FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Klauni sa klixa prvo napisali krov u novembru sad u januaru
P.S irfo se registrovao 2008 a prvi post napisao 2012.Fun fact
P.S irfo se registrovao 2008 a prvi post napisao 2012.Fun fact
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Logičnije je da bude u januaru, pretpostavljam da će to raditi na zimskoj pauzi, ne vjerujem da će krov postavljati u toku jesenjeg dijela prvenstva.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hajde da sacekamo službeno.
Nije baš zima pogodna za građevinske radove, al jbg, ko zna.Raonffa je napisao/la:Logičnije je da bude u januaru, pretpostavljam da će to raditi na zimskoj pauzi, ne vjerujem da će krov postavljati u toku jesenjeg dijela prvenstva.
💩💩
De sad poletite pa svi objavite prije zvanicne yebo ga
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ne može administracija nikad biti brža od raje s foruma hehehe...
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Momci, nije provokacija, ali samo pitam sta bi Vi mislili o tome da se Misimovic opet vrati u klub ?
Može samo kao sportski direktor, skaut, ŠSŠ ili nešto slično.Shex79 je napisao/la:Momci, nije provokacija, ali samo pitam sta bi Vi mislili o tome da se Misimovic opet vrati u klub ?
💩💩
Ja sam za, takav kapicitet nam zaista potreban..Shex79 je napisao/la:Momci, nije provokacija, ali samo pitam sta bi Vi mislili o tome da se Misimovic opet vrati u klub ?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Pa vidi nesto, nije Misimovic sam digao tribinu, pogurao mnogo stvari oko stadiona itd. Tu je velika grupa ljudi bila ukljucena i ne treba njih zaboraviti. Medjutim cinjeninca je da je bio taj "prvi covjek" i sigurno da nebi imao nista protiv njegovog povratka. I ako licno mislim da od toga nema nista. Ali samo mogu zamisljat kako bi to bilo sa Amarom kao sefom struke, i njega zaduzen za infrastrukturu i slicno. Ne zvuci lose. Ali opet kazem, nema od toga nista.Shex79 je napisao/la:Momci, nije provokacija, ali samo pitam sta bi Vi mislili o tome da se Misimovic opet vrati u klub ?
@igrajlopte 🐦
Svi Željovci nam trebaju, ali svako od njih treba da radi ono u čemu je najbolji. Ali nemojte da krene rapsrava o tome. Čekamo krov, još koje pojačanje i sutra SVI u Zenicu .
P.S. Može li se mimo organizovanog doći i ući na gostujući sektor, jer sutra radim u ZE pa pravo ću na utakmicu ?
P.S. Može li se mimo organizovanog doći i ući na gostujući sektor, jer sutra radim u ZE pa pravo ću na utakmicu ?
- desnibocni
- Kontakt:
Nema potrebe da se vraca. Hvala, ali ne.Shex79 je napisao/la:Momci, nije provokacija, ali samo pitam sta bi Vi mislili o tome da se Misimovic opet vrati u klub ?
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
-
Transfer1312
- Kontakt:
kad vidim koliko smo sportski zaostali bili , i koliko smo ispusili utjecaj u savezu NE HVALA! a evo stadion se nastavio graditi i ici ce i dalje, a on ako je volio toliko Želju kao uspješan biznismen , koliko je para ubacio u klub!? Sretno mu bilo , nek sa svojim potrčkama pravi FK Megamix u Rajlovcu .
Da, ali samo u slucaju da ima limitiranu ulogu u npr. nadzornom odboru gdje ce se brinuti samo za svoje stvari.Shex79 je napisao/la:Momci, nije provokacija, ali samo pitam sta bi Vi mislili o tome da se Misimovic opet vrati u klub ?
Ostalo se pokazalo da je fula, da se ponasa megalomanski, da se mijesa ko vegeta u sve zivo.
Mislim da on nebi mogao da prihvati takvu ulogu i da pod tim okolnostima nikad nebi dosao u klub.
Ukoliko se i dalje zeli baviti fudbalom savjetujem osnivanje FK Megamix - Rajlovac gdje bi ulagao svoje pare, dovodio i raskidao ugovore sa svojim parama i podizao navijace sa svojim parama.
Dobro je pitanje vidjeti koliko je para davao u klub prije ulaska, za vrijeme ulaska i nakon ulaska da se potvrdi ta 'njegova' ljubav prema klubu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dobro bi bilo da vidimo koliko je ulozio tj dao, i u konacnci koliko je para potrosio za svog mandata.
Pri tome bi bilo lijepo spisak ljudi koje je otjerao...
Divno jedno vodjenje kluba kao da mu je babo ostavio.. Ž
Pri tome bi bilo lijepo spisak ljudi koje je otjerao...
Divno jedno vodjenje kluba kao da mu je babo ostavio.. Ž
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- plavousrcu
- Kontakt:
**** te on a i ti njega. Ne pitaš slučajno to sad kad sve ide kako treba. Nikad se **** koje je javno pričalo o namještenim titulama i koje je javno jednog od najvećih Željinih sinova proglasilo lopovom neće vratiti u klub. NIKAD.Shex79 je napisao/la:Momci, nije provokacija, ali samo pitam sta bi Vi mislili o tome da se Misimovic opet vrati u klub ?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
U vrijeme kada smo svjesno ili nesvjesno javnosti dali do znanja da nas privatizacija ne interesuje, nemamo bas takav luksuz da sklanjamo velike Zeljovce sto dalje od kluba. Senad je veliki Zeljovac i dokazani biznismen, tako da sto se mene tice, takav je uvijek dobrodosao u klub. Naravno, u administrativni sektor ili nadzorni odbor. O ekipi treba da odlucuje samo onaj koji je strucan u tom polju.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Bespotrebna rasprava
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.