Kirchoff je odličan bio, vidi se talenat i ta raskošnost. Može se ubacivati i u napad, dobar je u skoku. Zamislite on i Dante kao štoperski tandem
Ne shvatam Juppa, zašto ne ubaci Gomeza, Robbena od početka.. Kao da ima nešto izgubiti time. Ovoga smo se svi pribojavali, da će doći do nezadovoljstva igrača zbog jako široke klupe.
Robbenov potez danas je bio totalno glup, ali mislim da Jupp to može bolje kombinovati, i mislim da neće dopustiti da iko bude nezadovoljan. Bayern će odmah reagovati na to. Nikad nije bilo nesuglasica u Bayernu, pa neće ni sada.
Martinez se jednostavno ustalio u timu, i svi kao da su zaboravili sve kritike ikad upućene prema njemu. Lik stvarno dobro odrađuje posao, zna brzo reagovat, i transformisat igru prema napadu, baš kao što su na ljeto Uli i ekipa govorili..
Bliži nam se Arsenal. Mislim da ga ne smijemo podcijeniti, jaki su topnici. Bayern je daleko ispred njih, ali se bojim da se ne opuste previše, pa da kiksaju. No, sve ukupno gledajući, bliži nam se nova era, još jači Bayern sa Guardiolom na čelu. Nema kraja ovome usponu, pa ljudi ne znaju šta će od para