Pao bi krov bez stubova.Osim13 je napisao/la:Ma čini mi se da je pisao neko zašto moraju stubovi, ko da ima neki razlog šta ja znamnoke21 je napisao/la:Drago mi je stvarno da se Grbavica sredjuje, ali mi je skroz bezveze ako vam stave ove stubove. Pa kad vec tolike pare ulazes **** mu majku uradi kako treba.ReX je napisao/la:
Malo po malo...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Dokoljenko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
-
Zeljinvojnik
- Kontakt:
Drugovi,de mi recite kakav je pregled igre s juzne tribine,mislim kad se sjede maltene na kraj tribine,vidi li se lijepo,moze li se uzivati kao kad sa istoka gledas,bitno mi je misljenje zaista.
Na jugu se super vidi kad sjednes blize zapadu na one kamene stepenice. Mislim vidi se okej i kad si gore na tribini, ali je bolje na kamenim stepenicama.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Drago mi je stvarno da se Grbavica sredjuje, ali mi je skroz bezveze ako vam stave ove stubove. Pa kad vec tolike pare ulazes **** mu majku uradi kako treba.[/quote]
Ma čini mi se da je pisao neko zašto moraju stubovi, ko da ima neki razlog šta ja znam
[/quote]
Pao bi krov bez stubova.
[/quote]
https://images.app.goo.gl/UmmwZyKtKKfzoDK96
Kad ovaj nije, nece sigurno ni vas.
Ma čini mi se da je pisao neko zašto moraju stubovi, ko da ima neki razlog šta ja znam
Pao bi krov bez stubova.
https://images.app.goo.gl/UmmwZyKtKKfzoDK96
Kad ovaj nije, nece sigurno ni vas.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Boga mi i manijaci danas pobjedise, red je jos na ekipi sutra u zenici i eto dvije pobjede u dva dana 
Manijaci19871921 je napisao/la:Boga mi i manijaci danas pobjedise, red je jos na ekipi sutra u zenici i eto dvije pobjede u dva dana
Djeste raja, jestel mi zivi
pozdrav za Lutvu!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ja volim Želju, za njega sve...Zeljo92 je napisao/la:Djeste raja, jestel mi zivipozdrav za Lutvu!
GAZI ŽELJO!
sutra 0-2, pada smrdigrad
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- Radovan2006
- Kontakt:
Hoce li imati neko link za utakmicu sutra?
bice nestoRadovan2006 je napisao/la:Hoce li imati neko link za utakmicu sutra?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jedna od najdrazih pobjeda Amara
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Dokoljenko
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ako vec stoje tanki stubovi na sjeveru, neka budu stubovi i na istoku. Necemo praviti ciganluk, da svaka tribina bude prica za sebe. Daj da sve, insallah uskoro, zaokruzimo, pa se onda javlja milion novih opcija. Tipa skloniti reflektore i staviti ih na krovove(rasvjetu), zapad izdignuti 20,30 metara iznad juga i sjevera kao “glavnu” tribinu. Po meni ne bi valjalo da jedan krov bude sa stubovima, drugi bez, treci, insallah, sa lupam kosim stubovima itd...
Bice tesko sutra, treba izdrzati pocetni pritisak i onda pametno.
Ja bi krenuo sa istom ekipom a u drugom gurnuti i Ermina i Zaima i Sinana. Jako, najjace pa sta Bog da.
Volim te Zeljo!!!
Bice tesko sutra, treba izdrzati pocetni pritisak i onda pametno.
Ja bi krenuo sa istom ekipom a u drugom gurnuti i Ermina i Zaima i Sinana. Jako, najjace pa sta Bog da.
Volim te Zeljo!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako zelimo da imamo jedan ozbiljan stadion za evropske prilike,zapad se mora rekonstruisat,prima 800 ljudi jbt izgleda ko tribina nekog nizeligasa.Srusiti,napraviti tribinu sa 5-6 hiljada mjesta i eto ga stadion cakum pakum
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Srusis zapad i odose nam i svlacionice i plavi salon i sve one prostorije 
Preskup je novi zapad.
Preskup je novi zapad.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Javi se na fb stranicu “ balkanvizija - tv kanali” dijele prenos za bruku tekmi, izmedju ostalog i za nase, imaju linkovi za kompjuter i mobitel, extra prenosi! Pozuri ujutro da trazis, dijele recimo do 12 ujutro na dan tekmeirfo je napisao/la:bice nestoRadovan2006 je napisao/la:Hoce li imati neko link za utakmicu sutra?
- Radovan2006
- Kontakt:
Pitacu odma posto ja ne ustajem do 12Manijaci19871921 je napisao/la:Javi se na fb stranicu “ balkanvizija - tv kanali” dijele prenos za bruku tekmi, izmedju ostalog i za nase, imaju linkovi za kompjuter i mobitel, extra prenosi! Pozuri ujutro da trazis, dijele recimo do 12 ujutro na dan tekmeirfo je napisao/la:bice nestoRadovan2006 je napisao/la:Hoce li imati neko link za utakmicu sutra?
Trenutno korisnika/ca: General505, LoveFootball1987, Proximic i 64 gosta.