FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 06 feb 2013, 22:50

Danas Mandžo a večeras i Tomica nastavljaju puniti mreže.Dante odigrao dosta dobru partiju protiv Engleza mislim da će on i Luiz u narednom periodu činiti stoperski Karioka.

Ko li napisa ortodoksne gluposti or shoot in dark,... :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 06 feb 2013, 23:15

Mandzo nastavlja po svom heh :) MUller takodjer, cestitke, BiH, Hrvatskoj, Srbiji, Makedoniji na pobjedama i samo tako nastavite .

Njemacka et napokon pobjedila i Francuze, nisam gledao tekmu al et cujemo Ribery na nivou, samo nek nema povreda 8-)
Kako bi volio da dovedemo Ozila na ljeto il bar Pjanu :)
FC Bayern !!!!!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 06 feb 2013, 23:22

@geronimo
Dobro je da se nisam prosuo :D , ne bih oka sklopio da sam kakvu ortodoksiju napisao 8-) .

@klare
jbg kopeljam se kako stignem i umijem, pisao bih cesce i umnije ali ti si tu citas mi misli :D , sto da dzaba zatrpavam forum kad vec ti napises ;) .

Volio bih da je Jupp veceras gledao Riberyja i da malo poradi na tome da u datim momentima utakmice gurne ga vise ofanzivnije i oslobodi defanzivnog posla.Ne bih da pametujem :),znam ja da to Jupp zna,ali bilo bi fino vidjeti Bilala malo ofanzivnije nego sto je.
VOLIM BAYERN

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 06 feb 2013, 23:24

Saurman je napisao/la:Danas Mandžo a večeras i Tomica nastavljaju puniti mreže.Dante odigrao dosta dobru partiju protiv Engleza mislim da će on i Luiz u narednom periodu činiti stoperski Karioka.

Ko li napisa ortodoksne gluposti or shoot in dark,... :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Ja da sam izbornik Brazila ne bih ga ni zvao u reprezentaciju.A zaboravio si da im je ozlijeđen najbolji stoper na svijetu? :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Klare

Post Postao/la Klare » 07 feb 2013, 00:22

isakovich je napisao/la:sto da dzaba zatrpavam forum
Nekako si mi kao stidljiv, kao rekao bi nešto, ali što pričati kad to ostali znaju,
a itekako imaš materijala da pokažeš pravi smjer.

E pa da ti kažem :arrow: Ne znaju :idea:, ne znaju svi, pogotovi ne ovi Tuzlaci bilo da su sada, ili ex :mrgreen: , oni ti blage nemaju. :oops:

Onda imamo Lukavicu tu, oni su oni još gori :oops: , Sarajlije tu plivaju nekako :geek: , Bijeljina katastrofa :mrgreen:... ,

Bihać je dobar, a 'ercegovina je šlag, onaj dio ljudi koji znaju, stvarno su extra. :D

Uh, umalo da zaboravim one najgore :oops: , eto ih tamo :mrgreen: , naravno riječ je o hulji iz Srebrenika. :lol:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 07 feb 2013, 10:20

Klare je napisao/la:Onda imamo Lukavicu tu, oni su oni još gori , Sarajlije tu plivaju nekako , Bijeljina katastrofa ... ,
Klare, informisi se malo,Lukavica i Lukavac nemaju veze jedno s drugim. ;)
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 feb 2013, 10:38

Rezime sinocnjih utakmica su golovi Mandze i Mullera te mozda nesto sto svima nama imponuje a to je prvi nastup komanDant(e)a u dresu Brazila. Inace, sinoc je dobio najbolju ocjenu kada je u pitanju Brazil. 8-)

Slijedi vikrend i nova uzbudjenja kada je u pitanju Bundeska.
Docekujemo Schalke koji je u dosta losoj formi, ali to ne treba da zavarava, jer su nam Rudari dosta cesto uzimali bod(ove) sa Allianz Arene, tako da opreza nikad dosta.

Edit: Buytenu je danas 35 godina, pa neunistivi tenku, sa srecom. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 feb 2013, 13:03

Malo unutarstranačkog poređenja :mrgreen:

slika
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 feb 2013, 15:07

slika

Brasiliens Superstar Neymar hat sich bei Bayern München ins Gespräch gebracht.

**** :

"Das ist ein großer Verein mit Spielern von außergewöhnlicher Qualität. Ich könnte mir Bayern München durchaus vorstellen. Es gibt jetzt nichts, was dagegen spricht", sagte der Youngster, der in den kommenden zwei Jahren nach Europa wechseln will.

"Letztlich sind alle Ligen interessant. Auch die Bundesliga. Gerade wenn ich an Bayern München denke. Das ist ein großer Verein mit Spielern von außergewöhnlicher Qualität", meint Südamerikas Spieler des Jahres von 2011 und 2012.

Vor allem Schweinsteiger hat es ihm angetan. "Schweinsteiger ist einer der besten Spieler, den ich je gesehen habe. Es sind die Grundlagen, die ihn so stark machen. Sein Positions- und sein Passpiel, seine Präsenz auf dem Platz.
"
1974---1975---1976---2001---2013---2020

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 feb 2013, 15:08

Omerbavarac je napisao/la:Rezime sinocnjih utakmica su golovi Mandze i Mullera te mozda nesto sto svima nama imponuje a to je prvi nastup komanDant(e)a u dresu Brazila. Inace, sinoc je dobio najbolju ocjenu kada je u pitanju Brazil. 8-)

)
a kad su u pitanju obje ekipe*? :P
Vođa zna.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 feb 2013, 15:16

nedim1993 je napisao/la: a kad su u pitanju obje ekipe*? :P
Onaj malac iz Londona koji se kune na vjernost svom klubu a zna da ce za nekoliko godina podici sidro i zaputiti se u malo toplije krajeve. :mrgreen:

Inace, sinoc je proglasen igracem utakmice, barem kako to ocjene govore, sasvim dovoljno da se jos jednom ustanovi o kakvom se igracu radi. 8-)

Da ne idem off, da kazem da je ovo oko Neymara jos jedna u nizu istinitih spekulacija. Zna se da je malac nas. :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 feb 2013, 15:36

neymar je flop, ta će vam :mrgreen: .

u 100 maraka da wilshere neće nigdje iz arsenala :D
Vođa zna.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 feb 2013, 16:46

nedim1993 je napisao/la:
To mi nudis nekakvu opkladu? :mrgreen:
Kas su vec svi krenuli sa kladjenjem mogli smo i mi, no ne znam imas li hraborsti? :P

Baci ideju, pa ide na razmatranje. 8-)

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 07 feb 2013, 18:46

Vidi, price oko Lewandowskog bas ne prestaju..
Cak i oficijelna stranica Manchester Uniteda prenosi vijest sa The Telegrapha, da na proljece slijedi borba izmedju Bayerna i Uniteda za Lewandowskog. Navodno je Klopp priznao da postoji interes Uniteda za njim.
United fight Bayern to sign Lewandowski
Manchester United manager Ferguson has maintained an interest in Robert Lewandowski since identifying the Pole as an alternative to Robin van Persie last summer.
U medjuvremenu Lewandowski se oglasio da razuvjeri navijace BvB-a, gdje tvrdi da nista ni sa kim nije potpisao i da nece o tome razmisljati do kraja sezone kako prenose drugi izvori.
Mogao bi Lewandowski napustiti Dortmund u proljece, ali mislim da nece u Bayern.

Neymar; i gooal.com prenosi vijest da Brazilac ne iskljucuje mogucnost transfera u Bayern.
Neymar: I can imagine playing for Bayern. On zeli igrati u Europi a mediji daju prednost spanskoj Primeri, medjutim kako je rekao "transfer ne mora biti iskljucivo u Spaniju".
Ja mislim da sam dolazak Guardiole bitno mijenja stvari kada su u pitanju ti veliki transferi, a mogao bi Neymar vrlo lako zavrsiti u Bayernu. Cak mislim i da bi mu Bayernovo okruzenje jako prijalo posto tu vec ima tri svoja Brazilca.

"Bayern are a big club with extraordinary players. Playing for Bayern is something I could imagine doing. There is nothing that speaks against this." :!:

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 07 feb 2013, 19:56

Špekulacije iz dana u dan... kojoj vjerovati?

Stvarno je u Neymarovom intervju zanimljiva ova rečenica: "Es gibt jetzt nichts, was dagegen spricht",

Što reći na ovakvu izjavu osim da je dolaskom Guardiole i Neymar počeo razmišljati o prelasku u Bayern. Mislim da prije potpisivanja Guardiole Bayern nije bio na Neymarovoj mapi.

E sad, da li kupiti ovog majstora? Gledao sam ga nekolicinu puta, od samog početka do jučerašnje tekme protiv Engleske. Od samog pojavljivanja se dignula velika prašina o ovom momku i mogu reći da me uopće nije impresionirala ta njegova iznenadna popularnost. I tako sve dok ga nisam prvi puta pogledao.

Odmah u prvoj utakmici u kojoj sam ga gledao se mogao vidjeti njegov ogroman potencijal. Momak ima nešto u sebi, nešto što ga dijeli od drugih razvikanih igrača njegove dobi. Tehničke vrline ne dolaze u pitanje, tu se radi o majstoru svog zanata. Ima brzinu, ima moć u sebi kao jedan Ribery, Messi, Ronaldo, ima udarac. Znači, već sad jako kvalitetan igrač. Treba mu samo iskustva što dolazi sa vremenom.

Jedino što mene brine jeste to kako bi se on prilagodio životu u Deutschlandu, kako bi on to prihvatio? Svi znamo da je to krucijalno.

I pošto me to brine mislim da će prije odabrat Real ili Barcelonu. Odnosno način života i klimu bliže Brazilu.

Inače, ja sam potpuno uvjeren da će ovaj momak imati veliku karijeru.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 feb 2013, 20:30

Omerbavarac je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:
To mi nudis nekakvu opkladu? :mrgreen:
Kas su vec svi krenuli sa kladjenjem mogli smo i mi, no ne znam imas li hraborsti? :P

Baci ideju, pa ide na razmatranje. 8-)
da wilshere neće otić iz arsenala dok nešto ne osvoji ( :mrgreen: ) il da neće otići u najboljim godinama. ? šta ćeš :mrgreen:
Vođa zna.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 07 feb 2013, 20:36

"Es gibt jetzt nichts, was dagegen spricht"

Definitivno izjava koja ima tezinu i o kojoj treba dobro razmisliti. Neymar je podavno rekao da bi volio igrati pod Guardiolom,a sada bi mu se ta zelja mogla ispuniti u Münchenu.
Stefan Effenberg je napisao/la:Jedino što mene brine jeste to kako bi se on prilagodio životu u Deutschlandu, kako bi on to prihvatio? Svi znamo da je to krucijalno.

I pošto me to brine mislim da će prije odabrat Real ili Barcelonu. Odnosno način života i klimu bliže Brazilu.
Potpisujem! Pogotovo ako voli malo feiern,a nadji jednog da ne voli!
Stern des Südens

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 feb 2013, 20:58

nedim1993 je napisao/la:da wilshere neće otić iz arsenala dok nešto ne osvoji ( ) il da neće otići u najboljim godinama. ? šta ćeš
djecko dragi, kako je krenulo trebali bi strahovati da vlasnici ne prodaju i ime kluba, a da ne govorim o igracima.

ps.
nejmar :roll: :lol:
prenapuhan ko balon.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 feb 2013, 21:21

nedim1993 je napisao/la: da wilshere neće otić iz arsenala dok nešto ne osvoji ( :mrgreen: ) il da neće otići u najboljim godinama. ? šta ćeš :mrgreen:
Lose, vrlo lose. :|
Dug period za cekati, barem sto se tice boldiranog dijela. :lol:

Evo ovako, kladimo se na mec Arsenal - Bayern. Tebi 1, meni 2, u avatar, potpis ili nesto trece (sve sto ne ukljucuje izbacivanje sa foruma) i to ostavljam tebi na izbor.
Dakle po uzoru na nase forumase, da se malo pridruzimo kladionicarski igricama, gubitnik ce izdrzavati kaznu do finala LP.

U slucaju remija, kladimo se na uzvrat, samo sa razlicitim tipovima.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 07 feb 2013, 21:44

Stefan Effenberg je napisao/la: Jedino što mene brine jeste to kako bi se on prilagodio životu u Deutschlandu, kako bi on to prihvatio? Svi znamo da je to krucijalno.
Inače, ja sam potpuno uvjeren da će ovaj momak imati veliku karijeru.
Prilagodjavanje nebi trebao biti problem iz ovih razloga koje sam naveo. U Bayernu vec imaju tri Brazilca koji se odlicno slazu i mislim da bi mu to svakako olaksalo adaptiranje na novu sredinu. Igracima puno znaci kada u novoj ekipi imaju nekoga iz svoje maticne zemlje. Osim sto je "Bayern veliki klub sa izvanrednim igračima" (kako kaze sam Neymar) , prednost Bayerna bi sada mogla biti i sam Pep Guardiola, jer je Neymar jedne prilike rekao da bi volio da ga trenira jedan takav strucnjak.
Ja mislim da on ne daje ove izjave tek onako da bude pristojan i da ne podcijeni klub. Ima tu nesto vise.. siguran sam!
Sada se samo postavlja pitanje, koliko je Bayern zainteresovan, i koliko je Bayern spreman ponuditi ako uopste postoji interes za njim, jer Brazilac sigurno nece ici za sitne novce. Transfermarkt procjenjuje da vrijedi 40 miliona :|

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.