FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 06 feb 2013, 11:35

proFCB je napisao/la: bolje da si se kladio u trajno napustanje foruma,mogli bi ih se otarasiti vrlo lagano. ;)
Necemo tako, kvalitetnih forumasa nikad dosta a po meni su skoro svi sa BvB teme dosta pametni samo sto eto nekad malo sjedu na zivac, ali i mi njima vracamo istom mjerom.

Nego, hocemo Lewu, hocemo Lewu. :lol: slika slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 06 feb 2013, 12:03

Ljudi ja sam ispizdio. pa cu iskoristiti da se izluftiram malo jer sam totalno ispizdio,ne mogu da sutim vise,ovo je brutalno...

Gledam sinoc telku i na **** kaze "van Gal hat Robben nachnominiert nachdem sich Huntelaar verletzt hat".
Pa zar je moguce da od igraca koji je 2010 bio rame uz rame sa najboljima na dunjaluku,koji je mogao odluciti finale SP, ovo se desava?
Jebbe ga prvo nas trener, pa ga jebu ovi u reprezentaciji,pa dokle ljudi, dokle???
Taj isti Robben, kada je trebalo pucati penal protiv Chelsea je stisno zube i odmah uzeo loptu, nesto sto drugi nisu imali hrabrosti da ucine, taj jedan Schweinsteiger, Ribery i ostali da ne nabrajam - uf vratio sam se mozda i previse.
Jednostavno mi je krivo i boli me kada vidim da jedan Robben dobija priliku u reprezentaciji zato sto se drugi igrac povrijedio, a brat bratu taj igrac mu nije ni do koljena. Sto je najgore cisto sumnjam da ce i igrati iako ga je pozvao,vjerovatno je to ono samo da popuni mjesto na klupi ili gdje god vec.

Sto se tice situacije u nasem klubu, shvatam da je Müller prva opcija, zbog velikog broja golova i asistencija! Nema dvojbe sigurno i zasluzuje da igra u prvom sastavu,apsolutno se slazem. Ali taj isti Müller kad god je trebalo, JE ZAKAZAO, finale lp protiv Intera, pun racku utakmica protiv BvB-ea, kao i vecinu utakmica za elf,osim fenomenalnog SP 2010.

Taj isti Müller sa svojih 11, 12 golova,nije ni bitno i 8 asistencija, nije ni u pola koristan na terenu kao sto je Robben. Brijem da 90% tih njegovih golova je iz 16-erca, na fantasticne Vorlage ostalih igraca.
Kakve je golove zabijao Robben? Pa to glava boli, i jel mu ko odradjivao 90% posla kod takvih golova???
NIJE

Robben je igrac,tipa Zidane, Messi, Ronaldo, Figo, Ribery, koji ce jednim potezom odluciti utakmicu. Nemojte misliti da poredim igracku kvalitetu ovih igraca,naravno da su skoro svi bolji igraci od Robbena!
Ali obratite paznju na slijedeci klip, je li Müller imao slicnih poteza, je li bilo???

[youtube][/youtube]

Kada ce nas Thomas Müller pocastiti ovakvim golom, a uz to jos da bude gol za prolaz???
Postavlja se pitanje da li je on u stanju to uciniti? Naravno da NIJE, Müller je igrac koji ce zabiti golove koje moze zabiti, a i tu zna biti promasaja, sjetimo se City-a prosle godine prva utakmica kad se za glavu hvata sta je uspio promasiti!

[youtube][/youtube]

A da ne pricamo o necemu tipa ovoga!!!

Ne mozemo poreci da nas je Arjen zaduzio svojim golovima, da mu se kllanjamo i postujemo. Al to sve manje ljudi primjecuju. Jedan Effenberg se javlja i kaze da bi se Robben mogao prodati?
Za Robbena se ne mogu dobiti veliki novci, doduse nije ni puno placen, ali nema ga potrebe prodavati pa to bi za mene bilo ravno onom kada je Elber prodat, Lucio, Demichelis...
Ovaj covjek ce u jednom potezu sve rijesiti!!!
Fakt ist, Müller koliko god golova zabio i imao asistencija nije bolji igrac na poziciji desnog krila od leteceg nizozemca.
Fakt ist, Müller je u boljoj formi i nije cesto pod povredom.
Fakt ist, Müller je njemac i kao takav mora igrati. Sjetimo se samo prosle sezone,gdje je bio taj Müller? 7 golova, imao je nekoliko ramazanskih postova...

Nezz ljudi kako vi na ovo gledate, ali moje misljenje je da se mjesto za Robbena mora stvoriti u ekipi,vidjet cete svi kako se Müller gubi protiv Arsenala, da ne pricamo o nekim vecim utakmicama!!!

Müller nije igrac odluke, to su Robben i Ribery u ovoj ekipi, nazalost vise takvih igraca nemamo.
Tu se primjeti razlika izmedju nas i jedne Barce. U Barci,svaki igrac moze biti igrac odluke, igrac poteza, Messi, Iniesta, Xavi, Fabregas, Pedro... u Realu CR7, Özil, Kaka, Xabi Alonso...
Stern des Südens

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 06 feb 2013, 12:52

proFCB je napisao/la: Gledam sinoc telku i na **** kaze "van Gal hat Robben nachnominiert nachdem sich Huntelaar verletzt hat".
Pa zar je moguce da od igraca koji je 2010 bio rame uz rame sa najboljima na dunjaluku,koji je mogao odluciti finale SP, ovo se desava?
Jebbe ga prvo nas trener, pa ga jebu ovi u reprezentaciji,pa dokle ljudi, dokle???
I meni ga je žao. Kad je vodio Bayern i Oranje do najvećih međunarodnih uspjeha zadnjih godina valjao je, a sad se po njemu nabacuju blatom. Doduše, dosta je antipatičan u nekim stvarima, pa mi je ovo i donekle shvatljivo.
proFCB je napisao/la:Taj isti Robben, kada je trebalo pucati penal protiv Chelsea je stisno zube i odmah uzeo loptu, nesto sto drugi nisu imali hrabrosti da ucine, taj jedan Schweinsteiger, Ribery i ostali da ne nabrajam
Potpis. Ljudi kenjaju kako je pucao te penale jer je obični egoist, a onda se protiv Chelskog vidilo koliko mu suigrači imaju muda preuzeti odgovornost.
proFCB je napisao/la:Ali taj isti Müller kad god je trebalo, JE ZAKAZAO, finale lp protiv Intera, pun racku utakmica protiv BvB-ea, kao i vecinu utakmica za elf,osim fenomenalnog SP 2010.
Ovo baš i nije istina. SP 2010, lani uvalio Čelzi, rješio još masu utakmica što su se lomile.
proFCB je napisao/la:Taj isti Müller sa svojih 11, 12 golova,nije ni bitno i 8 asistencija, nije ni u pola koristan na terenu kao sto je Robben. Brijem da 90% tih njegovih golova je iz 16-erca, na fantasticne Vorlage ostalih igraca.
Po toj logici možeš se popišat i na najboljeg napadača Bayerna u povijesti. Gol nije lako zabiti bez obzira na poziciju. Treba se naći u šansi, prevariti čuvara, pravovremeno reagirati... Bez uvrede, ali ovakav tip argumenta je glup. :mrgreen:

proFCB je napisao/la:Fakt ist, Müller je njemac i kao takav mora igrati.
Ovo isto ne stoji. Po toj logici Gomez je trebao startati kao prvotimac u Ruckrunde, a on jadan kao Njemac skuplja mrvice.
proFCB je napisao/la:Nezz ljudi kako vi na ovo gledate, ali moje misljenje je da se mjesto za Robbena mora stvoriti u ekipi
Istina. Ne znam šta se Juppu mota po glavi, ali ovako šikaniranje Gomeza, Robbena, Boatenga i Gustava bi mu se moglo odbiti o glavu kad počme ritam subota-srijeda.
proFCB je napisao/la:Müller nije igrac odluke, to su Robben i Ribery u ovoj ekipi
Robben i Muller su jedini igrači Baye koji će iz ničega izvući momčad. Ribery je u kontinuitetu bolji, ali u ključnim trenutcima najvećih utakmica u pravilu zakaže.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 06 feb 2013, 13:39

KSIVLE je napisao/la:Ovo baš i nije istina. SP 2010, lani uvalio Čelzi, rješio još masu utakmica što su se lomile.
SP 2010 sam naglasio da je briljirao, jeste on uvalio Chelsea-u gol,al taj gol nam nije donio titulu,kontas sta hocu da kazem. Nije on igrac koji je lomio i prelamo tekme...
KSIVLE je napisao/la:Po toj logici možeš se popišat i na najboljeg napadača Bayerna u povijesti. Gol nije lako zabiti bez obzira na poziciju. Treba se naći u šansi, prevariti čuvara, pravovremeno reagirati... Bez uvrede, ali ovakav tip argumenta je glup.
Nezz mozda me nisi dobro razumio, ja ne kazem da je lagano zabiti gol, naravno da nije, ali hocu da kazem da Robben daje golove van 16m i to prekrasne golove, a da ovaj najcesce daje golove unutar 16m,a kada profula onda je i to veci bauk profulati unutar 16m, nerijetko unutar 5m.
KSIVLE je napisao/la:Ovo isto ne stoji. Po toj logici Gomez je trebao startati kao prvotimac u Ruckrunde, a on jadan kao Njemac skuplja mrvice.
Da li bi Gomez igrao ili bi igrao Mandzukic kao pojacanje da se Gomez nije povrijedio prije pocetka sezone?
KSIVLE je napisao/la:Istina. Ne znam šta se Juppu mota po glavi, ali ovako šikaniranje Gomeza, Robbena, Boatenga i Gustava bi mu se moglo odbiti o glavu kad počme ritam subota-srijeda.
Ovo mi je zastrasujuce, 4 igraca koja su igrala u prvoj postavi sad mjesecima griju klupu! A tokom cijele sezone je prica o rotaciji,kako niko ne smije biti nezadovoljan, bla bla bla
KSIVLE je napisao/la:Ribery je u kontinuitetu bolji, ali u ključnim trenutcima najvećih utakmica u pravilu zakaže.
Real Madrid prosle sezone? Manchester United prije 3 sezone? Nemoj tako, Ribery je u velikim utakmicama uvijek bio velik, cak je i protiv Chelsea odigrao fantasticnu utakmicu!
Stern des Südens

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 feb 2013, 14:26

KSIVLE je napisao/la:Taj isti Müller sa svojih 11, 12 golova,nije ni bitno i 8 asistencija, nije ni u pola koristan na terenu kao sto je Robben. Brijem da 90% tih njegovih golova je iz 16-erca, na fantasticne Vorlage ostalih igraca.
Kakve je golove zabijao Robben? Pa to glava boli, i jel mu ko odradjivao 90% posla kod takvih golova???
NIJE
Gol je gol, pa da ga zabije s 5 cm ili 40 m ima isto znacenje, samo sto je ovaj s 40 normalno lijep za oko a trofeji se ne osvajaju s par lijepih golova nego s mnostvom onih rutiniranih.
proFCB je napisao/la:Robben je igrac,tipa Zidane, Messi, Ronaldo, Figo, Ribery, koji ce jednim potezom odluciti utakmicu. Nemojte misliti da poredim igracku kvalitetu ovih igraca,naravno da su skoro svi bolji igraci od Robbena!
Ali obratite paznju na slijedeci klip, je li Müller imao slicnih poteza, je li bilo???
Robben je bio i ostao odlican igrac i valjao je dosta Bayernu, ne brini se ti za njega dobit ce on dosta prilika da igra, ali trenutno Muller uveliko zasluzuje da igra u prvom sastavu Bayerna. Da on nije eksplozivan na krilu kao Robben i napadacki ga ponekad niti nema u utakmici sve do jednom kada jednim potezom rijesi utakmicu. ( Evo gledaj sad u subotu protiv Mainza, Mullerov gol je odlucio utakmicu a ne Mandzukiceva 2 ) Muller je dosta koristan u defanzivi za razliku od Robbena, sjecas li se samo kako je Bayern po toj strani bio ranjiv pogotovo kada je Rafinha s njim ordinirao po toj strani. Dobro sada je Lam tu, ali opet bi Bayo bio ranjiv jer bi Lahm dosta vremena ostajao sam na 2 igraca.

Jos da podvucem i ja bih vrlo rado gledao Robbena na krilu, a Muliju na 10-ci ili spicu, ali je trenutno uveliko korisniji na krilu pogotovo zbog tog defanzivnog dijela u igri. Pa ljudi moji pogledajte koliko je malo golova Bayern primio u sezoni. Sto se tice Gustava tu razumijem Heynckesa kada Bayo igra protiv bunker ekipa, pa se zbog toga stavlja Martinez u pocetnih jedanaest, ruku na srce ko' sto bi Gero reko' gotovo sve ekipe igraju bunker kontra Baye, ali npr. kontra Barce gdje Martinez zajedno s Schweinsteigerom ne moze da odgovori zadatku i slicnih ekipa koje otvoreno igraju ili bi igrale protiv Baye, onda se tu Gustavo treba staviti bez razmisljanja. Za Gustava sam vec bezbroj puta iznio svoje misljenje i rekao sam da je doktor za Martineza sto se tice pozicije DMF-a. Zatim govorite Boateng ne igra, pa to je najlogicnija moguca stvar zasto on ne igra, sta treba da se riskira s njim a kada dodju utakmice s Arsenalom da Buyten ne bude koliko toliko uigran :?: Dalje Muller se nece gubiti protiv bilo koje ekipe, pa pobogu vec ima ogromno iskustvo kako u Lp, tako i u ostalim takmicenjima. I mojne mi te price to nas razlikuje od Reala i Barce, kao da sugeriras da su ova 2 tima bolja od Baye, jer nisu. Bayo je ove sezone pokazao najvise po svim parametrima i definitivno je trenutno najbolji klub na svijetu. Za Robbena se ne brini on ce igrati vec protiv Schalkea ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 06 feb 2013, 14:42

FC Barcelona će 24. jula odigrati prijateljsku utakmicu protiv Bayerna iz Munchena na Allianz Areni u sklopu priprema za 2013/14 sezonu.

guardiola opet protiv svojih

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 06 feb 2013, 15:31

Bundesliga je napisao/la:Gol je gol, pa da ga zabije s 5 cm ili 40 m ima isto znacenje, samo sto je ovaj s 40 normalno lijep za oko a trofeji se ne osvajaju s par lijepih golova nego s mnostvom onih rutiniranih.
Naravno da je gol - gol,slazem se u potpunosti stime, ali pogledaj ukoliko Müller zabija vecinu golova iz 16m i blize,sta ti to govori?
Pa on vise igra kao napadac nego kao krilo. Da on svaki put primi loptu na krilu pa zalomi koji put ili odigra dupli pas pa udje u 16m i zabije gol, ja bi rekao svaka cast!
Ali on se zapravo nalazi u prilikama gdje inace stoji napadac. Sad protiv Mainz-a Müller je na slican nacin zabio gol!
Bundesliga je napisao/la:Jos da podvucem i ja bih vrlo rado gledao Robbena na krilu, a Muliju na 10-ci ili spicu, ali je trenutno uveliko korisniji na krilu pogotovo zbog tog defanzivnog dijela u igri. Pa ljudi moji pogledajte koliko je malo golova Bayern primio u sezoni.
Mozda ce ovo mal glupo zvucati od mene, ali ja Müllera najradije ne bi nikako gledao u ekipi! Barem ne u ovakvom Bayernu. Ja bi ga volio vidjeti kao klasicnog spica,jer mislim da mu je to i prirodna pozicija,a ne po kojekakvim krilnim pozicijama.
Ne moze me niko ubijediti da je on na krilu bolji od Robbena!!!
Bundesliga je napisao/la:Sto se tice Gustava tu razumijem Heynckesa kada Bayo igra protiv bunker ekipa, pa se zbog toga stavlja Martinez u pocetnih jedanaest, ruku na srce ko' sto bi Gero reko' gotovo sve ekipe igraju bunker kontra Baye, ali npr. kontra Barce gdje Martinez zajedno s Schweinsteigerom ne moze da odgovori zadatku i slicnih ekipa koje otvoreno igraju ili bi igrale protiv Baye, onda se tu Gustavo treba staviti bez razmisljanja.
Hoces da kazes da je Mainz postavio bunker? Ja koliko se sjecam Mainz nikad nije igrao bunker. :o
Bundesliga je napisao/la:Zatim govorite Boateng ne igra, pa to je najlogicnija moguca stvar zasto on ne igra, sta treba da se riskira s njim a kada dodju utakmice s Arsenalom da Buyten ne bude koliko toliko uigran
Stani bolan malo, ti opravdavas taj potez? Jesil ti svjestan da taj potez vodi ka tome da Buyten bude nas drugi stoper pored Dante-a u utakmicama lige prvaka???

Jos gluplja mi je stvar,ako bude Boateng igrao utakmice lige prvaka, a sada sjedi na klupi.
Koliko god mi bili kvalitetnij i uigraniji od topdzija, ne zelim ni zamisliti sta bi Theo Walcott mogao da ucini strmini zvanoj van Buyten. Sjetite se svi utakmice protiv Intera i sta je Milito radio van Buyten-u.
A onda se prisjetimo malo kako je Boateng izasao na kraj sa Ronaldom u nekoliko dueala prosle sezone. Ruku na srce, ni Dantea ne krasi bas neka ogromna brzina!!! ;)
Bundesliga je napisao/la:I mojne mi te price to nas razlikuje od Reala i Barce, kao da sugeriras da su ova 2 tima bolja od Baye, jer nisu. Bayo je ove sezone pokazao najvise po svim parametrima i definitivno je trenutno najbolji klub na svijetu.
Ma ne govorim ja da su Barca ili Real bolji od nas, mi smo dakako najbolji trenutno,mada ne bih volio se sastajati sa Barcelonom prije polufinala/finala lige prvaka!

Ja sam samo htio reci da ove dvije ekipe imaju vise igraca koji jednim potezom mogu rijesiti utakmicu. Messi, Xavi, Iniesta, Fabregas, Pedro i da ne nabrajam dalje, a ima ih,slozit ces se sa mnom, jos!
Bundesliga je napisao/la: Za Robbena se ne brini on ce igrati vec protiv Schalkea
To neka "inside" informacija?
:lol:
Zadnja izmjena: proFCB, dana/u 06 feb 2013, 15:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 feb 2013, 15:39

Buyten nikako dobro ne bi izgledao protiv brzinaca iz Arsenala.Nadam se da će Jupp protiv Schalkea krenuti sa Boatengom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 feb 2013, 15:44

Holger Badstuber produzio ugovor sa Bayernom do ljeta 2017.godine koji ce novi ugovor potpisati u Petak zajedno sa Thomasom Müllerom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 06 feb 2013, 15:49

Saurman je napisao/la:Buyten nikako dobro ne bi izgledao protiv brzinaca iz Arsenala.Nadam se da će Jupp protiv Schalkea krenuti sa Boatengom.
Pa o tome ti pricam,ja fakat ne vidim koristi od ovog sa Buytom!
Ako se Boateng odmara za utakmicu protiv topdzija, onda je krajnje vrijeme da se vrati u prvi tim da ne bi frajer pao u formi il sta slicno.
Ako se planira sa Buytom ic na Arsenal,mislim da je to blizu samoubistva!
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 feb 2013, 15:51

proFCB je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Buyten nikako dobro ne bi izgledao protiv brzinaca iz Arsenala.Nadam se da će Jupp protiv Schalkea krenuti sa Boatengom.
Ako se Boateng odmara za utakmicu protiv topdzija, onda je krajnje vrijeme da se vrati u prvi tim da ne bi frajer pao u formi il sta slicno.
Vjerujem u Juppa ne brini biće to sve ok protiv Arsenala. :)

edit: Evo Mandžo ga ubaci za Hrvatsku. 8-)

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 06 feb 2013, 16:01

Saurman je napisao/la:
proFCB je napisao/la:
Vjerujem u Juppa ne brini biće to sve ok protiv Arsenala. :)

edit: Evo Mandžo ga ubaci za Hrvatsku. 8-)
ljudi sta vam je Van Buyten igra trenutno zbog toga sto Boateng nemoze igrati protiv Arsenala zbog dvije utakmice suspenzije(crveni protiv Batea u zadnjoj utakmici ) zato se Buyten uigrava i u Bundesligi

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 06 feb 2013, 16:02

Saurman je napisao/la: Vjerujem u Juppa ne brini biće to sve ok protiv Arsenala.

edit: Evo Mandžo ga ubaci za Hrvatsku.
Neka ti bude onda,samo znas i sam da nam se ne pise bas dobro sa Buytom vs Theom! ;)

Mandzo rutinski, za laku noc koreancima!

auuuu, to smo svi totalno zaboravili!!!
Stern des Südens

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 06 feb 2013, 16:07

Svaka čast Mandži na fenomenalnom pogotku glavom, al evo neće igrati u drugom poluvremenu(al hajd prijateljska je) :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 feb 2013, 16:12

Bayern@heart je napisao/la:
ljudi sta vam je Van Buyten igra trenutno zbog toga sto Boateng nemoze igrati protiv Arsenala zbog dvije utakmice suspenzije(crveni protiv Batea u zadnjoj utakmici ) zato se Buyten uigrava i u Bundesligi
Znam da Boateng ima crveni Jupp trenutno forsira Buytena da ga što bolje spremi za Arsenal.Mada bi ja više volio Martineza na stoperu a Gustavo da uleti na zadnjeg veznog protiv topnika.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 06 feb 2013, 17:01

Ne bitno ko je prije prelamao utakmice, bitno je ko ih sad prelama, nama sad trebaju igraci u dobroj formi a ne neki isforsirani kao Roben. Svaka njemu cast na ucinjenom ali sad Mullera ne moze zamjeniti nekad bi mogao. Ja bi najvise volio da je Roben u top formi pa da sepera po desnoj strani kao nekad, ali Bayern sad igra pretezak nogomet za Robena, ne bi on to podnio da mora da se vraca nazad koliko i Muller. Roben ce dobiti svoju priliku 100%, samo je njegov problem u glavi sto on ne moze podnijeti klupu, to je teski egoisticar i sebicnjak, misli da je se sve vrti oko njega, jbg Bayern zeli timsku igru a Muller je taj koji to moze podnijeti. Jes smotan i chudan ali bitno je da funkcionise.
VOLIM BAYERN

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 feb 2013, 21:57

Jaooo, kako neki vole tipkati pa makar to bile i ortodoksne gluposti, za ne povjerovati. :(
Hajd' svakom svoje mišljenje (želje) ali biti toliko neinformisan i usput se praviti pametan. :oops:
Vom Jäger zum Gejagten

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 06 feb 2013, 22:22

geronimo je napisao/la:Jaooo, kako neki vole tipkati pa makar to bile i ortodoksne gluposti, za ne povjerovati. :(
Hajd' svakom svoje mišljenje (želje) ali biti toliko neinformisan i usput se praviti pametan. :oops:
je li se ovo odnosilo na moj komentar,ako jeste da ga odmah editujem i pitam pametne sta da napisem :)
VOLIM BAYERN

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 feb 2013, 22:36

isakovich je napisao/la: je li se ovo odnosilo na moj komentar,ako jeste da ga odmah editujem i pitam pametne sta da napisem :)
Ma jok bre. ;)
Uostalom, gdje si ti nešta napisao a da se tvoja informacija (uslovno rečeno) graniči sa neinformisanošću.

Inače, nisi ništa pogrešno rek'o. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 06 feb 2013, 22:42

nam se ne pise bas dobro sa Buytom vs Theom!
I još si obraza imao uzvičnik, ili uskličnik staviti. :evil:

Dovoljno znati da se radi o teška vs. pero laka...
Bujto će ih prikovati, baš kao što onomad* za klupicu Bou prikova. 8-)
isakovich je napisao/la:je li se ovo odnosilo na moj komentar,ako jeste da ga odmah editujem i pitam pametne sta da napisem :)
Ne. nije se na tebe odnosilo...,
doduše nije ni da si ti nešto v'oma pametan :D , ali eto metiljaš se nekako, može proći. :lol:

*ne postoji u mom riječniku. :)

Robben je bio... i to je ključna riječ, u ovako podmazanoj mašinireiji uloga pričuve mu ne gine,
pa sad pasalo to nekom/njemu ili ne, nama pametnim svejedno. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.