jer smo **** liga...zato smo popušili tri boda..let3 je napisao/la:Ta kar.ina od napadaca je prvi stijelac lige. Fact. A i prošle sezone je bio istoBezideja je napisao/la:Mi smo utakmicu izgubili jer imamo karinu od napadaca.Serviraju ti se dvije sanse na ovako teskoj utakmici i ti ne znas dati gol.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Poslije Evandera i Derdiyok se obezobrazio.Da li ce nastati velika podjela na temi Barcelet3 je napisao/la:Ta kar.ina od napadaca je prvi stijelac lige. Fact. A i prošle sezone je bio istoBezideja je napisao/la:Mi smo utakmicu izgubili jer imamo karinu od napadaca.Serviraju ti se dvije sanse na ovako teskoj utakmici i ti ne znas dati gol.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
A dobro jbg, dešava se, ona prva prilika mislim vjerovatno je ružno zahvatio loptu pa je ona udarila od zemlju, siguran sam da nije želio onako šutati, nije lud jbt.let3 je napisao/la:Ta kar.ina od napadaca je prvi stijelac lige. Fact. A i prošle sezone je bio istoBezideja je napisao/la:Mi smo utakmicu izgubili jer imamo karinu od napadaca.Serviraju ti se dvije sanse na ovako teskoj utakmici i ti ne znas dati gol.
Što se tiče druge šanse, tu mu i ne zamjeram toliko, ono je više vrhunska intervencija golmana nego što je loš šut igrača, jer mislim pogodio je mjesto gdje nije bio golman al' je Zlomislić stvarno vrhunski refleks pokazao ondje, digao ruku haman u ravnini sa glavom i skrenuo loptu preko prečke.
Umije Krpić promašiti dobru šansu što jest jest, al' umije i zabiti gol, što kaže @let nije džaba bio prvi strijelac lige prošle sezone, a evo i ove. Eh sad, on da zabija sve one šanse, ne bi on igrao u Želji, nego negdje u ligama petice, realno
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kontrasviju
- Kontakt:
Nemamo karinu od napadača već najboljeg napadača u ligi, koji će evo i drugu godinu zaredom da bude najbolji strijelac iste. Da zabija svaki put kad mu se otvori šansa igrao bi u nekoj od liga petice, a ne u BiH.Bezideja je napisao/la:Mi smo utakmicu izgubili jer imamo karinu od napadaca.Serviraju ti se dvije sanse na ovako teskoj utakmici i ti ne znas dati gol.
1921
Ma ja to više radi Džene kao igrača i njegove karijere, jer on se u Želji neće naigrati u budućnosti, to je jasno. Što se mene tiče on nek' sjedi na klupi i čeka priliku svaku petu utakmicu, ako se neće ljutiti, takav igrač se može samo poželiti u timu.samoposmatram je napisao/la: Raskid ugovora Miske-style. Dzeno je tu kao jedina zamjena u slucaju da Krpic zasteka. Osim ga nagradjuje za trud a ne za talenat.
A što se tiče Krpića, on je možda i najstandardniji igrač u zadnje dvije sezone, itekako je imao perioda u igri kada ga nije išlo (i kod Ode, a i kod Amara), pa ni Amar ni Odović ga nisu stavljali na klupu, nego ovako svaku petu tekmu ga zamjene pred kraj, reda radi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
zato smo zbog takvog razmisljanja daleko od trofeja... a sve igracine. ponovljeno 100 puta, invalid ermin igra po 30 min, i zabit ce vise golova od ovog kloca...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Protiv pitara :
............Erić...............................
....Stanić.......Osmanković......Sipović.......Pavić...
.....Bojo.......Ramović.......Sadiković......
.........E Zec.........Krpić.........Veselinović......
klupa : Kjosevski, Bogičević, Hajdarević, Alispahić, Mehić, Mujezinović, A Zec.
Bojo je po meni sav kredit ispucao
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Zasteka naravno u smislu povrede.Raonffa je napisao/la:Ma ja to više radi Džene kao igrača i njegove karijere, jer on se u Želji neće naigrati u budućnosti, to je jasno. Što se mene tiče on nek' sjedi na klupi i čeka priliku svaku petu utakmicu, ako se neće ljutiti, takav igrač se može samo poželiti u timu.samoposmatram je napisao/la: Raskid ugovora Miske-style. Dzeno je tu kao jedina zamjena u slucaju da Krpic zasteka. Osim ga nagradjuje za trud a ne za talenat.
A što se tiče Krpića, on je možda i najstandardniji igrač u zadnje dvije sezone, itekako je imao perioda u igri kada ga nije išlo (i kod Ode, a i kod Amara), pa ni Amar ni Odović ga nisu stavljali na klupu, nego ovako svaku petu tekmu ga zamjene pred kraj, reda radi.
Dzeno igra u najboljem klubu i vjerujem da je zadovoljan.
A i sto kazes ako mu se nesvidja poslat ga u federalnu na posudbu.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Neigra svoju prirodnu poziciju. Pokusava se skolovati da igra sesticu a to je steta za njega a rizik za nas.Rokoko87 je napisao/la:Bojo je po meni sav kredit ispucao
Vidi se da se razumiješ u fudbal, piši češće buraz.samoposmatram je napisao/la:Neigra svoju prirodnu poziciju. Pokusava se skolovati da igra sesticu a to je steta za njega a rizik za nas.Rokoko87 je napisao/la:Bojo je po meni sav kredit ispucao
Onda po tebi bi to trebalo izgledati nešto tipa
Bojo-Hajdarević
-------Dado/Alispahić?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ne vjerujem da ce E. Zec biti starter na derbiju. Nema on snage za više od jednog poluvremena. Ali kao dzoker (za zadnjih 20 minuta) je idealan igracbojamora je napisao/la:Protiv pitara :
Mislim da ce Ramović na desno krilo, a umjesto njega u sredini Mujezinović ili Hajdarević.
Mujezinovic ili Hajdar umjesto Boje i to bi bilo tobojamora je napisao/la:Protiv pitara :
- Fareus1921
- Kontakt:
Imam osjećaj da ćemo povest u derbiju
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Mujke1921 je napisao/la:Mujezinovic ili Hajdar umjesto Boje i to bi bilo tobojamora je napisao/la:Protiv pitara :
Mogo bi fakat Hajdarević umjesto Boje
Pa dobro, rizik od povrede uvijek postoji, al' nekako i u tom slučaju prije vidim Ermina, možda čak i Ramovića, kao napadača nego Dženu. Ne znam, jednostavno je u 'minus fazi' već godinu dana, imao je onaj period proljetnog dijela pretprošle sezone gdje je bio stvarno dobar + onaj prvi augustovski derbi u prošloj sezoni, ovo ostalo manje više za zaborav što se tiče njegovih igara.samoposmatram je napisao/la:Zasteka naravno u smislu povrede.Raonffa je napisao/la:Ma ja to više radi Džene kao igrača i njegove karijere, jer on se u Želji neće naigrati u budućnosti, to je jasno. Što se mene tiče on nek' sjedi na klupi i čeka priliku svaku petu utakmicu, ako se neće ljutiti, takav igrač se može samo poželiti u timu.samoposmatram je napisao/la: Raskid ugovora Miske-style. Dzeno je tu kao jedina zamjena u slucaju da Krpic zasteka. Osim ga nagradjuje za trud a ne za talenat.
Dzeno igra u najboljem klubu i vjerujem da je zadovoljan.
A i sto kazes ako mu se nesvidja poslat ga u federalnu na posudbu.
Jbt da nam je ko rekao nakon prvog poluvremena da mozemo dva zavalit i da ce zavrsiti 3:3 
Za derbi me ne brine ni zelja ni volja ni borba samo nasa odbrana. Pogubljeno djeluju zadnje dvije. Haman sve sto nam proba protivnik ispred gola uleti.
Za derbi me ne brine ni zelja ni volja ni borba samo nasa odbrana. Pogubljeno djeluju zadnje dvije. Haman sve sto nam proba protivnik ispred gola uleti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Molim te lijepo pogubljeno su izgledali samo ovu, prošla je bila okej, a svi znamo razlog i rješenje za pogubljenost.LjoZee je napisao/la:Jbt da nam je ko rekao nakon prvog poluvremena da mozemo dva zavalit i da ce zavrsiti 3:3
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Upucujem izvinjenje samo je odbrana ovu tekmu izgledala pogubljenoRokoko87 je napisao/la:Molim te lijepo pogubljeno su izgledali samo ovu, prošla je bila okej, a svi znamo razlog i rješenje za pogubljenost.LjoZee je napisao/la:Jbt da nam je ko rekao nakon prvog poluvremena da mozemo dva zavalit i da ce zavrsiti 3:3
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma da nas nije sudija **** kod penala mi bi sigurno dobili ovu utakmicu a i ovako smo bili bolji i trebali dobit. Pa Krpić samo , iako nije bio loš promaši 2 zicera.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.