezoni koja traje u Bundesligi u dosad od 20 kola odigranih, mi smo u cak 14 utakmica prosli a da nismo primili gol :) strasnoo :D
FC Bayern !!!!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 02 feb 2013, 18:44

BavaracZenica je napisao/la:Drago mi je da smo i ovo nezgodno gostovanje kod Mainza rjesili i bez primljenog pogotka i sta reci za Robbena, svako ima pravo da se ljuti, mogao je komotno zadnjih 30 min da ga ubaci u igru. Ali trebao bi mu dat sansu od prve minute u sljedecem kolu, to je moje misljenje cisto da se malo spusti ta negativa na zemlju, iako nece biti problema ni sad, mi imamo takav sastav da sad Robbena mozemo prodat, il da Shaq igra il da nekog dovedemo..

To je ta mocnost kad imamo solucija mali milion
vjeruj mi buraz da nismo bas u takvoj mogucnosti istina je da imamo kvalitetan krug vecu lepezu igraca ,prodaja robena velika greska po meni, isitina je da su ga povrede pa skoro dokusurile sto se tice njegove karijere posebno ona od pola godine ona je stavila pecat sto se toga tice. siptaru svaka cast nesporan je njegov potencijal ali on jos mora par godina dobre corbe pokusati i znoja i krvi proliti da bi bio priblizan robenu.roben je na vrhuncu svoje karijere on moze ako ga zdravlje posluzi ,a u predhodnom periodu nije bas bio miljenik srece po tom pitanju, jos dosta toga dati bayernu i pomoci.On je veliki igrac i zasluzuje mjesto u prvih jedanaest ako ne bar da mu se adekvatno daje vremena na terenu korz zamjenu a ne bjednih 10 minuta.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []