Bundesliga je napisao/la:Gol je gol, pa da ga zabije s 5 cm ili 40 m ima isto znacenje, samo sto je ovaj s 40 normalno lijep za oko a trofeji se ne osvajaju s par lijepih golova nego s mnostvom onih rutiniranih.
Naravno da je gol - gol,slazem se u potpunosti stime, ali pogledaj ukoliko Müller zabija vecinu golova iz 16m i blize,sta ti to govori?
Pa on vise igra kao napadac nego kao krilo. Da on svaki put primi loptu na krilu pa zalomi koji put ili odigra dupli pas pa udje u 16m i zabije gol, ja bi rekao svaka cast!
Ali on se zapravo nalazi u prilikama gdje inace stoji napadac. Sad protiv Mainz-a Müller je na slican nacin zabio gol!
Bundesliga je napisao/la:Jos da podvucem i ja bih vrlo rado gledao Robbena na krilu, a Muliju na 10-ci ili spicu, ali je trenutno uveliko korisniji na krilu pogotovo zbog tog defanzivnog dijela u igri. Pa ljudi moji pogledajte koliko je malo golova Bayern primio u sezoni.
Mozda ce ovo mal glupo zvucati od mene, ali ja Müllera najradije ne bi nikako gledao u ekipi! Barem ne u ovakvom Bayernu. Ja bi ga volio vidjeti kao klasicnog spica,jer mislim da mu je to i prirodna pozicija,a ne po kojekakvim krilnim pozicijama.
Ne moze me niko ubijediti da je on na krilu bolji od Robbena!!!
Bundesliga je napisao/la:Sto se tice Gustava tu razumijem Heynckesa kada Bayo igra protiv bunker ekipa, pa se zbog toga stavlja Martinez u pocetnih jedanaest, ruku na srce ko' sto bi Gero reko' gotovo sve ekipe igraju bunker kontra Baye, ali npr. kontra Barce gdje Martinez zajedno s Schweinsteigerom ne moze da odgovori zadatku i slicnih ekipa koje otvoreno igraju ili bi igrale protiv Baye, onda se tu Gustavo treba staviti bez razmisljanja.
Hoces da kazes da je Mainz postavio bunker? Ja koliko se sjecam Mainz nikad nije igrao bunker.
Bundesliga je napisao/la:Zatim govorite Boateng ne igra, pa to je najlogicnija moguca stvar zasto on ne igra, sta treba da se riskira s njim a kada dodju utakmice s Arsenalom da Buyten ne bude koliko toliko uigran
Stani bolan malo, ti opravdavas taj potez? Jesil ti svjestan da taj potez vodi ka tome da Buyten bude nas drugi stoper pored Dante-a u utakmicama lige prvaka???
Jos gluplja mi je stvar,ako bude Boateng igrao utakmice lige prvaka, a sada sjedi na klupi.
Koliko god mi bili kvalitetnij i uigraniji od topdzija, ne zelim ni zamisliti sta bi Theo Walcott mogao da ucini strmini zvanoj van Buyten. Sjetite se svi utakmice protiv Intera i sta je Milito radio van Buyten-u.
A onda se prisjetimo malo kako je Boateng izasao na kraj sa Ronaldom u nekoliko dueala prosle sezone. Ruku na srce, ni Dantea ne krasi bas neka ogromna brzina!!!
Bundesliga je napisao/la:I mojne mi te price to nas razlikuje od Reala i Barce, kao da sugeriras da su ova 2 tima bolja od Baye, jer nisu. Bayo je ove sezone pokazao najvise po svim parametrima i definitivno je trenutno najbolji klub na svijetu.
Ma ne govorim ja da su Barca ili Real bolji od nas, mi smo dakako najbolji trenutno,mada ne bih volio se sastajati sa Barcelonom prije polufinala/finala lige prvaka!
Ja sam samo htio reci da ove dvije ekipe imaju vise igraca koji jednim potezom mogu rijesiti utakmicu. Messi, Xavi, Iniesta, Fabregas, Pedro i da ne nabrajam dalje, a ima ih,slozit ces se sa mnom, jos!
Bundesliga je napisao/la: Za Robbena se ne brini on ce igrati vec protiv Schalkea
To neka "inside" informacija?