Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

BocaJuniors1905
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 02 mar 2026, 13:08

Ma ne dolazi u obzir s trojicom pozadi, tada Mekenija stavlja na krilo, beskorisni smo u napadu.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Montoya
Kontakt:

Post Postao/la Montoya » 02 mar 2026, 13:31

Ne znam čemu ovakav optimizam. Primamo kao na traci,svi zabijaju golove u ekipi osim napadača,2 kluba u puno boljoj formi su ispred nas za to četvrto mjesto. Da ne pričamo o mercatu koji nam je uslovljen sa tim četvrtim mjestom i prodajom milion drugih igrača! Izgledalo je to ok jedno kratko vrijeme,ali više ne izgleda i to je realnost!! Treba samo sabura!!

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 02 mar 2026, 16:06

A sto se ovdje par puta pomwnu zabrana transfera? Vidio sam to, ali nekako uvijek u toku utakmice i onda mi promakne da pitam. Jel jos cekamo neka sudjenja, koje mogu zavrsiti sa nekim zabranama transfera ili? Sta je sa onih plata i agnelija?
Unaprijed hvala na odgovoru, ako je neko detaljnije to ispitivao, kome se dalo...

Montoya
Kontakt:

Post Postao/la Montoya » 02 mar 2026, 17:14

dinoo je napisao/la:
02 mar 2026, 16:06
A sto se ovdje par puta pomwnu zabrana transfera? Vidio sam to, ali nekako uvijek u toku utakmice i onda mi promakne da pitam. Jel jos cekamo neka sudjenja, koje mogu zavrsiti sa nekim zabranama transfera ili? Sta je sa onih plata i agnelija?
Unaprijed hvala na odgovoru, ako je neko detaljnije to ispitivao, kome se dalo...
Nešto u vezi FFP 2022.-2025. Tako sam nešto čitao,nije nikakva optužba nego istražuju taj period. Valjda će se do kraja proljeća znati da li je sve ok.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 02 mar 2026, 18:07

Ma da, ffp je najcesce rwzlog zabrane transfera, u tezim slucajevima zabrana igranja evrope.
Milan i lazio su to faosavli zadnjih godina koliko se sjecam.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 02 mar 2026, 18:26

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Montoya
Kontakt:

Post Postao/la Montoya » 02 mar 2026, 18:29

dinoo je napisao/la:
02 mar 2026, 18:07
Ma da, ffp je najcesce rwzlog zabrane transfera, u tezim slucajevima zabrana igranja evrope.
Milan i lazio su to faosavli zadnjih godina koliko se sjecam.
Najbolje bi bilo i da nam zabrane,da jednu sezonu odigraju svi skupa i da se vidi ko može ,a ko ne. Da dobiju minutažu kako treba i onda će onaj ko je zadužen za te transfere imati jasnu sliku šta treba ekipi. Ovako če opet biti rasulo na mercatu i opet milion posudbi i gluposti.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 mar 2026, 20:09

Pogba je napisao/la:
02 mar 2026, 00:09
Nego, Italia koji je 12 sedmica zaboravio sifru se pojavio prosle sedmice (kako zgodno, bas pred galatu) da likuje protiv "svog" kluba i večeras kako skrolam i pada treci gol Rome gledam dolje kako se pojavljuje njegov nick. Kakav ljudski otpad. Ponadao se, a Edon ga popisa za 10 minuta. Jos lik kojem su igračine Sturaro nekog proziva. :rol:
A zaboravio je kloc i Bogu kojeg sam zelio ovdje jos prije 6-7 godina i i tad se debilko nasladjivao jer Boga i Douglas Costa su za njega panjevi pored Sturara, Pepea, Bonnucia, Berardia, Zaze, Cambiasa i ostalih italijanskih panjina.
Odlično pojačanje. Njega mis sad ne spominje. :rol:

https://vt.tiktok.com/ZSmcYTQW4/
Nisam jos stigao pročitati post game intervjue, ali Spaletti ako je imalo pametan javno će pohvaliti Edona i ekipu i vratiti potreban moral svima, nesto sto je Mourinho disertirao i nije nikad dao na svoje igrače, pogotovo prime Mourinho.
Nemoj zaboraviti Mandzukica, Vucinica, Lichsteinera, Asamou, Khediru, Matrija, Matuidija i sve one koji su igrali ogranicen fudbal i osvajali titule.

Frajer svrsavao na Eljera Eliju, Leminu, Comana (ispalio se nakon 1 godine), De Ligta, Demirala, Artura, Douglasa dok je redovno pljuvao gore navedene.

Iskreno slabo uopste pratim utakmice i fudbal, ali presmijesno je ovako prelistat tvoje komentara, koprcanja, opravdavanja za svu utopiju koju prosipas sebi i ovdje na forumu. 10 godina jedne te iste price, ne znam kako sam sebi nisi dosadio sa opravdanjima.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 mar 2026, 20:11

Da, uzimimo trenutak da se prisjetimo da je Leonardo Bonucci na ovoj temi bio nazivan kikser. Covjek za kojeg ce 99% ljudi koji ne navijaju za Juventus reci da je "legendarni stoper, generacijski stoper", ovdje je bio predmet ismijavanja i ponizavanja. Elham, sto neko napisa, danas u prosjeku primamo 3-4 gola. Stile Juve nema sta. :rol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 02 mar 2026, 20:21

Andrej je napisao/la:
02 mar 2026, 18:26
Sad je, nadam se, na redu Vlahović, pa Spalleti

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 mar 2026, 21:28

Jel moguce da se ovaj daffy javio i jos pametuje, smijesan si lik, isti si oluja sa istoka na topicu seria A.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 02 mar 2026, 21:37

Italia je napisao/la:
02 mar 2026, 20:11
Da, uzimimo trenutak da se prisjetimo da je Leonardo Bonucci na ovoj temi bio nazivan kikser. Covjek za kojeg ce 99% ljudi koji ne navijaju za Juventus reci da je "legendarni stoper, generacijski stoper", ovdje je bio predmet ismijavanja i ponizavanja. Elham, sto neko napisa, danas u prosjeku primamo 3-4 gola. Stile Juve nema sta. :rol:
Bonucci je smetlje od covjeka, visestruko dokazano, a kao igrac bi bez Barze i Chiella bio na nivou iz Milana cijelu karijeru. Njemu je Conte valjao kao i Allegriju u smislu da mu je nasao poziciju koju jedino moze da igra, kao sto je i ovom poslije ostavio uigranu masineriju.

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.