FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja ne kazem nista za tradiciju Slobode,po imenu sve medju najvecim klubovima u BiH uz Sarajevo,Zelju i Velez.Kad vam neko nesto kaze vi odmah provocirate.Sa ovim komentarom "od stare slave se ne zivi" sam htjeo reci da se po tome nece lako izvuci iz ove lige,jer ova liga je zahtjevnija od PL sigurno jer ima puno teskih stvari vi ste ovdje jednu sezonu i jos neznate 100% kako je ovdje igrat.Nekad ste igrali sa velikim klubovima a danas dodje neki Troglav il nebitno koji klub i dobije vas,niko vam na ime nece dati prvo mjesto..I jos jedna stvar vjerujte da je vecini biscana Sloboda poslije Jedinstva nekako najdrazi klub u BiH,do 5-tog kola ove sezone kad smo vas dobili i onda ste poceli sa nekim provociranjem,i nekim bezveznim stvarima kojih ce te se drzati sigurno do kraja sezone,iz neznam ni ja kog razloga...
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Bihac96 je napisao/la:Ja ne kazem nista za tradiciju Slobode,po imenu sve medju najvecim klubovima u BiH uz Sarajevo,Zelju i Velez.Kad vam neko nesto kaze vi odmah provocirate.Sa ovim komentarom "od stare slave se ne zivi" sam htjeo reci da se po tome nece lako izvuci iz ove lige,jer ova liga je zahtjevnija od PL sigurno jer ima puno teskih stvari vi ste ovdje jednu sezonu i jos neznate 100% kako je ovdje igrat.Nekad ste igrali sa velikim klubovima a danas dodje neki Troglav il nebitno koji klub i dobije vas,niko vam na ime nece dati prvo mjesto..I jos jedna stvar vjerujte da je vecini biscana Sloboda poslije Jedinstva nekako najdrazi klub u BiH,do 5-tog kola ove sezone kad smo vas dobili i onda ste poceli sa nekim provociranjem,i nekim bezveznim stvarima kojih ce te se drzati sigurno do kraja sezone,iz neznam ni ja kog razloga...
Druže niko nije spomenuo PL..evo ti sad prvi.Svi pričamo o tome kako je Sloboda `71 osvojila trofej i gazila klubove iz velike četvorke ..
Pobjeda je bolja od orgazma!
- TzBulevar87
- Kontakt:
E jesi lopov, opet ti vaki - naki..Bihac96 je napisao/la:Od stare slave se ne zivi !
075
- Probisvjet
- Kontakt:
Valja njima ovdje. kad tad.
http://dai.ly/x172hda
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kako da ne, kad budemo na +10Probisvjet je napisao/la:Valja njima ovdje. kad tad.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Da je i -10 za vas Bujruma uvijek ima.LloriS je napisao/la: Kako da ne, kad budemo na +10
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
wienultras
- Kontakt:
sloboda ce dobiti gradinu,i ovaj igman ja mislim,vi gubite zadnju garant,to je plus dva,a ako oni maNEKENI IZ HERCEGOVINE BUDU htjeli igrati ima da vas raspu u po bihaca,tako da je i plus dva za vas premija,slobodno me citiraj za dvije sedmiceLloriS je napisao/la:Kako da ne, kad budemo na +10Probisvjet je napisao/la:Valja njima ovdje. kad tad.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
cisto sumnjam da je covjek na vas mislio al et...posto se vi pronadzete u svakom postu i posto mi ono bas stalno o jedinstvu pisemo nek bude onda takoLloriS je napisao/la:Kako da ne, kad budemo na +10Probisvjet je napisao/la:Valja njima ovdje. kad tad.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Jedinstvo37
- Kontakt:
Imaćete jednu od ljepših tribina u BiH.. Jel planirano išta uskoro? I jel grad financira Slobodu ili samo predsjednik?Gorki je napisao/la:..još kad dođu stolice auuuuu
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ovo je konkretno finansirao nas lokalni faraon....i vi bi trebali zbavit vakog jednogJedinstvo37 je napisao/la:Imaćete jednu od ljepših tribina u BiH.. Jel planirano išta uskoro? I jel grad financira Slobodu ili samo predsjednik?Gorki je napisao/la:..još kad dođu stolice auuuuu
inace ga danas vidim kako tik pored opstinske zgrade staje novi passat cc...izlazi vozac,otvara kisobran za onih cjelih 3 metra sto faraon mora prec do ulaza i tek onda faraon izlazi...pa p.i.c.k.a. ti materina bahata,nek padne koja kap po tebi..nisi od secera da se istopis
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 11 nov 2013, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Mi u Bugojnu mozemo izgubiti samo ako sudije budu navlacile kao sto su vama, inace mi se neporazeni vracamo sigurno od tamo, a ako bude srece 3 boda su nasa, vi kuci uzimate Gradinu ali u Konjicu ce te tesko do 3 boda, najmanje 5 bod ce biti razlika a mozda i visewienultras je napisao/la:sloboda ce dobiti gradinu,i ovaj igman ja mislim,vi gubite zadnju garant,to je plus dva,a ako oni maNEKENI IZ HERCEGOVINE BUDU htjeli igrati ima da vas raspu u po bihaca,tako da je i plus dva za vas premija,slobodno me citiraj za dvije sedmiceLloriS je napisao/la:Kako da ne, kad budemo na +10Probisvjet je napisao/la:Valja njima ovdje. kad tad.
-
Jedinstvo37
- Kontakt:
Prošli su dani kad se Jedinstvo voljelo srcem..(na taj način)staragarda je napisao/la:ovo je konkretno finansirao nas lokalni faraon....i vi bi trebali zbavit vakog jednogJedinstvo37 je napisao/la:Imaćete jednu od ljepših tribina u BiH.. Jel planirano išta uskoro? I jel grad financira Slobodu ili samo predsjednik?Gorki je napisao/la:..još kad dođu stolice auuuuu
![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Nevjerovatno. staragarda dade odgovor identican mom. Nemojte da se uvrijedite ali video i komentar nije upucen za Jedinstvo.staragarda je napisao/la:cisto sumnjam da je covjek na vas mislio al et...posto se vi pronadzete u svakom postu i posto mi ono bas stalno o jedinstvu pisemo nek bude onda takoLloriS je napisao/la:Kako da ne, kad budemo na +10Probisvjet je napisao/la:Valja njima ovdje. kad tad.
http://dai.ly/x172hda![]()
..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ne umije on buraz da razmšlja na taj način, to je za njega nuklearna fizika. Vidiš da mu se sva priča svodi na vi kupili, vi namjestili i moj je veći od vašeg.
Ne obraćajte pažnju na tog lika, on je anonymous u odsustvu anonymousa..
Ne obraćajte pažnju na tog lika, on je anonymous u odsustvu anonymousa..
075
-
wienultras
- Kontakt:
[quote="TzBulevar87"]Ne umije on buraz da razmšlja na taj način, to je za njega nuklearna fizika. Vidiš da mu se sva priča svodi na vi kupili, vi namjestili i moj je veći od vašeg.
Ne obraćajte pažnju na tog lika, on je anonymous u odsustvu anonymousa..[/quot
ne ne,mi namjestamo zato imamo 5 bodova manjka,da nismo namjestali,bili bi prvi,ali oni ne namjestaju nista,zato veliki mancester iz bihaca je prvi,
ne ne,mi namjestamo zato imamo 5 bodova manjka,da nismo namjestali,bili bi prvi,ali oni ne namjestaju nista,zato veliki mancester iz bihaca je prvi,
Poslije toliko godina u federalnoj ligi konacno su shvatili da se ova liga mora igrat samo posteno i da ce se jedino tako vratit u PL, takvim radom i razmisljanjem sad zasluzeno vode na tabeli ove prepostene lige.wienultras je napisao/la:TzBulevar87 je napisao/la:Ne umije on buraz da razmšlja na taj način, to je za njega nuklearna fizika. Vidiš da mu se sva priča svodi na vi kupili, vi namjestili i moj je veći od vašeg.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
wienultras
- Kontakt:
naravno,postenje sija nad nebom prve federalne,u kojoj su toliko dugo,da ocekujem peticije po bihacu necemo iz federalne,dole premjer liga
pravda za bihac

pravda za bihac
wienultras je napisao/la:naravno,postenje sija nad nebom prve federalne,u kojoj su toliko dugo,da ocekujem peticije po bihacu necemo iz federalne,dole premjer liga![]()
pravda za bihac![]()
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa da vam kazem cisto,posteno..i ja sam pretrnuo od ove federalne i tacno sam se navikao
...ta ce miki maus liga naspram ovog gliba...treba ovdje zaglavit makar deceniju
.....a onda kad se vratimo svaki grad ce nam ko london izgledat