FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 23 jan 2019, 14:12

MortemHz je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Imal gdje snimak cijele tekme sa zadnjeg derbija da pogledam večeras ponovo?
Sačekaj Velež, sutra je :D
Ne mogu dočekat sutra :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jan 2019, 14:25

Dajte neke ozbiljne teme.. :espresso:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 23 jan 2019, 14:31

AlfredNobel je napisao/la:Dajte neke ozbiljne teme.. :espresso:
Kad Rok slijeće na sarajevski aerodrom? :kafa:

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 23 jan 2019, 14:32

Mozda je bilo vec pitanje, nisam u toku. Jeli ovo od sada moguce Moju Tv To Go gledati uplatom preko poruke i gledanje na mobitelu?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 23 jan 2019, 14:43

Rusa i Campu od hordi nikad niko nije dotakao. Jedino se Rus naljutio zbog toga što mu je zabranjeno da kači zastavu bordo radikali pa zbog toga ne dolazi više na sjever. Nikad ih niko nije ružno pogledao a kamoli tukao. Čak su Campu raja dosta puta znala i počastiti i povesti na gostovanje besplatno itd.
ISTINA ZA VEDRANA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 jan 2019, 14:50

hajd Emire dovedi nekog da padnemo u nesvjest
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jan 2019, 14:53

alacious je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Dajte neke ozbiljne teme.. :espresso:
Kad Rok slijeće na sarajevski aerodrom? :kafa:
Zapeo negdje na granici, preturaju ga na izlazu. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jan 2019, 14:54

Mislim da tako neki "bum" moze tek da se u februraru ocekuje kada vani prodju prelazni rokovi.Ostat ce tih igraca kratkih rukava,pa ko jami jami.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 23 jan 2019, 15:22

Rahmanovic je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:aaauuu kako ste vi onda mladi ako ne znate campu, al nijebas uvjek on na istoku, nekad zna otic na sjever popit batine pa sledecu tekmu opet istok, mislim da od njega i rusa nikad niko vise batina nije dobio na utakmicama Sarajeva. Skoro svaku utakmicu su bili krvavi
Koji je to debilizam jbt.

Cuo sam za to i ne mogu da shvatim da ima debila koji ce se na njih dvojicu zalijetati i udarati :oops: jadovi,a znam i sto su to radili jer je Rus prozivao dilere koji ordiniraju na tribini.
Sta si jos cuo?
Jesi cuo koliko su pita, pljeski, cevapa djaba pojeli?
Koliko su puta piva i cigara dobili, o kafama necu da pricam. Sumnjam da su i jednu platili.
Koliko su samo para dobili onako u djep da imaju za troska?
Koliko su samo puta na gostovanje besplatno isli. O Kosevu i ne pricam i tu smunjam da su ikad karte kupili.
NE govorim samo za Campu i Rusa... ima tu dosta raje kojoj se uvijek izlazi u susret. Covjeku prije par godina kucu opremismo koliko smo mogli, djeci u domove idemo, krv dajemo.... ne mogu da nabrajam. I koga ce Rus prozvat, lik ne zna sa kim Sarajevo igra, a ne ko radi robu...
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 jan 2019, 15:28

E cuj Rus. Lik je pukotina teska. Ne znam otkud vam on pade na pamet. I prije nekad je lik bio kreten, tako i sada.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 jan 2019, 15:45

Laznjak je napisao/la:
Sta si jos cuo?
Koliko su puta piva i cigara dobili, o kafama necu da pricam. Sumnjam da su i jednu platili.
Koliko su samo puta na gostovanje besplatno isli. O Kosevu i ne pricam i tu smunjam da su ikad karte kupili.
NE govorim samo za Campu i Rusa... ima tu dosta raje kojoj se uvijek izlazi u susret. Covjeku prije par godina kucu opremismo koliko smo mogli, djeci u domove idemo, krv dajemo.... ne mogu da nabrajam. I koga ce Rus prozvat, lik ne zna sa kim Sarajevo igra, a ne ko radi robu...
Zato Vas gotivim :bow: :bow: :bow:
@MortemHz kad cu moci kupiti polugodisnju i obnoviti clanarinu ? Zbog ovog i Akademije .
@Akademija :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

dagerHZ
Kontakt:

Post Postao/la dagerHZ » 23 jan 2019, 15:53

Denchi je napisao/la:gym cardio sabahile

Momci rade fenomenalno, ocekujem totalnu fizicku dominaciju u drugom dijelu sezone :njanjanja:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jan 2019, 16:02

Hoću vala da vidim Lazića, Jahića i Crepaldija sutra makar poluvrijeme.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jan 2019, 16:05

City TV će raditi i preko YouTube-a je l' tako?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 23 jan 2019, 16:06

Laznjak je napisao/la:
Rahmanovic je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:aaauuu kako ste vi onda mladi ako ne znate campu, al nijebas uvjek on na istoku, nekad zna otic na sjever popit batine pa sledecu tekmu opet istok, mislim da od njega i rusa nikad niko vise batina nije dobio na utakmicama Sarajeva. Skoro svaku utakmicu su bili krvavi
Koji je to debilizam jbt.

Cuo sam za to i ne mogu da shvatim da ima debila koji ce se na njih dvojicu zalijetati i udarati :oops: jadovi,a znam i sto su to radili jer je Rus prozivao dilere koji ordiniraju na tribini.
Sta si jos cuo?
Haha to brate,ja čuo, ja čuo....Što bi rek'o Mamić ja sam čuo da vi pušite jedan drugom ispod stola. A i ovaj Rahmanovic vala otkad se registrovao samo zavađa raju.
ISTINA ZA VEDRANA!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 jan 2019, 16:15

Laznjak je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la:
Hvala ti za ovaj post. Pisi nam cesce :thumbup:
Ako ti sta znaci suze su mi krenule. Odavno nisam procitao neki slican post. Ako neces knjigu da pises, cesce pisi, pa ce neko nekad nesto sigurno iskotistiti. Postidio sam se sam sebe i naucio jos jednu lekciju. Hvala ti za to. Volim i cijenim ljude od kojih se mogu okoristiti. Ako je bilo iole nekih grubih rijeci sa moje strane, halali.
Druga stvar. FK Sarajevo je u mojoj porodici ravnopravan clan zajednice. Nasu familijarnu sliku u stanu ususkava sal naseg voljenog kluba. Otac ne prati vise Sarajevo iz zdravstvenih razloga. Ode u prorodu kad je velika tekma, malo osluskuje ako vodimo 3-4 razlike onda se malo opusti i pogleda. Dijete kad se rodi isto jutro se ide u klub da se uclani. Imamo 5 novih clanova. Troje djece i dvije zene. Od buraza zena bi ostala bez baseg prezimena da se nije uclanila u klub prije svadbe...
I sad postujem ja tudje misljenje, ali ne postujem kad neko psuje legendu kluba, ala Musemic. Mozda nije trener za nas, istrpili smo svakave i on nam je najbilji do sada... Pokazali smo koliko nam znaci. Govorim za nas generaciju koja je vratila sjever od agenata... Legenda je i svako psovanje njega je velika uvreda. A ko njega i slicne njemu moze opsovati? Sve znas...
Hvala ti jos jednom i pisi cesce, takvih nam treba ovdje.
Izvini , zainteresovao me maloprijasnji post . OBILAZIMO DJECU , DAJEMO KRV , pa rekoh da vidim sta pises i ko si i tako procitah i ovo.
Covjece koji si ti Pitar i kako si inficiran bordo bojom . Ono sto Ti imam reci lijepo je biti navijac , ali cuvaj zdravlje(malo rucne nije na odmet , znam sta pricam- godine). Bogami i ja kao i tvoj otac ,ne mogu pratiti , onako krisom od sebe rezultati i sad malo forum. Protiv Listice , nakon dugo vremena otisao i morao izaci 20 min. ranije . Ode zdravlje u pm(da izvines). :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 23 jan 2019, 16:42

Denchi je napisao/la:gym cardio sabahile

Ko je vlasnik ovog objekta? Cojek kopiro moj podrum :lol:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jan 2019, 17:11

Samozdravlje je napisao/la:
Zato Vas gotivim :bow: :bow: :bow:
@MortemHz kad cu moci kupiti polugodisnju i obnoviti clanarinu ? Zbog ovog i Akademije .
@Akademija :bih:
Članarinu možeš obnovit kad hoćeš, a za polusezonske će klub izdat obavijest tamo negdje 10-15 dana prije početka sezone. A možda i već sad možeš tražit polusezonsku, i ja sam sezonsku kupio 4-5 kola poslije početka, tad mi neke pare legle pa ih odmah preusmjerio na kartu. :mrgreen:
Al nemoj da džaba odeš do kluba, nek ti ipak neko sigurniji potvrdi to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 23 jan 2019, 17:29

U pm koliko ja volim ovo Sarajevo, ja radim, ostavim posao, čitam ovaj forum da vidim šta mi braća pišu. Nisam dobar sekunde..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jan 2019, 17:31

Benkara21 je napisao/la:U pm koliko ja volim ovo Sarajevo, ja radim, ostavim posao, čitam ovaj forum da vidim šta mi braća pišu. Nisam dobar sekunde..
Ja danas s ispita izašao, palim forum, raja izlazi i upoređuje rješenja, rezultate... Meni ni na kraj pameti, gledam da se nije šta novo desilo. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.