Esport je napisao/la:Kada sam ćitao nočašnje postove, to je prvo što sam jutros pomislio.Vanja8 je napisao/la:Ma Belma je mila majka...Gdje je Ferid Belmin ???

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Esport je napisao/la:Kada sam ćitao nočašnje postove, to je prvo što sam jutros pomislio.Vanja8 je napisao/la:Ma Belma je mila majka...Gdje je Ferid Belmin ???
valjda dobije priliku ali ne vidim tu nešto specijalno mislim da je i hebib veći od njegVanja8 je napisao/la:Hoce li Crepaldi igrati danas?
Prva provjera za Musemićev tim: Sarajevo i Velež se danas sastaju uz direktan TV prenos
Lideri Premijer lige i Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, Sarajevo i Velež, sastat će se danas u pripremnoj utakmici u Ljubuškom.
Fudbaleri Sarajeva nalaze se već neko vrijeme na pripremama u Ljubuškom, gdje su uvjeti pogodni za treniranje, ali u posljednje vrijeme problem stvaraju obilne padavine.
No, prema riječima članova stručnog štaba, to ne ometa rad igrača i fudbaleri će spremno dočekati novu sezonu. Tako je pomoćnik Husrefa Musemića, Dženis Ćosić, istakao da sve teče po planu, te da će današnja provjera protiv Veleža poslužiti kako bi se stekao dojam o trenutnoj formi igrača.
Ujedno, to će biti prvi duel u 2019. godini za izabranike Husrefa Musemića. S druge strane, za Velež će to biti već treća provjera pred nastavak sezone.
Kako je najavio trener Ibro Rahimić, priliku će dobiti svi igrači da pokažu šta mogu u ovom trenutku. Iz mostarskog tima najavili su da će dvije različite ekipe dobiti po poluvrijeme u ovom susretu.
Za ovaj duel osiguran je i direktan TV prenos, a bit će emitovan sa početkom u 14 sati u programu City TV.
Ma haj' ga znaj tim brazilcima,nekako mi je hiperaktivan na onim snimcima...Da nema bipolarni poremecaj...Denchi je napisao/la:valjda dobije priliku ali ne vidim tu nešto specijalno mislim da je i hebib veći od njegVanja8 je napisao/la:Hoce li Crepaldi igrati danas?nedo Bog vjetra kakog
![]()
Ima na Telemachu(digitalnom)belosevic28 je napisao/la:Jel ima na Telemachu City i ako nema, hoce li biti na Youtube kanalu prenos?
Hvala unaprijed
HvalaEsport je napisao/la:Ima na Telemachu(digitalnom)belosevic28 je napisao/la:Jel ima na Telemachu City i ako nema, hoce li biti na Youtube kanalu prenos?
Hvala unaprijed
ima tebra na telemachu, nisam siguran za yt hoće li biti direktnobelosevic28 je napisao/la:Jel ima na Telemachu City i ako nema, hoce li biti na Youtube kanalu prenos?
Hvala unaprijed
ma stari su oni snimci baVanja8 je napisao/la:Ma haj' ga znaj tim brazilcima,nekako mi je hiperaktivan na onim snimcima...Da nema bipolarni poremecaj...Denchi je napisao/la:valjda dobije priliku ali ne vidim tu nešto specijalno mislim da je i hebib veći od njegVanja8 je napisao/la:Hoce li Crepaldi igrati danas?nedo Bog vjetra kakog
![]()
![]()
on i Boki se zajedno igrajuVanja8 je napisao/la:Igra li Aduka...?
Pozdrav iz Opina brateNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bujrum raja iz SarajevaDan kao iz price. Samo da ne bude povreda na obadvije strane
Trenutno korisnika/ca: adoado, armankosutic, Beli98, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 83 gosta.