FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 25 avg 2019, 10:08

slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 25 avg 2019, 10:39

Vjerujem da je 95℅ nas sa foruma na poluvremenu vec razmisljalo kako ce ova ekipa biti razbijena na derbiju, kako ce i sinoc biti debakl, i kako nece na dobro izaci. I ja sam na poluvremenu upisao poraz, zasto ne priznati?! U drugom poluvremenu su ljudi pokazali da mogu igrati lopte, i da su ipak ekipa koja ce nesto napraviti ove godine. Imamo mi igraca koji su u svakom slucaju losi, ali imamo i covjeka koji ce im na to ukazati, i odrediti koliko ce igrati, ili nece nikako. Glupo je pisati svakakve stvari o njima, tjerati, psovati, itd... Iskreno, ja se nakon onih 0:2 na Grbavici protiv Radnika, pa na kraju 3:2 i ne mogu sjetiti da smo stigli -2. I to na Sirokom, protiv dobre ekipe. Utakmica odlicna, ide ovaj Zeljo u dobrom smjeru.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 avg 2019, 11:13

Upravo tako covjeka odma ufati panika,frka,kontas ode sve jer to je strah zato sto znamo kako je lako od euforije upast u belaj.Ja nekrivim Zaima sto nezna nego nezna i jos se nevraca i zijanis 2 boda od Slobode,pa onda opet tako i to nemozes nadoknadit,bude kasno a nepotrebno.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 avg 2019, 12:27

slika

<3

iguita

Post Postao/la iguita » 25 avg 2019, 12:42

Procita sad komentare nakon prvog poluvremenu na onom tamo forumu i ne vjerujem kakvi su to neprijatelji kluba i dusmani.Pa jel moguce da vecina ljudi satro navijaca Zelje tamo pljuje pa gore od pitara,nasladjuje se kad gubimo i moli Boga da izgubimo da patologiju i jad u kojem zive izadje iz njih. I sve to uz obilatu podrsku administatora i tih kurcevih admina iz spionice velike ili male ne znam.Kakav kompleks i nezadovoljstvo svojom neostvarenoscu u zivotu , jadni oni.Ej dokle to ide da oni jadni su uvjereni da ce oni smjeniti Amara i upravu da su kao nesto oni vazni i bitni.Cisti patoloski mazohizam i izeljevi bolnih frustracija sa kojima zive i lazu sebe.Ovi normalni pravi navijaci Zelje tamo se manipulisu i nije mi jasno sta rade tamo sa tim bolesnicima i mentalnim patuljcima.
Necete vi na Grbavicu vise nikad i to znaju te moralne spodobe i zbog toga da im je rusiti sve od tima Amara Uprave.Zato pravi navijaci kojih ima tamo ne dozvoli te manipulaciju tamo i taj seljacki hinjaluk koji je orkrestriran i planiran svakodnevno od administracija , admina i ostalih stakora iz kanalizacije.
Na kraju Bit ce Zeljo sampion.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 avg 2019, 13:08

iguita je napisao/la:Procita sad komentare nakon prvog poluvremenu na onom tamo forumu i ne vjerujem kakvi su to neprijatelji kluba i dusmani.Pa jel moguce da vecina ljudi satro navijaca Zelje tamo pljuje pa gore od pitara,nasladjuje se kad gubimo i moli Boga da izgubimo da patologiju i jad u kojem zive izadje iz njih. I sve to uz obilatu podrsku administatora i tih kurcevih admina iz spionice velike ili male ne znam.Kakav kompleks i nezadovoljstvo svojom neostvarenoscu u zivotu , jadni oni.Ej dokle to ide da oni jadni su uvjereni da ce oni smjeniti Amara i upravu da su kao nesto oni vazni i bitni.Cisti patoloski mazohizam i izeljevi bolnih frustracija sa kojima zive i lazu sebe.Ovi normalni pravi navijaci Zelje tamo se manipulisu i nije mi jasno sta rade tamo sa tim bolesnicima i mentalnim patuljcima.
Necete vi na Grbavicu vise nikad i to znaju te moralne spodobe i zbog toga da im je rusiti sve od tima Amara Uprave.Zato pravi navijaci kojih ima tamo ne dozvoli te manipulaciju tamo i taj seljacki hinjaluk koji je orkrestriran i planiran svakodnevno od administracija , admina i ostalih stakora iz kanalizacije.
Na kraju Bit ce Zeljo sampion.
Pravih navijaca tamo ima 5 a sve sam blize misljenje da ni oni nisu jer tamo se od smrada ne moze ostati. Neostvarene spodobe u bilo kojem smislu i ne trebamo im ovdje davati na vaznosti. Ne postoji navijac na svijetu koji se raduje neuspjesima kluba za kojeg navija.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 avg 2019, 14:07

Taman pročepi zabijanje golova a ono ujedno pročepi i odbrana.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 avg 2019, 14:07

Osim13 je napisao/la:Taman pročepi zabijanje golova a ono ujedno pročepi i odbrana.
Procepilo na svaku stranu bukvalno :lol:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 avg 2019, 14:14

Ljudi,braco,Zeljovci
Kad ce izvjestaj
:opaopa: :opaopa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 avg 2019, 14:22

Kad je derbi, subota ili nedjelja?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 avg 2019, 14:24

Raonffa je napisao/la:Kad je derbi, subota ili nedjelja?
Na zvanicnoj zasad pise subota

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 avg 2019, 14:29

LjoZee je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Kad je derbi, subota ili nedjelja?
Na zvanicnoj zasad pise subota
:thumbup:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 avg 2019, 14:59

Prolit cemo ih
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 avg 2019, 15:24

irfo je napisao/la:Prolit cemo ih
Djesi ti :kafa:
Nema te ovih dana

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 avg 2019, 15:32

LjoZee je napisao/la:
irfo je napisao/la:Prolit cemo ih
Djesi ti :kafa:
Nema te ovih dana
posao me odvojio od foruma :(
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 avg 2019, 16:20

Bezideja je napisao/la:Eric u dvije utakmice primio 5 golova. Malo treba da se odmori.
Stanica bi isto malo odmorio, al nece igrati Sinisa tako da on mora biti u ekipi.

Dado je sinoc bio tanak ko baslija. Amar koga god dovede na press taj odigra kriminalno :urnebes:
Jedino mu na dusu ide onaj protiv slobode drugi
=\_1921_/=

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 avg 2019, 17:23

Nije tacno onaj drugi go je kriv Zaimovic.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 25 avg 2019, 18:06

invincible1921 je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Eric u dvije utakmice primio 5 golova. Malo treba da se odmori.
Stanica bi isto malo odmorio, al nece igrati Sinisa tako da on mora biti u ekipi.

Dado je sinoc bio tanak ko baslija. Amar koga god dovede na press taj odigra kriminalno :urnebes:
Jedino mu na dusu ide onaj protiv slobode drugi
Realno i prvi protiv Sirokog.

Stana nema snage da igra svaku, mozda svaki 2 ili 3 tekmu.

Zaim. :wtf:
Bojo :rol: Jedan jedini od 10000 prekida nije izveo kako treba, Veseli za njega djunjinjo.

Opet aplauz za barem bod i borbu u drugom (nekim igracima).
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 avg 2019, 18:09

Sad bih se osvrnuo na utakmicu. Bod na Pecari uvijek dobar. Neshvatljivo los pocetak i neshvatljivo da smo utakmicu poceli sa cetiri nova igraca u odnosu na Slobodu. Nisam to ocekivao od strucnog staba. Zajimaga nije isti igrac u prijateljskim i sluzbenim utakmicama. Ramovic prvi 30 minuta odlican a onda prosjek. Dado odigrao najlosiji mec, Bojo meni navece razočaranje u ovih sest kola. Mesa moze bolje, ali od tri vezna najmanje los. Stana mora bolje a Sinisa u formi i sinoc dobar. Stoperi nisu bili na nivou. Naprotiv. Krpic od tri zicera jedan zabio. Za napadaca njegovih kvaliteta dobar ucinak. Pavic ni bolji ni gori od Stanica. Veseli unio zivot, ali realno igrac bez mozga. Ermin je klasa iznad i Zeljovac od glave do pete.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 25 avg 2019, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 avg 2019, 18:09

Ne može sve savršeno, opustite se.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Choma, Cwirek, Emindoks20, Google Adsense [Bot], itatabisine, Lekqqq1921, Riziko, TvrtkoPrvi, WeekendOffender i 135 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []